Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos, hogy több. Tiszta rozsda a könyökcső, ülésén a felirat kopva. Gumik és a kipuff is szilikonnal befújva, azért fénylik.
Hali.
Megkaptad az e.mailt?
üdv.
Nincs fenn valami hirdető oldalon? Berakhatnád a linket.
Szia,
Tudnál nekem is képeket küldeni? meg egy pár szót írnál róla, meg árat is persze. Köszi
roekjozsi@freemail.hu
Hátha esetleg érdekel valakit: Motul 300V 15w-50
Engem is érdekelne l majd a drz-d nekem is tudnál képet illetve leírást küldeni djsand@freemail.hu
igen érdekelne,a cimem szaboa@kabel2.hu,várom a képeket, csak előbb a hornetet el kéne adni,valakit nem érdekel hornet csere esetleg? :)
Szia!Lehet,hogy nekem lesz eladó Dörzim,ha összejön a Ktm 450!Kb 2 hét,ha neked nem sürgős."2004,E,műszaki,törzskönyv,szerintem szép a motor,és költség mentes is!Ha érdekel privátban tudok küldeni pár képet,és mindent amit tudni kell a motorról!Üdv!
Az miért van hogy gyorsan villog az index? Átlátszó búra,normál izzóval.Relét már cseréltem,de semmi nem változott.
Nemsokára mennék vele vizsgát tenni(nem műszakit),de így nem fogadják el a vizsga biztosok.
Sziasztok! Fehér/átlátszó indexbúrát keresek dörzire.. Min. 4db kellene.. Ha valaki tud ilyet azt megkérem hogy szóljon itt vagy a nagygergo98@freemail.hu-n.
Érdekelne engem a két index a sárvédőtoldat meg a lámpa
mailbe ird meg az árakat légyszi
tokaracing@gmail.com
ELADÓ!
06-20-5-636-213
ELADÓ!
06-20-5-636-213
Nekem is áll egy a garázsban,de csak ritkán van lehetőségem menni vele.
8000 km van benne,és 2008 április 30.-ai
2 gyerek mellett ritkán jut idő rá.....
Gratula!
Hali!

A DR / DRZ fórumot elhagyom, de nem megyek messzire csak egy másikba.

Üdv minden DR/DR-Z tulajnak
Sziasztok!
2004-es Drz e karburátorra a következő számok és betűk vannak írva.
29F3SA12 ez milyen nevű (típusú) karbit takar?
Bocs a tudatlanságomért.
látom süllyesztett az ülése,mert hát én se vagyok egy dalia :) igy mennyivel lett alacsonyabb?
na az meg mégjobb lenne :)
Szia rendben! Most néztem hogy árulsz egy 600-as hornettet. Az is a listámon van,ha nem adod el míg jön a jó idő lehet elgurulok hozzád a dörzivel!
Üdv
rendben,ha eladó lessz légyszi irj rám mindenképp,köszi
Szerintem a tiéd tökéletesen működik,én nem nyúlnék hozzá.
Hali!

Nekem az a tapasztalatom, hogy nekem (FCR) hidegen szívatóval 2800-2900 pörög (Vaporom van ezért látom) általában 5-10 mp után egy kis gázfröccsre visszaáll 2200-2300-ra ekkor a szívató tökig ki van húzva. Szívató nélkül 1800-1900 pörög. De viszont tapasztaltam olyat is, hogy kihúzott szívatónál indítás után egyből 2200-2300-at pörgött, gázfröccs és felpörgött 2800-2900-re.
És van a harmadik jelenség amikor gázfröccs nélkül magától visszaáll az alacsonyabb fordulatra. A szívatókaron én csak egy állást érzékelek, ezért úgy gondolom, hogy valami más végett csinál ilyeneket. Egyébként 40-45 fokig szoktam járatni, utána indulok el vele szívatóval kb. 100 méterig akkor szoktam visszanyomni. Ha szívatót visszanyomom és úgy indulok, gyakran nekem is befullad.

Az a furat lehet az?
Bocs 15-40 sm áttétel ,elírtam.