Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

george design mondjuk
Még volna egy kérdésem a DRZ-s társadalomhoz!

Vadászom Drz-re való matrica szettre, de nem az alap gyári kinézetet szeretném.

Képen látható tetszik nagyon. Hol lehet ilyet csináltatni vagy venni?
Sziasztok!

4,25 col széles hátsó felnire jó a 140-es gumi?
Köszi
Köszönöm srácok!

Hála a jó égnek az én drz-mel nincs ilyen gond! :)

Köszönöm haverom nevében is a segítséget, utána nézünk ennek a problémának.
Igen ez pontosan akkor volt :)
Szia! Nekem akkor csinált ilyet mikor a karbin alul a solenoidot levettük. Egyenletesen húzott, de semmi erő nem volt benne, és 80-nál nem ment többet. Visszaraktuk és minden jó lett. Lehet az szarakodik neked.
Üdv mindenkinek!

Egy kis problémában kérném a segítségeteket.

Adott egy DRZ 400 S (2002)
Motorja kifogástalanul indul mindig,(télen-nyáron 1 pöcc) ebből azt gondolom nem motorikus jellegű a hiba.

Tünet:
A motor egyenletesen, de elképesztően gyengén adja le a teljesítményt. Egy kerékre kuplunggal sem lehet felemelni.
Tiltásig egyszerűen nem tudja a fordulatot emelni, csak bőg.
Ez viszont néha teljesen magától helyreáll egy-egy rövid ideig és rendesen működik minden.
Próbáltuk jól működő, ugyanilyen típusú és évjáratú drz űlés alatti elektronikát beletenni, de nem volt változás.
kb akkor lehettem arra(de lehet 2010 őszén volt)
a tanyánál még átevickéltem a mély részen, aztán volt ismét egy mélyebb rész(ott készült a fénykép, persze az elején hol még meg mertem állni)
aztán utána már mindenhol víz volt, a legutolsó akadályon(árok-csatorna) nem tudtam átmenni, felderítést végeztem, és derékon felül ért a víz(190magas vagyok)
aztán hazakocogtam, visszafelé jobb volt, miután megmerültem nem kellett vigyázgatni ne legyen vizes a ruhám
ekkor döntöttem el hogy nekem vízálló fotomasina kell, mert beáztattam a telefonom
Egy csepp arra sem árt, mert az önindító fogaskerekeit csúnyán lerendezheti, és persze az összes többi helyen is kötelező!
Például a Mitas EF-07, EF-08 párosra.
visszatérve a csavarrögzitésre tudom már sokszor téma volt de ezen a linken az öninditó résznél egy piros nyil mutat egy csavarra ,azt is be kell ragasztani?és a dekniben az állórész csvarjait a jeladó két csavarjával együtt azokat is?olvastam a loctite ragasztó több fajtáját is próbálták sokan melyik a legjobb erre a célra? a 243-as?

gyújtás ragasztás
szelid fele egy kis szösszenet ,két éve szelid felé,ez ugyebár a lightosab rész volt :) akkor még dt-vel
Esetleg ha valakinek van elado sportdobja drz E-re az kerem jelezze mert lehet vevo lennek ra!
én folyamatosan nézem a hirdetésegeket és most alig vannak drz 550+ indulnak , én novemberbe vettem S 04-es 380e van minden papírja
üdv!
lehet érdekel.mit kérsz értük?
Én decemberbe vettem sok emberrel beszéltem.
A tárcsa cserét a 615500 Ft-os motorra írtam. Elől gyári tárcsa, hátul nem. Erre: DRZ
Bocsesz,akkor ezt benéztem. Volt egy hasonló korú burgmanos érdeklődő a motoromra.
A tárcsák meg azért nem gyáriak,mert nagy valószínűséggel nem a gyári agyakra van fűzve a felni.
pont ma de voltam a kiskőrösi akker tüzépen,ablakokat szállitok teherautoval.
igen ilyesmiben szoktunk mi is dagonyázni :)
nyáron jártunk arra tisztára dzsungel volt, haver nem is mert tovább jönni
bár ő azért sokkal gyengébb idegrendszerű mint én
ilyenre gondoltam:
nem voltam arra mostanában,de már tuti van :)
Az mostanában nem lesz kaszálva mert az mind kimért magán terület csak szorgalmi joga van a vízügynek,ha véletlenül gépi munkát végeznek vagy kotorják akkor nem kel kártérítést fizetni a tulajoknak. Jobb parton lehet csapatni hajóstól akasztóig, igaz van ahol kicsit tőzeges meg csak gyalog ösvény van, amit a vadászok használnak de a motor elfér.