Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Nem olcsó, de hatásosnak tűnik.
No igen... régóta érett már.
Egyébként néztem is a hétvégi fotóidon már, kérdeztem is volna közvetlen.
Dehamár itten: a tank hol kapható és mennyiért? Nomeg a következő: az ülés hol készült? Motorkarpit.hu? Mintha ott lenne egy ilyen minta.
Van DRZ-re egy teljesen gyári első Bridgestone gumim eladó..
Kicsit kopottas, de még simán jó aszfaltra.. Terepen meg még többet elmegy:)

Árát nem igazán gondoltam ki.. akit érdekel az mondjon rá egyet, aztán megbeszéljük..

Írjatok itt vagy a nagygergo98@freemail.hu-ra.
BIKE-R, a kis LED-es lámpákat honnan akasztottad?
Itt van róla 1-2 fotó is: Előkészületek - DRZ átalakítás
Te is fiam, Brutus?

Én 3.9 gallonos Clarke tankot használok, szerintem hibátlan cucc.
Én 4,5 évesen 5200 km-rel vettem meg a DRZ-met egy jóbarátomtól (800 km-es korától ismerem a motor előéletét). Cimborámnál ott a 2 gyerek, jó esetben havonta 1x volt ideje elmenni 60-80 km-t terepezni, meg 1x kiment vele Erdélybe.

Miután elhoztam Tőle, szinte minden 2. hétvégén (de volt olyan, hogy hétvégén mindekét nap) eljártam vele földet túrani (még télen is), és alig több, mint 1 év alatt is csak 3400 km gurult bele. Szóval csalóla ez a "nem használja" dolog, terepen azért nem megy bele 1-1 gurulás alkalmával 5-600 km

Az persze más kérdés, hogy azóta eltelt lassan egy újabb év, és 29 e km-t mutat a km óra
Hello.
Keresnék DRZ ülést ha van valakinek elfekvőben. Ha szakadt vagy csak a váz van meg az sem gond.

Kérdésem lenne hogy a gyári és a 24 literes túratankon kívül milyen méretű létezik még (ami S-re is jó)?
Esetleg érdekelne még tank az oldalidomokkal, SM rövid első sárvédő, gyári hátsó kapaszkodó (nem csomagtartó).

Üdv
MGP
épp ezt mondom én is meg sokan mások is, h akinek nem dísznek van a motor az használja is elnézést ha valakit megsértek
Amikor én megvettem a DRz-t, annyira bele voltam buzulva, hogy még a budira is azzal mentem. 2004 nov-től 2005 márciusig belevertem 13ezret.
attól még hogy úton használod az nem zárja ki hogy menjél is vele ide oda amoda, és hopp egy év alatt 8e is simán belemegy és akkor még nagyobb túrázgatásokról nem is beszéltem, csak helyi motorozások.
ok köszi:)
14-47 ha nem akarsz vele menni 100tol gyorsabban idealis terepre.
Szia, igen, megvan az első 15-ös lánckerék, elvihető.
Nekem 14 es van fent és már nagyon kopott. érdemes e kisebbet rakni fel hogy erősebb legyen?
Áhoj!
Kössz hogy lehülyéz mindenki,mint mondtam nekem volt egy elhatározásom hogy én ezt a motort úton szeretném használni,nem posztolgatások miatt vettem,egyszerűen volt más amit mellette használtam ott volt a samurai,az uaz,quad,nagyon vigyázok rá és már csak pár hónap és végre birtokba veheti az utakat a Dokibá :D
Üdv :D
HALI. Valaki segítene hogy dr-z 400 e re milyen lánckerék áttét a leg ideálisabb terepre.
Csak elcsodálkoztam az első fék kar kifejezésen
de legalább így már rápontosítottunk
Azért rákérdezek mert nem teljesen világos a megnevezés számomra :) az első fékpumpára gondolsz ? így kar nélkül 3 ezerFt-
Szia! A NISSIN főfékhenger mennyi?
Hát akárhogy is nézem ez biztosan nem levegőszűrő!
Igen,erre gondoltam,köszi!
ezt mondom én is hogy lehet hogy van 1 hülye aki csak azért vette hogy fészbukkoljon, lehet van 100 is de ennyi tuti nincs
nekem is van egy ismerős aki nem hajt bele 1000km egy évben de az csak 1 a sok közül
ellenben legalább fele hirdetés 10 ezer alatti és ilyen 8-10 éves gépek
a hülyéktől meg elnézést hogy lehülyézem őket nem úgy gondolom ám
5 év alat majd 4000km? Akkor az nálad szobadísz?
Nem bántásból írom de minek veszi meg az ember ha nem használja! Persze lehet hogy eltöri az arc a lábát szezon elején vagy akármi és akkor kiesik egy szezon de 5 év? 2012-ben a drz-vel mentem 4800km-et sm-el és 1000 körül enduróval. Illetve kölcsön er6n-el ami nálam volt fél nyáron azzal kb 3500km-et és így is az volt a bajom hogy alig motoroztam,meg is fogadtam hogy 2013 ban többet megyek mert hogy kevés.....Mellesleg én is ismerek olyat aki vett egy exc 450-et 4 éves a gépe és nincs benne 2000km,de ő olyan is esőben nem megy vele,sárban nem megy vele ,ha túl meleg van megint csak otthon áll de faceszaron van kb 200 motoros képe xD
Na mindegy a lényeg hogy tereljétek a gépnek................