Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. A DR-emnek csuzik a kuplungja. Most csaréltünk lammelát de ami benne volt max 0.3 mm volt kopva csak valószínu hogy az olaj volt benne rosz? Mert sima autokba valo 4t oljat vettem bele?
UI: Eladtad már ahondát?
Hali
Igaz másik motort mentem nézni,de meglestem ezt is. Persze el nem lett indítva de kívülről egyben volt. Mondjuk szerintem ez a felső határ amit így ér, legalább is az én nézőpontomból. Utcai használatra még vagy 200.000 rá kell költeni.
Jó egybe nézz ki a motor küllemre !
Hogy a motorja mit takar azt innen nem lehet tudni elkel menni és megnézni!
ezt a motort esetleg nézte már valaki? drz e
Egri Úr csak neked!
Sziasztok. Én is egy Suzuki Dr600 tulaj lettem :D
hengerfej oldalán van egy kis lyuk
az tiszta?
mert az azért van hogy kifolyjon a víz, ha kicsit elhúsoltabb a gyertyapipád akkor simán beázik ha áll ott a víz
sziasztok.
tudom ezerszer volt már a kérdés,de nem tudom a választ..
drz e sm szett lánc hossza hány csap? 14/40 áttétellel...
köszi
Roti!

Eladó lett a dr? Menyiért válnál meg tőle?

monati@vipmail.hu

Előre is köszi!
Nekem E van de igen. Ami a gyújtástól jön kanóc megvolt sérülve a vezeték szárazon nem ért össze de ahogy odafolyt a viz letestelt és lehetett tolni. Azóta már levan rendesen szigetelve ,de érdekes mert ha a blokk félig víz alatt van alapjáraton lefullad és nehezen indul, persze légszűrő még messze van a víztől.
itt ált meg
csináltunk már mindent aksi is lemerült
5cm-s vízben mi tudott beázni rajta
szívatóval próbáltad úgy se indult el
kb 2 percet mentem azt be is ázott -.-
Gyertyapipád mennyire ergya? Nekem az XL az miatt nem akart indulni kiadósabb vizezés után... a többi cucc meg nemtud beázni, kivan öntve műanyaggal szerintem
5 cm vízbe mentem befulladt után úgy kelet behúzni !
elektronika beázott
Valaki járt már úgy hogy beázott a drz-s alig akart beindulni ?
Üdv!
'96 DR 650 SE Dual Sport bontott alkatrészeket keresek (motorblokkhoz)
Helytől is függ a biztosítás, én 7500 fizettem A0-ba. Tehát ezek a költségek nem fixek. Az se mindegy hova viszed műszakisztatni. A többi költség viszont fix. (forg, tk, eredetvizsga)
Hali, én tavaly vettem S-es dörzimet 2002-es évjárat! Műszaki le volt járva, így egyből vittem is eredet és műszaki vizsga, ott 25k-t fizettem!
Aztán okmányiroda, ott még összesen egy 20-as az új forgalmi és törzskönyv stb. És már a neveden is van! Ja és persze mindezek előtt biztosítást kell megkötni dúrván 15K egy évre! Tehát dúrván 60-ból megvan!
egyépkén s tipust szeretnék venni,de minndennel eggyütt max620-at tudok összekaparni,de a felhozatalt nézve úgyhiszem még várnom kell a megfelelő motorra.
köszike hasznos volt.