Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem, köszönöm! azt nemtudod véletlenül, hogy teljesen másak a vezérműtengelyek vagy csak el vannak fokolva?

bontók mennyire vannak ellátva E-s alkatrészekkel? könnyen be lehetne szerezni a gyújtást ? képed esetleg van az E és S gyújtásáról, gondolom csak a lendkerék más rajtuk
Hali Mindenki!
DRZ kiegészítőim ELADÓ-k!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcen
trum2001@gmail.com
Lehet alut hegeszteni,de jó rábeszélőkével kell legyél megáldva,mire a Mester megcsinálja.Gumisműhelyben szokott lenni aluhegesztő beeeerendezés,ott ahol javítanak alufelnit is.
De ha a barkács-megoldást választod,akkor tudsz venni olyan gyurmát,ami 2 komponensű,vizes kézzel kell összegyúrnod,és kb 5 perc alatt megköt.
Én ezt használom az olajtekenők meggyógyítására.
NEKEM BEVÁLT !
Eladó a képen látható pár dolog.

DR-Z 400 S/SM/E hátsó Féknyereg protektor.: 3000Ft-
Gumibelsők 21", 18" 1500Ft- darabja.
DR-Z 400 gyári index párban.: 1000Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Hello!
Nekem van eladó gyári 310-es tárcsám, szinte kopásmentes. Hirdetéseim között van kép!
Szia! megvan a 310-es fétktárcsád?Érdekelne az enyémen tönkrementek az úszó gyűrűk.
Üdv Sanyi
persze, csak úgy váltok egykerekezés közben
Én teljesen meg vagyok elégedve a ContiRoad Attack-kal, de Sport is jó. Még pályán is megállta a helyét! Persze nem verseny szinten, csak hobbi szinten, mielőtt valaki leolt
szia szerintem őnekik biztos van motorbontó Csetény 06308557633
Vékonyabb hengertalp tömítés, nagyobb kompressziós dugattyú, más vezérműtengelyek, sokkal komolyabb karburátor, más gyújtáselektronika, nyitott kipufogó vastagabb leömlővel.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy DRZ sebesség váltóján szoktatok-e kuplung nélkül sebességet váltani?
ha jot akarsz nem teszel ra a dunloptol szarabbat, en aztmondom Dunlop d208 d209 vagy az ujabb verziok belole, csakis sport gumi!
Hello!Érdeklődni szeretnék hogy van-e valakinek DR 650-hez eladó olajhűtője?
hali, drz 400 e és s között mi a különbség? blokkügyileg értem, hogyan hoztak ki az e-böl több lovat? más vezérműtengelyek, főtengely gyújtás? mi a különbség a két blokk között ?
Fent van a videó,nézd meg!
szia,
válaszoltam emailben! ha van még valami kérdezz nyugodtan
Üdv!Tavasszal aktuálissá válik a gumicsere az Sm-en,csak nem tudom még milyen legyen.Most Dunlop van fent.Véleményeket várok, Nektek mi jött be? Köszi
Hello...Van valakinek bontott DR350-hez két oldalsó idom a színe mindeggy mert fújva lesz de törött ne legyen...Ha valakinek van vagy esetleg tud akkor az írjon legyen olyan rendes...KÖSZI
Üdv!
Van egy '96-os DR 650-em, kb 80-nál ledobta a láncot és az első lánckerék előtt a motorblokkból kitört egy kb 5ft-os nagyságú darabot!
Lehet a blokkot hegeszteni vagy mást kell alkalmaznom?
Írtam emailt. :) és felvettelek msn-re
Köszönöm.
enyém volt ez a motor, ha érdekel akkor elmondom mi újság vele
Röhögjééé
DRZ újratöltve.......poén
Supermoto fórumon keresd Giraffe#64- et, vagy giraffe64@freemail.hu
No végre má.