Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

matricák
Tavaly íméleztem vele, elég jó áron dolgozik:
Árak:
- hütő idom: 3900.-/oldal
- ülés alatti idom: 1900.-/db
- első sárvédő: 2400.-
- hátső sárvédő 3900.-
- feidom 3800.-
- telo védők:1900.-/db
Küldött pár tervet is:
Sziasztok, nem tudom ki mennyire jartas a karbi szerelésben, de a szerelőm jelezte hogy a gyorsítóm igencsak sz@rakodik...
Legrosszabb esetben membrant kell benne cserélnem,de először azt ajanlotta takarítsam ki...
Valami fortély,amire nagyon figyeljek szétszedéskor,vagy valami trükk?
Előre is köszi
Hellósztok!

Bár, még meg sincs a motor (de holnaptól meglessz), de már bizniszelnék valakivel.
E-s Drz-ből az endúró szettemet cserélnél 1 sm szettre. Kompletten adnék mindent (lánckerék, tárcsák, gumik).
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ha megjöttök csörögjünk össze, kijöhetnél felénk, csináltunk egy elég hosszú új pályát csömör meg kerepes között. Addig is jó nyaralást!
Még a TM-et nyúzod?
Csao,Floridában vagyok nyaralunk a családdal!egy hónap és otthon vagyok!26 fok van de alig látni motorost,2het alatt 3at ha láttam!ti biztos nyomtatók itt!meg bukósisak sem kötelező,mondjuk én akkor is használnám.kicsit viccesnek tűnik egy gixer amin sisak elküldjük megy az ember!amugy ma van a szuletesnapom!
sziasztok!
Van valakinek ötlete drz E műanyag tankos gépre a matricaszett hólyagosodásának megelőzésére/elkerülésére?
Esetleg jó tapasztalat,hol érdemes venni matrica szettet,nem milliókért?
kösz
Hát én is 50 % 50% ék mert jön az új asszony család nézőbe !
Szombat esetleg ?
remélem képet és videót is küldesz!
nem kellett volna a pénz nem adtam volna el
Bocs a tudatlanságomért azért kérdezem, mert az enyémen koso műszeróra van és az alapjárati fordulatszámot jól mutatja,ha megyek vele akkor leolvashatatlan, róla a pontos fordulat.Az alapjárat és a max ford között futkos.
hát nem tom hogy mennyek-e mert blokk elég hangos már + biztosíték meddig bírja mert a 20 mindig szétment most van benne 25
Hali Majsai drz-sek! Vasárnap mehetnénk egy jó nagy bemelegitő kört!
Elmarad a hétvégi műszakom!
Oké! Kinyomom és megyek ki!
Köszi!
El reggel viszem 5H15-30 körül ott vagyok majd +
Én is erre emlékeztem csak nem találtam a neten!
:DD áá én tuti egy párnázott gps tartóba tenném ami hermetikusan záár
Sziasztok! Agip 10w50-es olaj van a motoromba, ha motul 10w50-et öntök utánna az baj?
valaki megoldotta már az iphone felfüggesztését kormányra gps-ként használva?akkumulátorrol töltő stb :D köszi
Szerintem az vékony. Én 8 -10 mm körül gondolkodnék.
Helló!
Egy etrex legend hcx-et vettem a MeSatól.
Bovdent elhoztad?
Ma átvettem, hétvégén fel is pattintom a gépre.
Drz FCR-39 KARBI ELADÓÓ!
link
Sziasztok!
Szerintetek 4mm-es lemez elég lenne fékadapternek?