Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem NKH állomáson 4380 Ft-ért.
Hali! Sokszor leírtam már, hogy nekem krosszgumikkal, hangos kipufogóval, tükör és egyéb sallangok nélkül ment át a műszakin. (Remélem most is át fog így menni.)
De a sok okoskodás helyett azt javaslom, menj el egy vizsgabázisra és kérj egy műszaki előtti átvizsgálást, ahol egyből kiderül, hogy mi az amire szükség van a műszakihoz. Ez kb. 1500-2000 Ft, és tuti nincs pofára esés.
Tegyél föl képet és megmondjuk kb mi hiányzik műszakira
létezik olyan csavar,amit a fék munkahengerhez tudsz tenni a fékcsövön keresztül,és van benn egy kapcsoló.az olaj nyomás kapcsolja.jobb mint bármelyik másik kapcsoló szerintem.
Drz E gyárilag olyan,hogy csak gyújtáson van villany és ennyi,mindig világít,nincs helyzetjelző,reflektor,csak egy tompított....
Olvasgattam itt a fórumot, a legtöbben azt írták, hogy nem volt gond. A gumi téma kevésbé izgat, de ez a féklámpakapcsoló... Valószinüleg veszek kapcsolókat, és bekötöm. Viszont még mindig idegesít, hogy nincs lámpakapcsolóm. Se tompított, se távolsági... Bár lehet ez csak engem zavar.
a cross gumiért simán meghúzzák
ha meg olyan hely hogy mégsem akkor a lámpával sem fognak szarolni
Kezdem jobban átnézni.
Féklámpa kapcsoló nélkül gondolom el se toljam?! A lámpához visszatérve, csak tompítottam van, távolsági hiánycikk. Az is buktató dolog?
nekem felhólyagosodott a tankon.. kiszúrkálhattam meg csinálhatta vele bármit, csak nagy buborékok voltak rajta(műanyag)
Na, megvan a Drz.

Lenne 1 kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Nincs a motoron világítás kapcsoló. Tehát csak akkor világít, amikor beindítom a motort. Műszakin átgmegy ennek ellenére, vagy be kell szereznem 1 kapcsolót?
Illetve tudom hogy cross gumikkal átmegy, index nem szükséges, féklámpa van... Mi kell még, vagy mi az, amiért meghúzhatják a motort?
http://www.kepesmotor.hu/texti...
A sárga kifejezetten suzukis! :)
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon nagy segítség!
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy műanyag tankon nem hólyagosodik fel nektek?Mert ugye átengedi a tank a benzingőzt,és nekem a gyári matrica is puklis lett a hűtő idomról is leugrott a matrica sajna az utolsó mosásnál :(
+2 lóerőt jelentett nemsemmi volt...
jobban is ment, nem?
inen az első kép ami nekem a motoron volt...
Vigyázzatok Csősz Attilával, ne utaljatok előre pénzt neki! DRZ-hez kerestem lánckereket, küldtem neki a lét, és küldött valami mást, ismeretlen alkatrészt. Azóta nem reagál a sokadik emailre sem, lapít mint szar a fűben.
Csősz Attila, Orosháza, - izirajder2005@citromail.hu
itt debrecenből? én ~30km-re lakok debrecentől,de nem láttam fent ezt a hirdetést! remélem jó vételt volt
hali ti milyen motoros oldalakat néztek, ahol ennyiért ilyen jo állapotú motorokat adnak.
Ez nem az a DRZ-amire te gondolsz én 550-ért vettem Debrecenből.
a Pimpstarosat még én csináltattam vele...
ez az amelyik 650-ért volt hirdetve? ha igen,mennyiért sikerült elhozni?
Manuals 10W40- et ír elő minőséget a pénztárcád szabja meg, sokan a Motul 5100- at istenítik.
A zörgés lehet csak beleér valami valamibe, ha zavaró nézesd meg hozzáértővel!
MOTUL 10w40 vagy 10w50
Üdv motoros társak!

A héten sikerült nekem is beszerezni egy Drz S-est, elég jó áron 2005-öst 22.e kilométerrel és pár infót szeretnék megkérdezni pl: azt hogy 1,5 évet állt a motort azalatt csak 1000 km volt használva és szerintem rá fog férni egy olajcsere, ezt szeretném megkérdezni hogy szerintetek milyen típusú és számú olajat használjak?
Illetve olyan dologra lettem figyelmes a mai nap hogy beindítva oldaltámaszon szép hangja van de amikor felállítom függőleges vagy enyhén jobbra döltve akkor ilyen enyhe zörgő hang jön elő de ha visszdöltöm balra vagy oldaltámaszra akkor megszűnik, szerintetek mi lehet ez és mit érdemes rajta megnézni vagy mi lehet ez a hang szerintetek?

Válaszokat előre is köszönöm.
Van megoldás, lyukacsos matrica, kimondottan műanyag tankra. A D&D graphics-nál választhatsz hogy műanyagra, vagy acélra akarod a matricád. www.ddgraphics.co.uk