még nem jutott eszükbe hogy árulják,többen tavasszal akarják árulni,abban a reményben hogy többért el lehet adni,de viszont ha több lessz eladó akkor megintcsak nem tudják jóval többért eladni szerintem.de kitudja
akkor mind a ketten kénytelenek vagyunk várni,mert s böl 600 körül alig van,egyébként azt figyeltem,hogy 2003-as matorok nem is igazán vannak vagy 2002-es v 2004-eseket látni,ilyen kevés lehet belöllük.
nekem is folyamatban van,mostmár csak az s-eket keresem,600 körül kellene nekem is,ennyiért E verzió meg csak felújitott van.Vannak nem egyszerű eladók,épp tegnap irt vissza az egyik s verziós,hogy az ő gépe 54 le :) 680-ról már 6-é odaadná,csak épp szerintem versenyezni is használta.
A régebbi az lc 400 volt enduro kerekekkel.
Az exc sokkal könnyebb és erősebb. Amire én használom arra maximálisan megfelel.
A busát nem cserélem le mert túrára tökéletes és nem fogyaszt sokat és erőben is a toppon van még. Bár gondolkodtam az újabb típuson amit ki is próbáltam (kb 400 km) jobb fék jobb futómű, de sokkal kényelmetlenebb ami az én esetemben 600-800 napi km mellett a cserét megbélyegezte.
Maradok a réginél.
Az az igazság,hogy650-700-ért én is látok jobbakat,de ennyit nemtudok összekaparni,így csak 600körül tudok nézelödni,sokáig viszont nem akarok várni mert nemsokára itt a tavasz aztán mennek fel az árak.
Én háztartási boltban veszem, lehet kapni réz és rozsdamentes hez, elvileg arra készült, hogy ezzel lehet fényezni a fémfelületeket.. sokkal finomabb mint a dörzsi, de s szerkezete hasonló.. 3 félét találtam, egész finom, mint a vatta, kicsit durvább, és elég durva, majdnem mint a dörzsi. egy tekercs kb mint egy fél kilós kenyér, de ez fel van tekerve, szóval egy dobba nem fér bele kettő..
sőt, volt amibe egy tekercs is sok volt.. anno vettem 6 csomaggal, 680 ft volt, per tekercs.. vettem minden méretet.. két dobot tömtem, meg egyet javítottam, de javított nem lett jó! :) azt felrobbantottam... :) kicsit állat voltam, mert hangolni akartam benne a rostacsövet, és úgy gondoltam majd vágok sörös dobozból palástot, azzal betekerem és úgy tekerem rá a vattát.. így a teljes rostacsőből kitakartam volna 20 cm-t. kipróbáltam nagyon állat hangja volt, aztán egyszer hatalmas durranás, és szétnyílt a palást is.. Elfelejtettem, hogy az alu, igen nagy hőfokon és gyorsan ég, ha meggyullad! :D
én felhivtam hogy küldjön képeket de azt se hajlandó,mert nem ér rá.árból nem enged,de a fotók alapján nem valami hibátlan állapotnak látom,meg a képek se mostaniak,a dátumokból itélve,2007-es képek.
igazán kaszálhatnátok a kiskőrös felőli oldalt, kiskőrös után kecel felé már járhatatlan
a másik felén a "kétsávos" nagyon porol
ilyen melót nem tudsz?
munkaidőben jobb motorozni mint utána
Az exc sokkal könnyebb és erősebb. Amire én használom arra maximálisan megfelel.
A busát nem cserélem le mert túrára tökéletes és nem fogyaszt sokat és erőben is a toppon van még. Bár gondolkodtam az újabb típuson amit ki is próbáltam (kb 400 km) jobb fék jobb futómű, de sokkal kényelmetlenebb ami az én esetemben 600-800 napi km mellett a cserét megbélyegezte.
Maradok a réginél.
sőt, volt amibe egy tekercs is sok volt.. anno vettem 6 csomaggal, 680 ft volt, per tekercs.. vettem minden méretet.. két dobot tömtem, meg egyet javítottam, de javított nem lett jó! :) azt felrobbantottam... :) kicsit állat voltam, mert hangolni akartam benne a rostacsövet, és úgy gondoltam majd vágok sörös dobozból palástot, azzal betekerem és úgy tekerem rá a vattát.. így a teljes rostacsőből kitakartam volna 20 cm-t. kipróbáltam nagyon állat hangja volt, aztán egyszer hatalmas durranás, és szétnyílt a palást is.. Elfelejtettem, hogy az alu, igen nagy hőfokon és gyorsan ég, ha meggyullad! :D
a másik felén a "kétsávos" nagyon porol
ilyen melót nem tudsz?
munkaidőben jobb motorozni mint utána
A keceli vasúti hídtól majdnem Akasztóig tehát a kőrösi rész-is hozzám tartozik.
Látom neked még van a hayabusa. Téged is több motor szolgál ahogy látom. Egy régebbi képen azt hiszem 125-ös ktm-mel láttalak. 520-asra újítottál?
Lecserélted a burgonyát?
Találtam még egyet ami nem néz annyira trágyának.
valami infót dobj róla hol lehet beszerezni ilyesmi.
(mosogató dörzsiről már hallottam kipiffba)
Biztos jó az is ha tesztelted már,de a sárga URSA üveggyapot tuti szart se ér.