Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 15/39 utáni enduró kerékkel
Uram,nagyon szépen köszönöm a gyors és segítő választ!
Azt megkérdezhetem hogy mekkora az a túl hosszú áttétel?
simán még 140 es is
Sziasztok,valaki legyenszives válaszolljon hogy rámegy-e hátra a 130 as gumi ja k7 es gyári E m van
Utaltam a pénzt:)
Enyém is több mint 10 éves, passz mennyi km van benne, vezérműlánc kupplung tökéletes.(én beletettem kb 6-7ezret, dokumentálva van ez) Azért tudom mert a túl hosszú áttétel miatt keletkező rezonanciánál(kis fordulat) széthullot egy csapágy, ekkor kapott új hajtórudat és dugót is. Ennek immár 4,5 éve.
megfogatod az első kereket(kerítés, 2 fa, stb) aztán visszarántod
az xt-n is mindig ez volt a "hiba"
Üdv!Mai motorozós fotózós :)
Áhoj mindenkinek!
Használt,de még használható állapotban lévő enduró-utcai gumit keresek a dokira vagy valaki ha tudna valamit ajánlani ami kicsit olcsób megköszönném szépen!
Előre is köszönöm!
Üdv:Dave
Kollégák!

Ma kimentem a DRZ-vel hóban endúrózni. Most értem haza, éppen besötétedett, hazafele jövet a város szélén elcsúsztam egy letaposott havas földesúton. Max 40-el mehettem, de szerintem annyival sem, a rövidke csúszás közben semmiben nem ütközött meg a motor. Mégis azóta ferdén áll a kormányom, nem a kormány görbült el, mert a kormánybefogók is ferdén állnak egyenesben menet. Itthon a félhomályban lehet hogy görbének láttam a villát, de lehet hogy csak odaképzeltem. El tudjátok képzelni, hogy elgörbült? Alig várom, hogy napfényben átnézzem.
Ment a mail.
az én jelöltem is egy kék szinű S csak az 2002-es évjárat,első tulajdonos,már csak el kéne menni érte,állitólag 21ezer van benne,de a bovden tavaly elszakadt,de nem is érdekel a km mert ha szakadt a bowden kitudja mennyi van abban is ,csak jó legyen a motor.
akkor lehet én értettem mást a telefonba,nem tudom
Hali. A suzuki Dr 600 Djebel és a Dakar változat közt mik a külömbségek?
ez a két motor uaz,de 47500km irnak nem 78ezret atti100te amikor beszéltél veluk akkor neked az mondták?
ilyen dolgokon kár rágódni
el kell menni meg kell nézni aztán elhozni
lehet a 2. használat után eltörik a vezérműtengely aztán ráköltesz 300ezret
de az is lehet hogy elmegy még komolyabb 10 évig ráköltés nélkül
aki ezt a rizikót nem tudja bevállalni vegyen új motort
ja és még annyit hogy ha át akarnak kúrni akkor át is fognak, szóval az eladót is nézd meg milyen
nekem azt mondták annyi van benne,meg hogy nem akarnak mást irni mint a valóság,hiszen ha elmész úgy is meglátod hogy néz ki,kérdés hogy a blokk tényleg bír bontás és csere nélkül ennyit? hiába szép a motorjátol tartok azért.
Nem tudom szerintem ugyanaz:
drz 1
drz 2

Ugyanazok a képek. Most akkor mivan?
csak gondoltam belinkelem ,hogy ne aggodjon a 30-40 ezer km-en
de ez nem ugyanaz mint amit imcsi néz
Attila100 azt mondja, hogy 78ezer van benne. Hüm.. Most akkor mi az igazság?
ebben állitólag 78000km van drz s
Nekem van egy fek konzol 320-as tarcsahoz ha erdekel!?Dobj egy mailt az izirajder2005@citromail.hu cimre es kuldok rola kepet meg megegyezunk egy baratsagos osszegben!
hasznaltmotor.hu a képen elösször egy ablakkeret látszik,kék s es 700e,