Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kinek milyen tapasztalatai vannak ezekről a bicikli km óráról? milyet érdemes venni sm-re?:)
de naaaagy:D:D:D
heló. mennyibe kerül?:)
Még egy lehetőség:
Van egy pár tükröm, ha érdekel.
A bilincs sem foglalja helyet, mert a fék és kuplungkar csavar van kiváltva tükörtartónak.
ilyen fehér szinű wr fejidomot hol lehet beszerezni?
Van valakinek ilyen-e eladó vagy a belső nyák ?
Hello Dávid!
írtam mailt.
Hello!
belinkeltem az elérhetőségem keress nyugodtan!
Hello!
Igen természetesen. Tudok csinálni egyedi elképzelés alapján is mindenfélét.

Szeva,nekem volt szandékomban matricaszettet csinaltatni, georgedesign el is küldte a lehetséges mintakat,ha gondolod,elküldöm miket tudnak csinalni!
sziasztok. drz e tipusu motorra erdekelne valami visszapillanto tükör es hatso labtarto. hol birom ezeket beszerezni? tükörből valami kisebb kellene a gyàri elég csúnya:D
Üdvözöllek dicső lovag
Szép a ruhád, szép a LOVAD!
DRZ 400 SM 2005-ös kiadáshoz tudna valaki nekem Hátsó lámpa búrát szerezni? ha használtan tud valaki az is jó! rem tudtok segíteni.
Hello mindenkinek! Ma én is Részese lettem DRZ klubnak. Egy 2005-ös gyári SM-el! Üdv Mindenkinek!
Ha porosodik a polcon valakinek használaton kívüli 15-ös kislánckereke, megvenném.
Írj egy mailt légyszives: herrfp@gmail.com
eddy33!

Szivesen venném a segítségedet a matrica témában.
Amit a képeid között láttam (doki ruci 2) is nagyon jól néz ki.
privátban légyszíves írj már nekem bővebben a dologról.
motorkell02@citromail.hu

Köszönöm!
Szia! Régebben olvastam h tudsz csinálni lengőkarra drz matricát, olyat még mindig tudsz?
Engem is érdekel a matrica dolog!
üdv
Hali.
Néztem a galériád és tetszik a maszk a mocidon.
Elárulod nekem hol tudnám beszerezni?
mobilcentrum2001@gmail.com
szevasztok!
1 barátomnak kellene 1 kis segítség:a motoromat átalakitottam supermotora és igy a kilóméter óra nem jól mér,mert az enduró az 21-es..a supermoto az 17-es...tehát a gördülő kerület nem stimmel..van-e valami mód az illesztésre?
én tudnák neked segíteni....
Az Ebay-en már én is nézegettem, de ezek a halálfejes, fényképes témák nekem nem jönnek be.

Azért köszönöm a választ!
nemhiszem h. rámegy, 15is épphogy