Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha túrázom a településeken állva motorozom át.
Természetesen nem, az ég világon semmi baja! A kopás max. pár tized mm, nagyon minimális, éppen észrevehető szabad kézzel! Magam használtam, 320-asra váltás miatt eladó! A leírt állapotot garantálom!
20.000 Ft az ára, postán is küldöm...
Ezért veszek a drz mellé néhány hónap múlva valami mást
:D hát igen, ritka az az enduro vagy supermoto ami több 100km után is kényelmes :D
Nincs mit!
Mostanában gondolkoztam hogy eladom és veszek egy túra mocit mert inkább arra használtam és több 100 km után nem kényelmes. De városba mászkálni meg a környéken meg állat vele. Igen beteg hangja van megy is rendesen,keskeny elférek vele mindenhol...nah végül is jó kis dög.
hát kíváncsi vagyok milyen lesz a felhozatal mikor oda jutok :D de köszi az infot :)
800.000 volt sm szettel E verzió 2 személyre vizsgáztatva. Nekem a 2 személy nem volt lényeg csak pont így jött ki de azóta se igen találtam 2 seggest.
meg szabad kérdezni hogy ilyen jó állapotú géphez mennyiért sikerült hozzájutnod? :) nézegelődtem már 600-700ért vannak elvileg a jó állapotúak. csak kíváncsi vagyok :)
Amit eddig vettem hozzá az fejidom,(sztem a gyári iszonyat ronda),lánckerekek lánc+olaj kb ennyi:D Azt nem mondhatom hogy régóta van meg kb 1 éve de most van benne 8000km körül amióta nálam van ebből 6000 sm szettel 2 enduro. Mikor megvettem elvittem szerelőhöz állított egy szelephézagot illetve cserélt egy légszűrőt és menetkész is volt.(megjegyzem a légszűrőt azért cseréltük mert ami benne volt kimostam benzinnel és szétjött a ragasztásnál).
alkatrészt kellett hozzá venned? :)
Jah kb én is így használom! Nekem az E verzió van eddig nemvolt vele semmi gondom.
2 személlyel nem is szeretnék :) csak ha az asszonyt vinné az ember legalább lehetőség legyen rá :D
Hali
Eddig még nem tapasztaltam hátrányát a gépnek :D 2 személlyel már nem lehet vele annyira arcoskodni.
sziasztok, 400-as drz vásárláson gondolkodok a jövőben :) tudnátok segíteni pro és kontrában? :) előny/hátrány engem a 2 személyre vizsgáztatható kivitel érdekelne. Endurózásra használnám, de nyáron kiereszteném az aszfaltra is :)
motorboltban: 60 e Ft.-, Te mennyiért adnád? szegecsek nem lógnak, illetve nem hullámos? köszi
Kedves SmRobi!

Amennyiben szükséged van még új féktárcsára tudunk segíteni, korrekt áron!(Gold-Fren, EBC)!Ha érdekel az ajánlatunk küldj egy e-mailt a motorod évjáratáról!

Üdv.
Mennyi az új? Van egy gyári SM első tárcsám, szinte kopásmentes!
Hali!
Add meg légyszíves a kecsói bovdenes címét, számát!
Köszi!
Trobee
emil: fekiati@gmail.com
Sziasztok.
Alu. oldaldekni védő lemezt szeretnék venni,tudtok valakit ajánlani?
biztos lehetett máshol is kapni.......
fater nem volt vasutas sosem, én voltam
petizoltan@tamasinet.hu 30/9472099
Nem volt "vasutas"motor,és nem spanifer amit látsz,de az apád biztos vasutas,ha ez jut eszedbe!