Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellloo,segítsetek!2004-es Drz 400E-m van, ehhez kellene km óra meghajtó csiga vagy komplett meghajtás, a gyárit nincs "kedvem" megvenni!Ha valaki tud segíteni szívesen szóljon lécci...köszi
Ha valakit érdekel van egy garnitúra hátsó-oldalidomom eladó!A légszűrő fedélhez nem járnak a csavarok!Ha érdekel írj itt megegyezünk nem adom drágán őket!
Nem akartam senkit félrevezetni, én 14:44 -hez számoltam ki az enyémet ezzel a módszerrel, ami 109- et hozott, így rendeltem 110 szemest ami jó lett.
sziasztok,találtam a használtauton egy s es dözit 475ért mi a véleményetek így ránézésre,még nem hívtam föl a hirdetőt,de egy kicsit gyanus nekem,lehet hogy futi motor?
Az alábbi linken le is ellenőrizhetitek a lánccal kapcsolatos "matekot": Gearing Commander
Amúgy közben én is arra jutottam amit te írtál. Hosszabbat rendelem meg, majd lesz belőle méretre. Amugy köszi mindenkinek a segítséget!
Kaptak a motorok rendesen
Én mindig hosszabb láncot veszek.felteszem és ott a helyszinen csinálom méretre. akkor nem érhet meglepetés.
Nembeszélve az nem hátrány ha van otthon egy darab lánc.
volt már rá példa,h kellet mert szakadás volt(Endúró)
Na azzal az üveggel volt baja a "Robi királynak"..Én meg takarom a DR-Z s-emet...
Ezt becsüljétek meg, sajna nem mindenhol van ilyen összetartó társaság!
Szerintem is 110-es kell oda...Nekem jó a 110-es 15-41-hez, 13-41-hez, 15-44-hez és ha jól emlékszem még 13-44-hez is.
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Írsz itt butaságot, aztán szegény beszopja a rövid lánccal. A lánckeréknek csak nagyjából felén fekszik fel egyszerre a lánc, tehát a változásnak felét kell számolni, szerintem 14-41 -nél kell a 110 szem.
2002-es, 11e km van benne, 520e volt az ára, de van rajta mit csinálni :)
mennyibe került és milyen évjárat?
Szép szekér. Mit kóstált az ára?
Sziasztok,

végre megvan a vas, szombaton hoztam haza lábon :)
Itt egy kép is az autópálya pihenőnél. (bocsi a minőségért)
Volt baj bőven..páleszozott a fiu...mondtam neki hogy ne vagánykodjon,szokja a mocit,meg hogy részeg,de nem hallgatott a jó szóra
Köszi szépen! Akkor ma is tanultam valamit!
14:47=- 112 szem ez az "E" gyári áttétele
14:41=- 112 - 6= 106 szem.
Ahány foggal módosítod, annyival kell kevesebb vagy több lánc.
Helló mindenkinek! Valaki meg tudná mondani nekem, hogy 14/41-es áttételhez mekkora láncot rendeljek? Előre is köszi! Üdv!
tyóóó bammeg :D Értem én, hogy első motor, de nem ivott esetleg? vagy valami bogyó volt talán? Atomkészen van a kölyök
Ezt jó volt végig olvasni! Gratulálok a jó kis társasághoz!
Igaz hogy nem Robiféle hanem home made, de hátha megteszi a dolgát ez a hűtővédő is. Mindenesetre ahogy néztem, már így is kaptak a hűtői a gépnek
ha lessz valami menet felétek,fogok szólni, de motorral nehéz velük tartani a tempót sok motoros féluton feladta mert elfáradt, őrült tempót diktálnak nagyon betegek.