Hellloo,segítsetek!2004-es Drz 400E-m van, ehhez kellene km óra meghajtó csiga vagy komplett meghajtás, a gyárit nincs "kedvem" megvenni!Ha valaki tud segíteni szívesen szóljon lécci...köszi
Ha valakit érdekel van egy garnitúra hátsó-oldalidomom eladó!A légszűrő fedélhez nem járnak a csavarok!Ha érdekel írj itt megegyezünk nem adom drágán őket!
sziasztok,találtam a használtauton egy s es dözit 475ért mi a véleményetek így ránézésre,még nem hívtam föl a hirdetőt,de egy kicsit gyanus nekem,lehet hogy futi motor?
Én mindig hosszabb láncot veszek.felteszem és ott a helyszinen csinálom méretre. akkor nem érhet meglepetés.
Nembeszélve az nem hátrány ha van otthon egy darab lánc.
volt már rá példa,h kellet mert szakadás volt(Endúró)
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Írsz itt butaságot, aztán szegény beszopja a rövid lánccal. A lánckeréknek csak nagyjából felén fekszik fel egyszerre a lánc, tehát a változásnak felét kell számolni, szerintem 14-41 -nél kell a 110 szem.
ha lessz valami menet felétek,fogok szólni, de motorral nehéz velük tartani a tempót sok motoros féluton feladta mert elfáradt, őrült tempót diktálnak nagyon betegek.
Nembeszélve az nem hátrány ha van otthon egy darab lánc.
volt már rá példa,h kellet mert szakadás volt(Endúró)
végre megvan a vas, szombaton hoztam haza lábon :)
Itt egy kép is az autópálya pihenőnél. (bocsi a minőségért)
14:41=- 112 - 6= 106 szem.
Ahány foggal módosítod, annyival kell kevesebb vagy több lánc.