matricák
Tavaly íméleztem vele, elég jó áron dolgozik:
Árak:
- hütő idom: 3900.-/oldal
- ülés alatti idom: 1900.-/db
- első sárvédő: 2400.-
- hátső sárvédő 3900.-
- feidom 3800.-
- telo védők:1900.-/db
Küldött pár tervet is:
Sziasztok, nem tudom ki mennyire jartas a karbi szerelésben, de a szerelőm jelezte hogy a gyorsítóm igencsak sz@rakodik...
Legrosszabb esetben membrant kell benne cserélnem,de először azt ajanlotta takarítsam ki...
Valami fortély,amire nagyon figyeljek szétszedéskor,vagy valami trükk?
Előre is köszi
Bár, még meg sincs a motor (de holnaptól meglessz), de már bizniszelnék valakivel.
E-s Drz-ből az endúró szettemet cserélnél 1 sm szettre. Kompletten adnék mindent (lánckerék, tárcsák, gumik).
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ha megjöttök csörögjünk össze, kijöhetnél felénk, csináltunk egy elég hosszú új pályát csömör meg kerepes között. Addig is jó nyaralást!
Még a TM-et nyúzod?
Csao,Floridában vagyok nyaralunk a családdal!egy hónap és otthon vagyok!26 fok van de alig látni motorost,2het alatt 3at ha láttam!ti biztos nyomtatók itt!meg bukósisak sem kötelező,mondjuk én akkor is használnám.kicsit viccesnek tűnik egy gixer amin sisak elküldjük megy az ember!amugy ma van a szuletesnapom!
sziasztok!
Van valakinek ötlete drz E műanyag tankos gépre a matricaszett hólyagosodásának megelőzésére/elkerülésére?
Esetleg jó tapasztalat,hol érdemes venni matrica szettet,nem milliókért?
kösz
Bocs a tudatlanságomért azért kérdezem, mert az enyémen koso műszeróra van és az alapjárati fordulatszámot jól mutatja,ha megyek vele akkor leolvashatatlan, róla a pontos fordulat.Az alapjárat és a max ford között futkos.
Tavaly íméleztem vele, elég jó áron dolgozik:
Árak:
- hütő idom: 3900.-/oldal
- ülés alatti idom: 1900.-/db
- első sárvédő: 2400.-
- hátső sárvédő 3900.-
- feidom 3800.-
- telo védők:1900.-/db
Küldött pár tervet is: