Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó lett hol szerezted be?nekem is kellene
Íme
Üdv!Kapott a gép egy új sárvédőt meg egy lámpát.
Kinek hogy tetszik?
Nekem nagyon bejön,fiatalosabb lett tőle és persze jobban is megy meg kevesebbet is eszik
oksam írj privátba... akkor postaköltség asszem nemlesz:)
egyik ktm-es "ismerős" is dieselt tankot, aztán csak akkor vette észre amikor eldőlt és fura szagú benzin folyt ki a tankból
helló!
Valakinek nincs tűrhető áron berúgója dr 600-ra?
hali nincs 1 pár kézvédőtők vastag kormányhoz ?
hát csak hazáig (500m) utána le az egész, injektortisztító meg minden..
Csoda, hogy ment tőle!
jaj erről eszembe jut mikor haverom egy az egyben dízelt tankolt a kúton a z750be... szegééény jól megszívatta magát.. húzta a gép a kék felhőt maga után mint még a 2t aprilijjjám
Én egyszer olyan kúton tankoltam, ahol gázolajos volt a benzin.
Nehezen indult, nem akart menni, össze- vissza járt, mire rájöttem mi a bibi, már majd fel robbantam.
Tankot kimostam + leengedtem a karbit ezzel a csavarral.
Azóta kerülöm azt a kutat.
helló. mi lenne az ára?
Bocs h csak most,de... mit kérnél postázva a jobb tükörért?
kesztyű enyém .... megvettem ne add el ...... :-)))))) komoly
SZIASZTOK 2011es keveset használt extra dzseki-levehető ujjakkal és extra zsebekkel -tartókkal eladó...új ára kb 130-150 euro.... eladási ára 20 000ft !
scott anaheim kesztyű 1 éves alig használt...új ára kb 30 euro ..eladási ára 4000ft !
scott hátizsák kb 5 éves kis hibával.de nagyon jó külsővel ..új ára kb 20 000ft eladási ára 4 000ft!

AKÁR külön-külön is vagy egyben akciósan 25.000ft EREDETI USA SCOTT cuccok!
06 20 496 5113
Pontosan azzal engeded le az úszóházból, de óvatosan, ne villáskulcsal, mert vékony csavar feje, le ne sarkald!
Hú ez nem lesz egyszerű mutatvány.Az üledéket nem lehet leengedni ha nem veszem le a karbit?Az E változat nincs vele problémám csak nem használom most és hátha van benne üledék vagy víz.Alul látok egy nagy csavart az nem leengedő? Ahhoz hozzáférnék leszedés nélkül.
Na megnyugodtam, akkor itt is szívnak vele... külföldi oldalakon rengetegen panaszkodnak erre... ez az egy értelmes megoldás van rá, kilökni a régit, ráheftelni egy 8-as anyát és oldalról egy kulccsal meg lehet húzni.
Az nekem is egy nagy szívás, eleinte még tekergettem, de már feladtam a harcot.
Sima postai csomag 980- an. Ha előre utalsz 3500- at, már küldöm is.
és innen is üzenem a keihin mérnökeinek, hogy b@sszák meg az alapjárati gázállás szabályzó megoldásukat...
1 hónapon belül most szedtem le harmadjára :)

Leggyorsabb mód: ülés-tank-aksi 2 fehér oldalsó idom le. Kipuffot a toldásnál meglazítani, leszedni csak a segédváznál lévő felfogatásokat kell. Kiszeded a hosszú átmenő csavart ami a segédvázat tartja. Ha kiszedted a csavart, szétnyílik a motor eleje és hátulja, így le tud pattanni a levegőszűrő a karbiról. Jobbról leszeded a műanyag bovdencsiga védőt, kiakasztod a bovdeneket. A másik oldalról lecuppantod a hengerről és óvatosan kifordítod.

Nekem ez így 30-40perc, ha tudtok rövidebb megoldást ettől, szívesen veszem.

Ja, ez E-nél van így :)
Eladó!Hogy ne legyen nagy a pofára esés!
köszi akkor még nézelődök. jelentkezem ha nem találok máshol
Egy szezont használt. 1770 Ft az utánvét összege.