Én is autó vásárlás miatt adtam el decemberben.Sokat foglalkoztam vele,nagyon szép állapotban volt.Mindenképp megéri egy kis időt és pénzt "bele ölni",mert akár a triplája is megtérülhet.
Oké, hogy sajnálod, de a pénz az pénz. DR-Z SzRobi is szétbontva adta el a motorját. Két nap alatt már 350-et árult belőle és még csak a blokkot adta el. (önindító nélkül) + még a többi.
Vagy itt a lehetőség! Dobd fel a labdát, hogy érdekli-e az embereket, kit mi érdekel és számolj!
Erre a célra sajnálnám, mert jó kis motor. Sokat nyúztam és rájöttem, hogy elnyűhetetlen.
Szerintem papírosan könnyebb eladni, mint darabokban. Meg valószínű, hogy hetekig-hónapokig kellene árulni.
Azért köszi, ha nincs más megoldás, lehet megfogadom a tanácsod.
Ha végigzongorázod az ellenőrzési folyamatot kiderül mi a bibi, mert egymás után kizárja a hibalehetőségeket, csak egy kicsit fordítgatni kell hozzá. De lehet, hogy az akksid döglött és nem veszi az áramot.
Ez jó ötlet,csak nem tudom hol szerezzek ilyen vastag alut,vagy vasból is jó lehet?a lyukközép volt 140-re?mert én is csak 164 cm vagyok,mondjuk én az ülést is akarom süllyeszteni :)
Van egy csatlakozó ami a légszűrőház előtt, vagy felett van, 3 pólusú ami a három tekercset jelenti. Motort indítsd be és mérj feszültséget úgy, hogy a multiméter két pólusát mindig 2 - 2 póluson méred. Már nem emlékszem hány voltnak kell lennie, de ha a három mérésből valamelyik nagyon eltérő akkor tekercseltetni kell: tekercselés
Én nála csináltattam, azóta is hibátlanul működik, vastagabb vezetékből csinálja, hogy tovább bírja.
Csak összerakásnál ne felejtsd el beragasztani a csavarokat!
Nekem is fasza lett a "prototípus" amit tőled kaptam,még1x köszi,igaz így elég furcsa allasú lett a motor,a segge elég alacsony,de én 165 cm vagyok és így pont leér a sarkantyúm!
Én 10 mm- es alu lemezből vágtam ki. Semmi extra a gyári 125 mm furattávú én elsőre 140est csináltam attól nagyon leült. Feleztem a különbséget: 132,5 mm-es lett jó- az 3- 3,5 cm- t jelent és ehhez ültettem lejjebb az elejét is. Ja én 180cm 75 kg vagyok így kényelmesen érem két lábbal a földet.
Szerintem az alul található úgynevezett kutyacsontok hosszának változtatásával lehet a motor ültetését elvégezni. Persze utána az elejét is hozzá kel állítani. De hát ezt gondolom te is tudod. Erről már volt is szó korábban a fórumon.
Vagy itt a lehetőség! Dobd fel a labdát, hogy érdekli-e az embereket, kit mi érdekel és számolj!
Szerintem papírosan könnyebb eladni, mint darabokban. Meg valószínű, hogy hetekig-hónapokig kellene árulni.
Azért köszi, ha nincs más megoldás, lehet megfogadom a tanácsod.
tekercselés
Én nála csináltattam, azóta is hibátlanul működik, vastagabb vezetékből csinálja, hogy tovább bírja.
Csak összerakásnál ne felejtsd el beragasztani a csavarokat!
megcsináljuk