Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtad, hogy alapjáraton leáll, ha félig vízben van.
Ha a túlfolyó csövek vízbe érnek, akkor nem szabad visszaengedni a gázt, mert felszippantja és leáll. Vízben HÚZNI KELL A GÁZT! Nekem a suzukisok mondták, mielőtt indultunk orkföldre. Patakban gázzal!
Hali Mindenki!
ELADÓ kiegészítők!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Szellőztetőnek hívják. Ha el*@**m az indítást, vagy, ha eldől, vagy felborulok, akkor ezt ki kell húzni, 1-2x rárúgni. Ezzel kitisztul a karbi és tiszta lappal lehet kezdeni az indítást. Nekem nincs önindítóm! Ha vizet szíva karbi, akkor ezzel ki lehet nyomni belőle.
2 év alatt 2x használtam eddig.
Az piros szokott lenni, és nekem is a piros a melegindító
A Nitro szelepje!
van 1 olyan tippem h melegindító
mire való a kék húzókar?
Hali!
Én ezt találtam karbi takarítás közben. Nekem kihagyott, és durrogott.
Lehet, hogy neked is ilyesmi okozhatja a problémát. De erre való a tavaszi nagyszervíz, hogy ilyenkor mindent átnézz és ne motorozás közben érjen a hoppá!
valakinek egy törött toldat?
szinte ingyen
Látom pár hsz.-el előbb volt kérdés a lámpa. Nekem az lenne a kérdésem hogy xenont beépíteni menyire bonyolult? Kell másik foncsor is vagy ez hogy mülködik? Nekem most ilyen fejidomom van: link
na a kép lemaradt..... kurva Firefox.
ELADÓ akár külön is: 47 - 14
Mondj 1 árat.
700e től többet semmiképp nem ér többet, talán ha lenne sm szett hozzá.
hát már az enyém se ér ennyit, pedig sm szettel elég patent.
miért? mennyi a gyári izzó bele? nekem még nem ment ki szerencsére + most tettem bele kapcsolót, terepen nem világítok ha nincs sötét. http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát ennyiért odaadnám a 2002-es DRZ-S-emet fűzött sm szettel, meg enduró szettel, bontatlan blokkal, emelővel, meg mindennel amit még itthon össze lehetne hozzá szedni :D
szerintetek ez ennyit érne?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e_ren
dszamos-6514844
Kösz az infót!
Honda dio izzó jó az E-be
Én mióta megtekercseltettem sokkal jobban világít, csak akkor leszek bajban, ha kiég az izzóm.
Mivel váltható ki a gyári horror árú izzó?
Legelsőnek ez a terv mivel havernak van egy 55W-os traktor fémházas munkalámpája és azt megpróbáljuk belefaragni!Ha összejön akkor 1500Ft-ból meg van oldva a gond ha nem akkor szo... !
ez krumpli izzós nem ér semmit