Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már úgy vettem a motorom, hogy benne volt a Xenon. Csak ajánlani tudom mert kurva jó fénye van!
Hali Mindenki!
Lenne pár Eladó SM szettem és idomom!
Enduró szettet beszámolok!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Hidd el a MITAS E 09-s jó köztes gumi nem fog betonon nagyon kopni,és a sárban is is tudsz vele haladni
Használt crossgumi (hátsó) 1000-2000 ft között is kapható és sokkal jobb mint ezek az enduro gumiknak kikiáltott vackok. Nyilvány gyorsabban kopik. Én csakis használt crossgumikat használok, jó pár elfogyott már, de olcsóbb, mintha újat vettem volna. Haverom S-es drzre újat vett, neki az új se fogyott el még. Motor vagy a kezelése öli meg?Nem tudni. Tuti nem azért kopik el gyorsabban mert 70%osan raktam fel. Nem indokolná az eddigi 4-5 cserét, míg neki 1 új szettje van.
akkor vegyél crossgumit
de ne újat mert az aszfalt gyorsan megeszi, hanem használtat aminek a szélső bütykei viszonylag épek
3-5 ezer egy ilyen gumi
arra számíts hogy aszfalton megnő a fékút
van négy liter castrol 4t motosinteticom 10w40-em,az jó drz-be? mert az előző motoromba vettem de nem lett rá szükség.valaki esetleg használt már ilyet?
És a drz 400 S-be h4-es kell ugye, valamire oda kell figyelni vagy csak beépítem és kész?
Ilyen váltókábelt kell kérnem hozzá?
Te is ilyet építettél bele?
Köszi
Köszi
Szia milyen xenon kell bele és tudod hogy hol tudok hozzájutni?
így érthető! vegyél cross gumit, és az aszfaltos út szélén mész majd a földön.
Kurva drága volt,az elsők mivel tükörbe szerelt ledesek tükör tartó kormány bilincsekkel 28e volt. A villogórelé +hátsóindexek, új vezetékek, kormánykapcsoló is kelet mert az e-nek nincs12e.
Biztos sokan gondolják,hogy ez egy hülye gyerek,de ha kérdeznek illik rá válaszolni.
Sokkal kevesebből meglehet oldani de nekem ez tetszett.
Havernak KTM krosszal van szerelve de a kövesút nagyon hamar elkoptatja.
az E verzióra tettél irányjelzőket?mennyiből sikerült megoldani?
Oké!
K 60 szar sárban.
Tapasztalatot a kígyós partján szereztem, szóval elég hazai pálya Neked.
Minimum FIM-es enduro gumi vagy krossz.
Szia!
Köszi a válaszokat.
Gátőr vagyok a Duna völgyi főcsatornán.
Brutálisan! Tompított és fényszóró is van rajta.
Kipróbáltad hogy világít ?
Már LED izzók is vannak komolyak, csak nem tudom mennyire legális.
Ez egy Yamaha Raptor lámpájában van:
Tegyél rá S/SM fejidomot és tudsz rendes izzót tenni bele vagy akár xenont
sztem 35
Most már értem. 3 fajta izzóval gyártották a DRZ- t.
Mivel enyém 2001- es ezért nem panaszkodom a fényerőre, mert 55 w- os, 2002- től 35 W- al gyártották, viszont rohadt drága. Az S és SM már normál 60/55 W- al van gyártva.
A Honda Dio izzója hány Wattos?
Max. vágsz ki belőle.
ha teszek 41-es fogaskereket hátra akkor a 112 szemes gyári lánc nem lesz jó? Várom valaki válaszát köszi