Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg egy elérhetőséget,egy email cimet tudnál adni?lenne pár kérdésem a motorról.köszi
ez vasutas motor volt?
ilyen spaniferrel kötözgetik a vasakat amit szállítanak
attila 100 Az egy Márkamotor nevű kereskedés Pakson.Többnyire bankos lefoglalt motorokat árulnak,szerintem ez is az.Van aki szereti őket,van aki nem.Én vettem tőlük motort,hosszas alkudozás után olcsón,és csak azért érte meg.A képen a motor szerintem eléggé lerúgott,mint a bankos gépek általában.Hétvégén eldől az exc dolog és eldöntöm,hogy marad-e a dörzi,vagy sem.Igértem neked is,és másnak is képet,de még nem értem rá foglalkozni vele.Most azért feldobok egyet hátha megtetszik valakinek!Szép estét mindenkinek!
Persze megkaptam! Majd kereslek!
képről egybe van de sokkal az árát 100 e olcsóbb is lehetne nekem ez jobban tetszik http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Egyébként elküdtem a számom, remélem megkaptad
mondjuk ezt jó tudni :) de a motort mennyire gányoltnak látjátok drz-s szemmel ?
sm szett ami 3 küllős max 50 e ér !
erről a drz-ről valaki nem tud esetleg valamit? supermoto

mert decemberbe még két kerékszettel volt 550000 most pakson árulják 550000-ért,de külön plusszba 120-ért a superszettet. : drz e
Sziasztok!
A kipufogó dobot a vázhoz rögzítő tartóbilincsben lévő gumi, hőálló speciális,vagy sima akármilyen belsőgumival lehet pótolni? Az enyémen el van rühelve és szétszakadt.
keresd Kopaszkak1-et ő gyárt
nekem csak az a bajom vele hogy már nem gyári állapotú a külseje,idomok sem azok,meg ugye a tuningdob
mind a ketten azt néztétek ati is meg te is!
Ez nem rossz,szépnek látom,meg van mindene...ezt már érdemes megnézni
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni. Sm gyári első féktárcsa helyett, mit ajánlotok? a gyárit drágának tartom.
sziasztok drz-sek Imi vagyok,beléptem hozzátok,igaz még motor nélkül, de remélem hamarosan tudok venni egy s-es tipust.
Találtam eggyet a használtauto.hun ,kék színű 615.500 ért adják balatonboglári kereskedesben,ha valaki tud róla vamit vagy van hozzá véleménye kérlek segitsetek .Nem szeretném elkapkodni a vásárlást,megbizhato motort szeretnék most leszek 40éves,meloba járni, és könnyű terepre kellene üdv nektek várom a kommenteket.
hát én s-t szeretnék , ezt milyennek találjátok?már ezen is másik idomok vannak drz
Sziasztok,

az úszóháznál lévő tömítést (fcr39) mivel szoktátok pótolni? Gyári ára elég horrornak tűnik...

Köszi,
Üdv,
Gyé
Hali én is tudok egy eladó mocit amit tudok róla 2010-ben újan vette ez tuti mert én is ott voltam +papírja is van róla... fel van szerelve védőkkel SM-fordított teló keveset használt mivel 2010-ben szezon végefelé vette 2012-ben meg kéztörés miatt szeptembertől nem használta most pedig azért vált eladóvá mert beleszeretett az EXC-be Ez tuti jó kis moci meg az árral sincs elszállva...szerintem... Itt megtekinthetitek...
milyen gazda lehet aki még eladáshoz sem mossa le
Nem az a hűde szép..Van rajta E-s cucc is(pl.:tank)lehet versenyzett is(a szám miatt).Hát meg kell nézni.Mire szeretnéd használni?hobbi endúrózásra(arra inkább az E ),utcára,(akkor irányjelző,hátsó sárvédő..)Amikor az enyémet vettem azt mondta a szerelő,amire figyelni kell: Ha füstöl,ha beindítod és hangos a motor zaj,ne hozzam el.A himba rendszert mozgassam át,váltó jól,zaj mentessen vegye a sebességeket.
null na erről lenne szó,köszi :)
Nem megy ez a link beszúrás...ott van a smájliknál alul a link ikon..oda szúrd be
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_drz_400_s-64971
50
mitszóltok ehhez?megérheti az árát?esetleg valaki ismeri? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_drz_400_s-64971
50