Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A powerbomb teljesen felesleges, leotol jobban forog fent. Elmondom, miért felesleges: sufni módon az életbe nem tudod összehangolni, max akkor, ha iszonyatosan sok pénzt beleölsz. Mit kapsz érte? 1-2 lovat? Hobbi szinten teljes mértékben felesleges egy 50 lóerős gépnél. De hajrá
DRZ E leömlőjén powerbom ehhez leovince x3 kipufogó ha jól van össze hangolva menyivel növeli a teljesítményt?
valakinek eladó jó állapotú cross sisakja m es méretben ? vagy esetleg milyen típusok jók, tapasztalatok ! előre is köszi
Hát ezeknek elektronikus gyújtásuk van, úgyhogy otthon nem tudod állítgatni mint egy szimót....
Amennyiben fórumos berkeken belül van eladó S-es dözi, ne habozzatok szólni nekem
Előre is köszi !
DRZ Sm-re. szinter első fékbetét
Valahogy biztos lehet (elő vagy utó gyujtást, ilyesmi...)
de csak hallottam ezért nem tudom hol kell állítani
drz megmaradt alkatrészek eladó!
http://www.kepesmotor.hu/matri...
Valamint 4db új szelep,hátsó lámpa, idomok (új szerű)
ww.kepesmotor.hu/idomok_plexi/p1078169&st=drz
Gyújtáson mit és hogy állítasz DRZ-n?
Van még egy eladó kerékszettem, ha valakit érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Az biztos hogy nem lesz egyszerű,7 hetente járok csak haza,próbálok nem rá gondolni úgy könnyebb valamivel. Így,hogy tél van kevésbé hiányzik,de nyáron a motorok hiánya szinte az őrület határig megy.Hozzá fogom állíttatni,meg amúgy is van (lenne) mit csinálni a gépen,úgyhogy ha hazamegyek,100% ig rendbe rakom.
Nem lesz egyszerű ezt a "hosszú" időt kivárni amíg nem próbálhatod ki, de addig is kitartás, aztán használd egészséggel! Még jótanácsként annyit mondanék hogy állítsd/állítasd hozzá a kipufogót a motorhoz (karbi,gyújtás) mivel a sport kipufogó beállítása valamivel eltér a gyáritól és akkor lesz az igazi! Minden jót!
Igen, utólag is köszönöm szépen,család átvette,én kézbe majd csak február 24 én vehetem,és azokban a napokban kerül majd felrakásra is,mert sajnos 1600 km re vagyok a motortól,de nagyon kíváncsi vagyok a hangjára már most,és alig várom hogy fent legyen.
Már nincs meg a dob eladtam
de látom már a szerencsés vevő is jelezte
Helló.Biztos az előző tulaj is olvassa a fórumot,de én is tudok neked választ adni, a dob már nálam van.
Helo. Megvan még a dob?
Szia Dávid! S-es fejidom tartó csavarjaid, alátéttel együtt nincsenek véletlenül? Nekem elmaradt az egyik, de nem találok sehol.
most?
Hali.
Nem jött.
mobilcentrum2001@gmail.com
az hogy engedi tovább forogni az nem nagy probléma, olcsón meglehet babrálni taláááán más bütyökprofil az már baj le is mondtam a drz-röl, Köszöntem
Rendben ,ment is !
e.mail vagy hívj
Hali
Hűtőre venti mennyi?
üdv
El is van fokolva, de más alakúak is a bütykök. Nem ott van a gyújtás babrálva, hanem az ülés alatt a CDI doboz más. Magasabb fordulatot enged, meg még valami :D
Sziasztok!
A DRZ S és SM segédváza és hátsó sárvédői megegyezik?
Idom rögzítő rugós zárat (patentot) hol lehet beszerezni?
Köszi.