Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltam egy fórumot, rátok is tartozhat, majdnem ugyanarról a blokkról beszélünk! ha segítség kell keressetek!

http://prometheus-art.lapunk.h...
ment válasz
Hali a lámpatest már el kelt!
ment az email
Lámpatest S-re való? Mennyiért gondoltad?

köszi
Nekem a gyári tengelyek passzolnak az SM szetthez! Azzal nem volt macera!
Szerintem igen,középen lehet. Ha már itt tartunk a tengelyed hogy van megoldva? Mert nekem előre kellet egy másik tengely is. Valamikor február végén márc. elején megyek a haza akkor rakom be az sm szettet akkor tudok méretet mondani ha addig nem oldódik meg a dolog.
És neked középen van a kerék, nem figyelted?
Aham
Most fog valamikor készülni a rendes távtartó. Így vettem hogy volt hozzá távtartó illetve hézagolásnak alátét. Gondolom nem sikerült legyártani méretre xD
A távtartó mellett van még alátét?
Hát azt meg nem mondom most neked mert,nem vagyok otthon illetve van még alátét is mindkét oldalon.
Igen, úgy kezdtem! És be van állítva a fék, sőtt még egy kicsit jobban is el lett hozva a nyereg felé de még így van közelebb a jobb oldalhoz! Milyen vastag a nyereghez az átalakítód? Lehet az túl vastag nekem!
Hali
Nekem is ktm sm szett van benne!
Ugyebár a távtartót úgy kellet elkészíteni hogy a fék passzoljon.Tehát ez egy elég jó alap. Rakd be a kereket állítsd be a féket és akkor merd le hogy mennyi távolság van minkét oldalon. Utána már készíthető is a távtartó!
üdv
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Most vettem egy KTM SM szettet! A hátsó kerék egy az egyben passzol, nem kell távtartót csinálni! De az elsőhöz kell! Az lenne a kérdésem, hogy ha nincs középen pont a kerék akkor már kétnyomon fog menni? Mert most olyan 2-3mm-re van a középponttól, tehát a jobb oldali telóhoz van közelebb! Aki vágja a témát légyszi segítsen! Köszi
Ilyen izzót keresek DRZ irányjelzőbe! 12V 21 W CSERESZNYE nagyságú fejjel.
Szia, engem érdekelne, elérhetőség az adatlapomon.
A Lámpatest az zsír uj. a dob az használt. De amint a képen látszik nem sokat.
ha tetszik akkor szerintem + tudunk eggyezni.
25% kal olcsobban odaadom amiért a itt látok az apróban.
Telószámom az adatlapomon.
Bonsetatoo néven volt itt egy srác, aki csinált ilyesmit, de épp ma beszéltem vele, már külföldön él, szóval tőle már ilyesmit nem tudsz beszerezni.
oks 10 perc
Fényképek és árak kellenenek.
Sziasztok.
Drz-hez van gyári dobom és első lámpatestem!
Kérésre képet küldök. Áron allul eladó.
fekete idomszetted van?
most már tényleg kellene, múltkor el lett bénázva a dolog
Prémium kategóriás 5/5 csillagos 0.0 km-es zsír új gumi:
Prémium gumi prémium motorokra: MEFO Explorer 130/80 R18 72T MFE 99 gumi: csak 1 db van már belőle: 34 ezer HUF helyett most ezen a hétvégén csak fix 25 ezer HUF ajándék áron eladó!
Sziasztok Finster dob 30000 jó magyar forint!
Helló, küldesz nekem egy árat?! de nekem elég lenne csak a dob!
figemilan@gmail.com