Szerintem igen,középen lehet. Ha már itt tartunk a tengelyed hogy van megoldva? Mert nekem előre kellet egy másik tengely is. Valamikor február végén márc. elején megyek a haza akkor rakom be az sm szettet akkor tudok méretet mondani ha addig nem oldódik meg a dolog.
Aham
Most fog valamikor készülni a rendes távtartó. Így vettem hogy volt hozzá távtartó illetve hézagolásnak alátét. Gondolom nem sikerült legyártani méretre xD
Igen, úgy kezdtem! És be van állítva a fék, sőtt még egy kicsit jobban is el lett hozva a nyereg felé de még így van közelebb a jobb oldalhoz! Milyen vastag a nyereghez az átalakítód? Lehet az túl vastag nekem!
Hali
Nekem is ktm sm szett van benne!
Ugyebár a távtartót úgy kellet elkészíteni hogy a fék passzoljon.Tehát ez egy elég jó alap. Rakd be a kereket állítsd be a féket és akkor merd le hogy mennyi távolság van minkét oldalon. Utána már készíthető is a távtartó!
üdv
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Most vettem egy KTM SM szettet! A hátsó kerék egy az egyben passzol, nem kell távtartót csinálni! De az elsőhöz kell! Az lenne a kérdésem, hogy ha nincs középen pont a kerék akkor már kétnyomon fog menni? Mert most olyan 2-3mm-re van a középponttól, tehát a jobb oldali telóhoz van közelebb! Aki vágja a témát légyszi segítsen! Köszi
A Lámpatest az zsír uj. a dob az használt. De amint a képen látszik nem sokat.
ha tetszik akkor szerintem + tudunk eggyezni.
25% kal olcsobban odaadom amiért a itt látok az apróban.
Telószámom az adatlapomon.
Prémium kategóriás 5/5 csillagos 0.0 km-es zsír új gumi:
Prémium gumi prémium motorokra: MEFO Explorer 130/80 R18 72T MFE 99 gumi: csak 1 db van már belőle: 34 ezer HUF helyett most ezen a hétvégén csak fix 25 ezer HUF ajándék áron eladó!
http://prometheus-art.lapunk.h...