Természetesen nem, az ég világon semmi baja! A kopás max. pár tized mm, nagyon minimális, éppen észrevehető szabad kézzel! Magam használtam, 320-asra váltás miatt eladó! A leírt állapotot garantálom!
20.000 Ft az ára, postán is küldöm...
Nincs mit!
Mostanában gondolkoztam hogy eladom és veszek egy túra mocit mert inkább arra használtam és több 100 km után nem kényelmes. De városba mászkálni meg a környéken meg állat vele. Igen beteg hangja van megy is rendesen,keskeny elférek vele mindenhol...nah végül is jó kis dög.
800.000 volt sm szettel E verzió 2 személyre vizsgáztatva. Nekem a 2 személy nem volt lényeg csak pont így jött ki de azóta se igen találtam 2 seggest.
meg szabad kérdezni hogy ilyen jó állapotú géphez mennyiért sikerült hozzájutnod? :) nézegelődtem már 600-700ért vannak elvileg a jó állapotúak. csak kíváncsi vagyok :)
Amit eddig vettem hozzá az fejidom,(sztem a gyári iszonyat ronda),lánckerekek lánc+olaj kb ennyi:D Azt nem mondhatom hogy régóta van meg kb 1 éve de most van benne 8000km körül amióta nálam van ebből 6000 sm szettel 2 enduro. Mikor megvettem elvittem szerelőhöz állított egy szelephézagot illetve cserélt egy légszűrőt és menetkész is volt.(megjegyzem a légszűrőt azért cseréltük mert ami benne volt kimostam benzinnel és szétjött a ragasztásnál).
sziasztok, 400-as drz vásárláson gondolkodok a jövőben :) tudnátok segíteni pro és kontrában? :) előny/hátrány engem a 2 személyre vizsgáztatható kivitel érdekelne. Endurózásra használnám, de nyáron kiereszteném az aszfaltra is :)
Amennyiben szükséged van még új féktárcsára tudunk segíteni, korrekt áron!(Gold-Fren, EBC)!Ha érdekel az ajánlatunk küldj egy e-mailt a motorod évjáratáról!
20.000 Ft az ára, postán is küldöm...
Mostanában gondolkoztam hogy eladom és veszek egy túra mocit mert inkább arra használtam és több 100 km után nem kényelmes. De városba mászkálni meg a környéken meg állat vele. Igen beteg hangja van megy is rendesen,keskeny elférek vele mindenhol...nah végül is jó kis dög.
Eddig még nem tapasztaltam hátrányát a gépnek :D 2 személlyel már nem lehet vele annyira arcoskodni.
Amennyiben szükséged van még új féktárcsára tudunk segíteni, korrekt áron!(Gold-Fren, EBC)!Ha érdekel az ajánlatunk küldj egy e-mailt a motorod évjáratáról!
Üdv.
Add meg légyszíves a kecsói bovdenes címét, számát!
Köszi!
Alu. oldaldekni védő lemezt szeretnék venni,tudtok valakit ajánlani?
fater nem volt vasutas sosem, én voltam