Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is autó vásárlás miatt adtam el decemberben.Sokat foglalkoztam vele,nagyon szép állapotban volt.Mindenképp megéri egy kis időt és pénzt "bele ölni",mert akár a triplája is megtérülhet.
Oké, hogy sajnálod, de a pénz az pénz. DR-Z SzRobi is szétbontva adta el a motorját. Két nap alatt már 350-et árult belőle és még csak a blokkot adta el. (önindító nélkül) + még a többi.
Vagy itt a lehetőség! Dobd fel a labdát, hogy érdekli-e az embereket, kit mi érdekel és számolj!
Az akksim új,m legelőször én is arra gondoltam,h az rossz.még egyszer köszönöm segítségedet.mihelyst lesz egy kis időm végigzongorázom.Üdv!
Erre a célra sajnálnám, mert jó kis motor. Sokat nyúztam és rájöttem, hogy elnyűhetetlen.
Szerintem papírosan könnyebb eladni, mint darabokban. Meg valószínű, hogy hetekig-hónapokig kellene árulni.

Azért köszi, ha nincs más megoldás, lehet megfogadom a tanácsod.
Eladó! 3,5x17 és 4,25x17 Excel felni...giraffe64@freemail.hu
oké köszi :)
Ha végigzongorázod az ellenőrzési folyamatot kiderül mi a bibi, mert egymás után kizárja a hibalehetőségeket, csak egy kicsit fordítgatni kell hozzá. De lehet, hogy az akksid döglött és nem veszi az áramot.
Köszönöm a segítséged 7végén méregetek.de ha a tekercsek hibátlanok,akkor csak a fesszabályzó,vagy kontakt hiba lehet,ugye?
Elsőre 140es furattavosat csinaltal 'Supermoto77' ,azt kaptam meg én,az ülésmagassagot holnap megmérem,ma nem vagyok motorközelben..
vas is jó, picit nehezebb és le kell festened rozsda ellen. A 140 furatközép táv. A 140-esre nem emlékszem.
Igy mekkora lett az ülésmagasságod? lemérnéd hány cm? :)
Ez jó ötlet,csak nem tudom hol szerezzek ilyen vastag alut,vagy vasból is jó lehet?a lyukközép volt 140-re?mert én is csak 164 cm vagyok,mondjuk én az ülést is akarom süllyeszteni :)
Villamos hálózat ellenőrzési folyamata:
Itt a leírása: 75 V kell!
Van egy csatlakozó ami a légszűrőház előtt, vagy felett van, 3 pólusú ami a három tekercset jelenti. Motort indítsd be és mérj feszültséget úgy, hogy a multiméter két pólusát mindig 2 - 2 póluson méred. Már nem emlékszem hány voltnak kell lennie, de ha a három mérésből valamelyik nagyon eltérő akkor tekercseltetni kell:
tekercselés
Én nála csináltattam, azóta is hibátlanul működik, vastagabb vezetékből csinálja, hogy tovább bírja.
Csak összerakásnál ne felejtsd el beragasztani a csavarokat!
Nekem is fasza lett a "prototípus" amit tőled kaptam,még1x köszi,igaz így elég furcsa allasú lett a motor,a segge elég alacsony,de én 165 cm vagyok és így pont leér a sarkantyúm!
Én 10 mm- es alu lemezből vágtam ki. Semmi extra a gyári 125 mm furattávú én elsőre 140est csináltam attól nagyon leült. Feleztem a különbséget: 132,5 mm-es lett jó- az 3- 3,5 cm- t jelent és ehhez ültettem lejjebb az elejét is. Ja én 180cm 75 kg vagyok így kényelmesen érem két lábbal a földet.
én innen veszek majd kutyacsontot ha sikerül jó drz-t találni :) http://www.ebay.com/itm/DRZ-40...
Azt egemet nehogy itthon felejtsetek ám !
heló tényleg jó lenne egy nagy túrát csinálni :) mi tamással ma 90 km nyomtunk le csak a környékbe
Szerintem az alul található úgynevezett kutyacsontok hosszának változtatásával lehet a motor ültetését elvégezni. Persze utána az elejét is hozzá kel állítani. De hát ezt gondolom te is tudod. Erről már volt is szó korábban a fórumon.
Na ezt jól kitaláltad
megcsináljuk
Ha sikerül mindenkit összeszednem, akkor kb. 20-an megyünk!