Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves LászlóSanya!

Új féktárcsa beszerzésében tudunk segíteni,elfogadható áron!

Üdv.
szia szerintem gs 500 ...
sziasztok!keresek ilyen féktárcsát,mert sajna az enyém üt.
Szerintetek milyen felni ez?Suzuki az tuti....
Rakom a 21-est.Köszi.Nem mondtad,kérdezted hogy 21 van e benne..utána meg írta vki h 10-es e..nem volt számomra egyértelmű.A mocit 2 hónapja vettem,még ismerkedünk vele.
Mondom hogy 21-es kell bele !
ha gyorsan villog akkor tegyél bele 21w-ost
robeszokba szokott inkább 10w-os index lenni(de a dt-ben is az volt)
vagy vegyél elekronikus index villogtatót annak mindegy mekkora teljesítményt villogtat
olyan 3 ezer felé már van, ehhez a ledes indexek is jók
kb 2 éve voltunk arra, teljesen véletlen találtuk meg
előtte mehetett el a nép nem sokkal mert még füstölgött valami tábortűz féle
lehet oda sem találnék olyan jó a memoriám
ősszel is voltam orgoványon alkatrészért, oda-vissza eltévedtem
bár annyira nem is törekedtem a legrövidebb útra
Valaki segítsen...hány wat-osak az S-ben az irányjelző izzók,nekem 10,de gyorsan villog.Nézzem meg már valaki az övét! Köszi!
Az a "pálya"(környéke)megváltozott(sok fát bozótot kiirtottak) nem igen van élet kint max vasárnap du.
Ha +ok lesznek összefuthatunk egri-éket is mozgósítani kell.
ha olvasod, tényleg dobj már egy emailt róla
Köszi! Lehet, hogy így lesz. Arra is gondoltam, ha szépen kicsinosítom meg csinálok belőle enduro/sm motort akkor nem biztos, hogy megtudnék válni tőle (tavaly ősszel szereztem az A korl.-tat és még nem igen volt lehetőségem "törvényesen" is motorozni )

Kösz még egyszer, hogy megosztottad a véleményed!
eladta a drz-t meg a németeknél lovakat vakarászik egy ideje
valamikor összefuthatunk, de én nagyon hobbi szinten űzöm a terepezést
egyszer voltam már felétek is azon a terepjárós/cross pályán,
dobtam is egy hátast kifelé a gödörből
Sziasztok! Eladó nálam pár DR600 alkatrész. Hengerfej, szelepek, vezérműtengelyek, tank, két jeladós gyújtás, szelepfedél, himbák, vezérműlánc, stb. Ha valakit érdekel: nagy.zoltan90@citromail.hu
Olcsón adom az alkatrészeket!
Össze szűrhetnénk a levet,1x1-r egri-ékkel is néha összefutunk.
EX DRZ-s? eladta a motorját, mi van vele?
Eladó megmaradt dolgok a DRZ-m ből....ha valakit érdeklne valami...

06 30 417 0233

apriliarx125@gmail.com
egyszer majdnem, csak beteg lettem
szabadszállási(ex) drz-s mozdonyvezető gondolom ismerős
Sziasztok megtudja valaki mondani,hogy hogyan lehet olajat tölteni a központi teleszkóba?
Én tudod mit csinálnék vele, azt, hogy azonnal elvihető legyen. Magyarul egy friss műszakit neki és se többet. El tudják vinni lábon, lehessen próbálni és pá...

Aztán mindenki úgy baszogatja ahogy akarja.
Azt nem néztem....21? az kell bele?
Itt laksz a szomszéd-ban és még nem is találkoztunk.
Sziasztok!

Sajnos hamarosan meg kell váljak szeretett drz-mtől , autó vásárlás miatt. Mivel elég sokat használtam, ezért nem szalonállapotú. Vannak esztétikai hibái, de motorikusan semmi.

Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek érdemes-e komolyabb restaurálást végezni a motoron?

A műszaki lejárt, de gond nélkül át kell menjen.

Én arra gondoltam, lehet hogy így csak 400-450 ért tudnám eladni. De ha költök rá 100-150 eFt-ot nem hiszem, hogy 500-550nél többet adnának érte. (+ van 2 garnitúra enduro szettem, amit ráfizetéssel lehet, hogy eltudnám cserélni fűzőt sm szettre, /így biztos még jobban fájna érte a szívem )

Szóval ugyanott vagyok. Így legalább a vásárló el tudná dönteni, hogy kell-e műszaki neki. Valamint úgy csinosítja ahogy szeretné saját ízlése szerint.

Ebben szeretnék tanácsokat kérni, kinek milyen meglátása van a témával kapcsolatban ?

Még nem túl komoly az eladási szándék és nem is szeretném nagyon áron alul odaadni.

Lehet nem jól gondolkozom!
Akinek van véleménye, kérem ossza meg velem!

Köszönöm!
jó eséllyel csak 10es
21w-os izzó van benne?