Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, ellenőriztem a nívó pálcát úgy ahogy kell vagyis nem betekerve csak rátéve!, kb 2mm rel többet mutat mint a maximum engedjek ki belőle vagy ezzel nem kell foglalkozni, várom hozzáértő segítségét!
köszi
Kedves dokis kollegák!
Szükségem volna egy kis darab (pár szem) 520-as, o-gyűrűs vagy x-gyűrűs láncra. Az a kis darabka pont jó volna, amit lánccserénél elhajítasz, mert fölöslegként keletkezik, mikor az új láncot méretre vágod. Tudna valaki segíteni? Állom a postát vagy akármi, csak valaki szánjon meg!
Válasz ide is jöhet: herrfp@gmail.com
Köszönöm!
A hátsó sárvédőtoldatot is az rmc-nél vetted?
A sport légszűrőtől sem megy jobban, csak mivel több levegőt enged át- amihez több benzint adhatsz ezáltal lesz jobb a teljesítmény.
A sport dobok nyitott rendszerűek és esetleg nagyobb átmérőjük miatt gyorsabban öblíti ki a hengert így több benzin- levegőt keveréket tudsz a hengerbe juttatni amit a karbin állítasz.
Egyik különbség S és E közt, hogy S- nek 38 mm átmérőjű a kipufogó leömlője, míg E- nek 40-es. És ehhez kapott nagyobb karbit is.
E re nem tudsz nyitottabbat tenni mint a gyári,esetleg szebb hangút.
Nekem nem érte át a küllőt én a felni peremére ragasztottam.
Üdv!2500 huf
Én a FullGas- tól rendeltem 700 Ft- ot kellett utalnom és ajánlva postázta. Ide írj: lantos.gabor@full-gas.hu
én a féktárcsába tettem és a féknyereghez van ragasztva a jeladó
bár te az sm szettel nem sok akadós helyen jársz
mágnes és a jeladó között ne legyen sok hely
köszönöm:)
Mindegy, hogy hova rakod. A kerék kerületét megadod és már jól is fog mérni.
bicó km órát hogy lehet belőni a supermoto szetten? honnan tudjam hogy a mágnest hova tegyem a küllőn stb?
Egy sport kipufogóval a gyárihoz képest mekkora teljesítmény növelést lehet elérni? Mit jelent az,hogy hozzá kel hangolni.Nem értem attól,hogy nyitottabb lesz a dob, és hangosabb lesz miért kel a karbin valamit is állítani?
Valaki fórumozók közül hasznal Yoshi vezértmütengelyeket?
Bocs nem a jelölt képet küldtem.
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy ezeknek a csöveknek hogy kell állni? Így jó, vagy fordítva? Elfelejtettem szétszedés előtt összejelölni!
Köszönöm a segítséget, sikerült leengedni volt benne egy kis trutyi.
lézerrel szerintem ki lehet vágni, csak rendelj egy marékkal mert tovább tart a vágást megtervezni mint kivágni
valaki tudna segiteni hatso labtarto ügyben?:) nem talalok a google-ba:D
Legtisztább ha bemész egy SUZUKI szalonba és adnak neked, sztem pár száz Ft lehet! De nem tudom biztosra csak nekem a nyáron az anyáról lement a menet és nem tudtam honnan vegyek, bementem érdeklődni hogy mennyibe is kerülne, de asszem olyan 1500 körül volt! Egy anyáért azért elég húzós volt de megspóroltam elég sok utánajárást, hogy keressek hozzá utángyártottat!
itt a mail cimem: yamaha162@freemail.hu
dobj szamlaszamot adatokat stb es kuldom a 3500at. en meg majd valaszba adok egy posta cimet
Sziasztok!
Kislánckerék rögzítőanya alá való belül bordás biztosítóalátétet hol lehet venni? Utángyártott létezik? Gyári vajon mi pénz és honnan beszerezhető? Esetleg valakinek egy fölöslegben?
Elég fontos lenne...
Még nem volt sötét próba,de gyanítom hogy egy kicsit gyengébb lesz.
35w-os izzó van benne
jobban világit egyébként mint a gyári?
eremcé motor-tól rendeltem.