Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csillapítást állíthatod csak nem azt éred el vele amit szeretnél,az az állítási lehetőség azért van hogy különböző hosszúságú,érősegű rugókat be lehessen állítani
Lesz valami szolunk
Hát egyenlőre összeszedem magam kicsit anyagilag, de ha lenne valami összejövetel arra szívesen elmennék
Viszont 15-20perc motorozás alatt rájöttem h nagyon puding lettem így 2év kihagyás után
De a csillapítást utána állithatom,nem?A lényeg az volt h ne legyen olyan magas mert nem ért le a lábam.A csillapítást a kis csavarral lehet állítani..ha meg nem megy elviszem a szerelőhöz..
Gratula
Mikor mutatod be
Köszönöm!
De lesz rajta mit csinálnom
2001-es a falu másik feléből és 500ezerért hoztam el
HOPPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bővebben
"Vágom" nem igazán,össze vissza tekergeted a rugófeszítést így aztán a csillapításnak + annyi
Na végre! Gratula!
Így sok év után végre teljesült az álmom
Vágom,de az volt a célom vele..de a lengés csillapítást,azt nem a rugó intézi..kvázi a kerék és motor közti távolságot is állíthatod így..így puhább lesz a motor rugózása.Mivel én jobban utcán használom,nem verseny körülményekre kell h állítsam,ahol métereket ugratunk..tehát a motor "keménységét" állítod vele,nem? De lehet nem jól gondolom
köszi az infót,keresem őket :)
De így legalább nem mindig ugyanazon a helyeken jársz,
Te mekkora távokat teszel meg 1 hétvégi motorozás alkalmával?
Ez a rugóállítási lehetőség nem azért van a telón hogy milyen magas legyen a motor.
Sziasztok,SM utas labtartót keresek! Valaki?
ha ehez kell féktárcsa próbáld meg a Csetényi bontót nekik biztos van ...
Küld el nekünk a motor évjáratát és típusát,és megmondjuk milyen árban juthatnál hozzá!
köszi erre gondoltam én is.bár szerintem nincs is különbség a gs és a rf felni között...
szia.köszönöm a segítséget.kb milyen árban?
Szia nem ezt keszthelyről vettem a motorral együtt,csak akkor még fehér volt.
Csináltam egy ki videót, a DRZ rugó állításáról,amit házilag végeztem el.Ha van egy gyűjtő,ahová ezeket szoktátok rakni oda is belehetne rakni.
http://youtu.be/V6z4nJma4jw
Ezt nem most vetted, ágasegyházáról?