Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

175....és éppen a lábujjhegyem ér le...és terepen egy kis szint különbségnél hagyat is vágom magam...régen versenyeztem is(amatőr szinten),meg sokat terepeztem,még 2 üteműekkel..de mindig így állítottam be..az a baj h a legalsó meneten volt az anya,és így is estem keltem..nem hinném h a rutinnal volna baj..
Küld el a számodat és szólók, vagy (vagy üzenek a Martinnal) ha megyünk motorozni. egri04kukacfreemailponthu
Minek lejjebb állítani hány cm vagy
A SM általában 17 colos keréken fut az az kisebb a gyárinál mert hátul 18 as kerék van
Viszont ha hátul 38 fogaskereket rakasz a sm-kerékre ( 17 -es)
akkor fog neked gond nélkül menni 170-el is
Csak mi a fas........ száguldanék egy DRZ-vel 170-el amikor arra ott van a gyorsasági motor például meg ilyenek

Mellesleg én menetem ilyen fogosztású DRZ-vel nekem nem tetszett , olyan erőtlennek tűnt meg a gyorsulástól se voltam elájulva Enyémet mindenki szerette aki kipróbálta

De persze hangsúlyozom ízlések pofonok mindenki tudja variálni a ízlésének meg felelően
Megvan beszélve
Hát én is remélem hogy össze tudunk majd hozni valamit...
SM-el nem többet kellene mennie,mint sima enduró szettel? Az enyém simán 150-el néha fölötte megy...(enuro)DRZ S
Bontsd szét! Sokkal jobban jársz! 500 felett tudsz belőle kiszállni!
Hát akkor hogyan lehet lejeb állítani a DRZ-t...van más módszer erre?
Én elől 15 hátul 47 használtam kibaszott jó gyorsulásod lesz
csak úgy pattog felfele a sebesség fokozat .
138 km/h nem ment többet végsebességre
de kárpótolt a kiváló gyorsulás nekem ez jött be ( másnak lehet más fog )

Láncom RK anno kb 20.000 -ft körül mérték
Miért nem? Én egyszer voltam orkföldön és azonnal szerelmes lettem! Na nem egy orkba!
Hali!
Na végre szaporodnak a Majsa környéki drz-sek! Majd tartunk egy óriási tavaszköszöntőt Orgoványon!
Sziasztok! egy kérdés.., E-s gépemet építem át SM-re milyen fogszámú lánckereket érdemes előre és hátra tenni ill.ve hozzá láncot?előre is kössz
Ja, látlak
Néha benézek és pont egy ilyen öröm teli eseményt kaptam el
mondom akkor gratulálok .
Főleg a kitartásért remélem lesz lehetőség legalább majd egyet együtt hajtani
Sziasztok.egy kis segítséget szeretnék kérni.nincs töltése a motoromnak. a tekercseket ellenőriztem először nem láttam rajta égési nyomokat,arra gondoltam,hogy a fesszabályzóval lesz a baj de gőzöm sincs,h azt hogy tudnám ellenőrizni,kimérni.nem akarok feleslegesen venni másikat,úgyhogy megköszönném,ha valaki tudna segíteni.
Köszi! Na csak elő kerülnek itt a régebbi fórumozók
drz sm 310mm első féktárcsa eladó!ár 11000ft!
egyszer kölcsönadtam az xr4-et kipróbálni, kiscsávó nem volt szívbajos az kihúzatta kb addig, bár nem tudom mennyi csalás volt az órában
alattam tuti nem menne ennyit
nekem nagyon bejön a romániai túra, egyedül a seggem nem szereti
Romániába mi nem járunk.
140 földúton
nem is megy annyit a DRZ
DRZ Alkatrészek!http://www.kepesmotor.hu/motor..." align="absmiddle">
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Hoppá Ez igen gratulálok most aztán mehet a Rock and Roll
15-1000ig
az 1000az csak romániai túrán jön össze
itt a környékben meg társaságtól függ, van egy koca motoros ismerős az 50-60km után márt nyavalyog, de van akivel egy szeged oda-visszát is le tudunk tekerni
én inkább a földesutas csavargásokat kedvelem szóval siratófal, meg 140es tempót nem kedvelem
persze ha valami extra pont az utunkba esik azon átmegyünk, de nem keressük a "bajt"
okés
Mondjuk remélem kis időn belül tartósan beáll a jóidő
köszi igen megtaláltam :)