Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szeretem, mert könnyű. Nekem városba, és 50 km-es körökre kell. Töltés tetejére, ártérbe, lightos terepre, illetve nálunk nagyon rosszak az utak. Ezért kellett egy enduró, ami bírja a lightos terepet és tudja a 80-90-es utazót, és könnyű. Nem vagyok vézna gyerek, de a 180 kg feletti freewindemet nem dobáltam odébb mint ezt.

Ma is mentem vele egy 50 km-tert, holnap is fogok. Bőven elég a 39 le. (Nekem). Egyébként meg sarat sose, vizet is csak mosáskor fog látni.
majd utánna járok mielőtt megnézem hogy a gyári cuccai megvannak e:)
ha már fim akkor metzeler six days
egy szett 30-35 ezer körüli összeg
aszfalt megeszi 5 ezer alatt szövetig
ellenben akkora királyságos hogy vizes aszfalton is a szélső bütyök közepéig tudod dönteni
kb ez a legjobb alternatíva vegyes használatra(mitas sokkal de sokkal szarabb, olyant is próbáltam)
de a dvcs partra crossgumi kell aszfalton meg óvatosan vele
ha meg sok az aszfalt(nem munkaidőben) akkor érdemes egy másik kerékszetten elgondolkozni

amúgy merre gátőrködsz? egyáltalán merre van gát a dvcsn?
mert eddig nem találkoztam ilyennel
Külsőleg tetszik, motorikusan meg elválik:D van hozzá neked sm kerék? vélemény a mociról?:) már kiváncsi vagyok milyenek a drz-k. rosszat még nem hallottam róla:)
Ha meg két személyt akarsz vinni a lábtartót is szerezned kell, a láncvédő is hiányzik, de fene tudja mire akarod használni. Rodeózni, földútra tök mindegy. Kérdés, hogy milyen igényeid vannk.
Te tudod, hogy tetszik-e. Nekem nem.

Nincsenek indexek, nincs hátsó sárvédő, nincs km óra, nem gyáriak a fékkar/kuplungkar, nem gyári a puff, ahhoz képest, hogy enyémet 620-ért vettem, szerinted ez megér ennyit? Szubjektív dolog. Nézd meg és ha tetszik neked és ér neked ennyit vedd meg.
bakker tényleg:S ezt néztem ja. szerinted érdemes azért megnézni?
Drz

Ez a motor az? Digit kijelzóra bicikli órára gondolsz? Bár lehet, hogy nem ezt nézed.

Egyébként ha esztétikailag rendben találod akkor elég szokásosat nézned. Gumik, fékbetétek, féktárcsák, kormány, próba, váltások, hideg indulás, kipufogóhoz egy papírzsepkendő (ne legyen fekete), alapjárat, kerékcsapágy, motorhang.
Szép a mocid:) Am digit kijelzős meg minden... valami ötlet hogy mit nézzek meg rajta?:)
Csaknem azt akarod megvenni amelyen egy bicikli km óra bizonyítja, hogy 1500 km van benne. Esetleg felújítás óta.

Nézd meg az enyémet és viszonyíts. Az enyémbe 26142 km van. Hasonlítsd össze a két motort.
Sziasztok. Régen már jártam itt mert drz-t akartam venni. Végül sportmotornál maradtam amit eladtam a múlt héten. Holnap megyek megnézni egy drz-t. Tanácsot szeretnék kérni hogy mit nézzek át rajta:) Kereskedésben van és garantálják hogy 1500 km van benne. ami szerintem nem valós mert 2004es a motor. 1500 km alatt szerintetek megkophat az ülés jobb oldalán a suzuki felirat (gyenge minőségű?)? meg a kipuff is rozsdál kicsit. mi alapján tudnám meg hogy valós e a km?
10W40 van gyárilag előírva, ha attól jobbat teszel, azzal nem árthatsz neki, max. a pénztárcádnak!
Hűtősapkát levéve kell látnod a szintet, tehát a túlfolyó csőcsonkig- csurig legyen. A kiegyenlítő tartályban nem kell, hogy legyen víz, oda csak akkor kerül, ha forr a vized.
Meg kérnék még segítséget a drz-met nem rég vettem az elöző tulaja 5W40 el használta és nem eszi, szerintetek mit tegyek jó ez vagy tegyek bele 10W40 et.
Köszi
Azt tudod, hogy mikor jó a szint azt hogy tudom ellenőrizni?Köszi
Például melyik FIM-es endúró gumira gondolsz?
A Mitas E-09-et azért nem szerettem sárban, mert igaz hogy tol, de az oldaltartása nem jobb mint a Heidenau K60-nak. Emiatt elég sokat estem vele. A K60-at jobban szeretem, ez kevesebb meglepetést okoz terepen, mert egyenletesen rossz
Ha sokat kéne sárban és aszfalton is menjek akkor biztos valami FIM-es enduro gumit tennék fel. Hiába drága, de sárban szerintem nagyon magasan veri pl. a Mitas EF-07 - EF-08 az E-09-et és a K60-at is.
mi a különbség? én fémvattával szoktam tömni, és elég kafa szokott lenni... Az nem jó?
állat! :)
drz-hez kék szinű idomokat lehet kapni valahol?
De jó lett volna nekem egy ilyen az ősszel, most nem kéne idomot szereznem...
DRZ Alkatrészeim,Kiegészítőim ELADÓK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
http://www.kepes
motor.hu/motor...

egy kis segítség fagyálló cseréléskor.

fagyálló
találtam egy 2002-es és egy 2004-es évjáratú S modellt,van-e valami külömbség a kettő között motorilag?külsőre a blokk oldala más a 2002-esnek,de belül minden ugyanaz?
Hello! Írtam mailt sm felni ügyben! Üdv!