Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vajon szelid felé áll már a réten a víz?
alföldön,de észrevettem,hogy vannak jópáran itt a közelemből :) akasztón lakom
még nem jutott eszükbe hogy árulják,többen tavasszal akarják árulni,abban a reményben hogy többért el lehet adni,de viszont ha több lessz eladó akkor megintcsak nem tudják jóval többért eladni szerintem.de kitudja
attila 100,te merre tengödsz e szép magyar honban?
akkor mind a ketten kénytelenek vagyunk várni,mert s böl 600 körül alig van,egyébként azt figyeltem,hogy 2003-as matorok nem is igazán vannak vagy 2002-es v 2004-eseket látni,ilyen kevés lehet belöllük.
eddig 2004-nél öregebbet nem is néztem,de már ott tartok hogy 2002-es is jó ha jó állapotú.
nekem is folyamatban van,mostmár csak az s-eket keresem,600 körül kellene nekem is,ennyiért E verzió meg csak felújitott van.Vannak nem egyszerű eladók,épp tegnap irt vissza az egyik s verziós,hogy az ő gépe 54 le :) 680-ról már 6-é odaadná,csak épp szerintem versenyezni is használta.
amúgy neked már sikerült valamit találnod, s vagy e?
azt én is néztem,meg kérdeztem isvalamennyit engednek is az árából azt mondták,csak épp most nincs hátsókereke :)
A régebbi az lc 400 volt enduro kerekekkel.
Az exc sokkal könnyebb és erősebb. Amire én használom arra maximálisan megfelel.

A busát nem cserélem le mert túrára tökéletes és nem fogyaszt sokat és erőben is a toppon van még. Bár gondolkodtam az újabb típuson amit ki is próbáltam (kb 400 km) jobb fék jobb futómű, de sokkal kényelmetlenebb ami az én esetemben 600-800 napi km mellett a cserét megbélyegezte.
Maradok a réginél.
Az az igazság,hogy650-700-ért én is látok jobbakat,de ennyit nemtudok összekaparni,így csak 600körül tudok nézelödni,sokáig viszont nem akarok várni mert nemsokára itt a tavasz aztán mennek fel az árak.
Én háztartási boltban veszem, lehet kapni réz és rozsdamentes hez, elvileg arra készült, hogy ezzel lehet fényezni a fémfelületeket.. sokkal finomabb mint a dörzsi, de s szerkezete hasonló.. 3 félét találtam, egész finom, mint a vatta, kicsit durvább, és elég durva, majdnem mint a dörzsi. egy tekercs kb mint egy fél kilós kenyér, de ez fel van tekerve, szóval egy dobba nem fér bele kettő..
sőt, volt amibe egy tekercs is sok volt.. anno vettem 6 csomaggal, 680 ft volt, per tekercs.. vettem minden méretet.. két dobot tömtem, meg egyet javítottam, de javított nem lett jó! :) azt felrobbantottam... :) kicsit állat voltam, mert hangolni akartam benne a rostacsövet, és úgy gondoltam majd vágok sörös dobozból palástot, azzal betekerem és úgy tekerem rá a vattát.. így a teljes rostacsőből kitakartam volna 20 cm-t. kipróbáltam nagyon állat hangja volt, aztán egyszer hatalmas durranás, és szétnyílt a palást is.. Elfelejtettem, hogy az alu, igen nagy hőfokon és gyorsan ég, ha meggyullad! :D
valahol egyébként lehet kék idomokat kapni?
én felhivtam hogy küldjön képeket de azt se hajlandó,mert nem ér rá.árból nem enged,de a fotók alapján nem valami hibátlan állapotnak látom,meg a képek se mostaniak,a dátumokból itélve,2007-es képek.
igazán kaszálhatnátok a kiskőrös felőli oldalt, kiskőrös után kecel felé már járhatatlan
a másik felén a "kétsávos" nagyon porol
ilyen melót nem tudsz?
munkaidőben jobb motorozni mint utána
Akkor úgy mondom, hogy csatorna őr,és Kiskőröshöz egészen közel.
A keceli vasúti hídtól majdnem Akasztóig tehát a kőrösi rész-is hozzám tartozik.
Le. A kicsi kerék végett. 5 éve nálam volt már untam. Egyenlőre a kis robogó, meg a DRZ kombóval el leszek.

Látom neked még van a hayabusa. Téged is több motor szolgál ahogy látom. Egy régebbi képen azt hiszem 125-ös ktm-mel láttalak. 520-asra újítottál?
16 os első fogaskerék rámegy a drz re?
Mi a helyzet Conair?

Lecserélted a burgonyát?
Mindenki másra veszi a motorját. Aki medium, vagy hard endurós szarja le az idomot úgyis fogyó áru. Nem mindenkinek lesz járkálós motor, vitrinben.
Nem tudom miért kellett 15500 után hátsó féktárcsát cserélni, vagy csak rosszul látok. Fene tudja. Nekem nem bizalom gerjesztő.
Drz S

Találtam még egyet ami nem néz annyira trágyának.
Nem. Makói vagyok.
Szerintem a 16os kerék nem megy fel, de cáfoljatok meg!
Nem ismerem a fém vattát.
valami infót dobj róla hol lehet beszerezni ilyesmi.
(mosogató dörzsiről már hallottam kipiffba)

Biztos jó az is ha tesztelted már,de a sárga URSA üveggyapot tuti szart se ér.