Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam én is az olaj probémára, valószínű hogy az akkor a baj..
A kuplungommal szerinted nincs baj? Vagy akkor hidegen is csúszna?
és visszaváltani nem lehetett volna mikor alacsony a fordulat? vagy feljebb tekerni..
Lehet,hogy másmilyen olaj kéne bele.
Üdv az uraknak

az tényleg igaz, hogy a drz-e az üzemórás?
Üdv!
Van egy DR350 tipusú mocim és ha bemelegszik akkor elkezt csúszni a kuplung, hidegen frankó minden... Van erre ötletetek hogy mitől lehet?
Válaszokat köszi előre is.......
Ez jó
A végei a kezelőszerveknél vissza van szűkítve 22mm-re.

egyszer kell megvenni és soha többet nincs vele bajod.Tapasztalat.(Ha csak nem esel telibe rá)
Szia
Erre a hosszú áttétel dologra csak annyit mondok hogy ha emiatt hullik szét az 1 hengeres motor akkor minek csinálnak gyárilag sm-et! Drz ,Ktm meg van egykét moci,biztos gondoltak a mérnökök erre is.
de hát gázkar meg olajtartály meg minden azok 22 es kormányra jók csak nem?:S
15-39 volt, utcán használva normálisan(170esvég). én 13-39el hajtom, és nem mindig normálisan(így 160kb) keréken kell lennie, akkor forog, vagy enduro szett, akkor is.
en a helyedben vennek atalakitot 28as kormanyra es azt tennek, sokkal erosebb, nekem miota az van nem hajlott meg a kormany, pedig estem vele boven.
csakis O gyuriset! DiD pl.
Lemértem a kormány végeket milyen messze van a földtől és 3 cm van a két kormány vég között. Akkor elvan hajolva kormány szerintem. valaki Járatos 22mm kormány átmérőben milyen fajták a jobbak, erősebbek?
Végre mára átnézte a szakember az ,,új" mocimat:) azt mondta nagyon jó vétel volt:) megnyugodtam:) enduro szetthez akarok venni egy külön láncot. milyet vegyek szerintetek?
Simán lehet, a könyök inkább gazda és időfüggő, mint kilóméter. Ha sarat nem látott, akkor is dolgozik a kémia..
Kipufogó alapjan ugysem tudod megmondani hogy mennyi km van benne,meg nem is azt kell nézni...Pl nekem is van 2db km óra, egyikben 22E,masikban 35E van, eladas előtt úgyis azt tenném fel amiben kevesebb van,mert altalaban ez az első kérdése a vevőknek... A kipufogót fél nap alatt ki lehet polírozni, de a képen a motor 2002-es,11 év alatt jópar km benne lehet, de attól függ ki hogy hasznalta a motort... Lehet teljesen ép belülről... És az a lényeg, ki kell próbalni,meg kell hallgatni... Hasznalt motor vétel velejarója, ha esetleg egy hetet bír...
Enyém le volt lakva rendesen mikor megvettem,100E-t engedtek belőle,felkészültem a legrosszabbra,hogy sokat kell költeni... erre csak a szelepeket kellett kicserélni (16E+munkadíj)
Km óra allast nem is kérdeztem,mivel az eredeti óraja ripityara volt törve...
Drz alkatrészek Eladók!
Ha valami érdekel írj: izirajder2005@citromail.hu
Megírnád hogy melyik a túl hosszú áttétel ( melyik szett?)
A folyamatos használat alatt hosszú időn keresztül ( napok,hetek) pl 90km-el megyek akkor szétveri a hajtókart?
szerintetek aminek ilyen állapotú a kipufogó könyök,igaz lehet a 21000km?
Email ment.
ez nem csillagszóró?
Jóó kép, ezt az acélgyapotos mókát mi is csináltuk párszor. Azóta is ki van égve az egyik pólóm
rezgésekkel nefoglalkoz drz nemhullik szét
DE terepen hoszú töbnyire uton megyek nagyobb távolságot és haladni kell
Enduróval használtál 15/39-et? Az nem hosszú nagyon terepen? Műútra meg annyira nem lehet vészes mert valami hasonló az sm áttétele is. Azért kíváncsi lennék hogy mi az a bizonyos fordulat,rezgés ami szétküldi mert ez az 1 henger rezeg össze vissza.....