Sziasztok. A DR-emnek csuzik a kuplungja. Most csaréltünk lammelát de ami benne volt max 0.3 mm volt kopva csak valószínu hogy az olaj volt benne rosz? Mert sima autokba valo 4t oljat vettem bele?
Hali
Igaz másik motort mentem nézni,de meglestem ezt is. Persze el nem lett indítva de kívülről egyben volt. Mondjuk szerintem ez a felső határ amit így ér, legalább is az én nézőpontomból. Utcai használatra még vagy 200.000 rá kell költeni.
hengerfej oldalán van egy kis lyuk
az tiszta?
mert az azért van hogy kifolyjon a víz, ha kicsit elhúsoltabb a gyertyapipád akkor simán beázik ha áll ott a víz
Nekem E van de igen. Ami a gyújtástól jön kanóc megvolt sérülve a vezeték szárazon nem ért össze de ahogy odafolyt a viz letestelt és lehetett tolni. Azóta már levan rendesen szigetelve ,de érdekes mert ha a blokk félig víz alatt van alapjáraton lefullad és nehezen indul, persze légszűrő még messze van a víztől.
Gyertyapipád mennyire ergya? Nekem az XL az miatt nem akart indulni kiadósabb vizezés után... a többi cucc meg nemtud beázni, kivan öntve műanyaggal szerintem
Helytől is függ a biztosítás, én 7500 fizettem A0-ba. Tehát ezek a költségek nem fixek. Az se mindegy hova viszed műszakisztatni. A többi költség viszont fix. (forg, tk, eredetvizsga)
Hali, én tavaly vettem S-es dörzimet 2002-es évjárat! Műszaki le volt járva, így egyből vittem is eredet és műszaki vizsga, ott 25k-t fizettem!
Aztán okmányiroda, ott még összesen egy 20-as az új forgalmi és törzskönyv stb. És már a neveden is van! Ja és persze mindezek előtt biztosítást kell megkötni dúrván 15K egy évre! Tehát dúrván 60-ból megvan!
egyépkén s tipust szeretnék venni,de minndennel eggyütt max620-at tudok összekaparni,de a felhozatalt nézve úgyhiszem még várnom kell a megfelelő motorra.
Igaz másik motort mentem nézni,de meglestem ezt is. Persze el nem lett indítva de kívülről egyben volt. Mondjuk szerintem ez a felső határ amit így ér, legalább is az én nézőpontomból. Utcai használatra még vagy 200.000 rá kell költeni.
Hogy a motorja mit takar azt innen nem lehet tudni elkel menni és megnézni!
az tiszta?
mert az azért van hogy kifolyjon a víz, ha kicsit elhúsoltabb a gyertyapipád akkor simán beázik ha áll ott a víz
tudom ezerszer volt már a kérdés,de nem tudom a választ..
drz e sm szett lánc hossza hány csap? 14/40 áttétellel...
köszi
Eladó lett a dr? Menyiért válnál meg tőle?
monati@vipmail.hu
Előre is köszi!
szívatóval próbáltad úgy se indult el
'96 DR 650 SE Dual Sport bontott alkatrészeket keresek (motorblokkhoz)
Aztán okmányiroda, ott még összesen egy 20-as az új forgalmi és törzskönyv stb. És már a neveden is van! Ja és persze mindezek előtt biztosítást kell megkötni dúrván 15K egy évre! Tehát dúrván 60-ból megvan!