Hali
150km után ha leszállok a gépről a lábamba és a kezembe mintha egy hangyahadsereg masírozna. Illetve 6500 fölött veszem észre a rezonanciát a legjobban,hogy ez normális vagy nem? Valószínű igen mivel minden lehetséges okot megnéztem már, illetve mentem a motorral 5000km-et ennyi idő alatt biztos széthullott volna.....
Sziasztok! 3 hónapja vettem meg a motoromat( drz 400 SM), és akkor nem nagyon figyeltem, de most mikor üresben kicsit odahúzom neki elkezd az egész motor rezonálni egy kicsit. Nem tudom h régebben is csinálta vagy most kezdte el. Ez természetes dolog vagy nem nagyon kéne neki?
Például multiméterrel töltés ellenőrzés ajánlott, amikor vettem enyémnek se volt ,hazaértem vele, mutatnám meg a családnak de fasza gépet vettem és már nem indult csak tolásra, meg is kaptam: " jó nagy szart vettél fiam!"- a kedves tulaj gondolom annyira feltöltötte hogy kiérjek vele a látóhatárból!
újra tekercselés 13 rugó + tömítés és meló= 20 ezret egyből alkudhatsz.
Hűtők, oldal deknik sérülékenyek érdemes ellenőrizni.
A gyújtás csavarjai, bár csak szétszedve tudod ellenőrizni, ha már megvetted legyenek beragasztva, mert fellazulva nagy kárt tehet!
Más most nem jut eszembe.
Hali!
Hali!
Nos látom, hogy nem csak én jártam így egyedül. Nyilván az tény, volt hogy van berágódás a csészéken, mert különbem nem lenne az akadás. Az is tény, hogy szétszedés előtt, semmi jele nem volt annak, hogy be van már rágódva.
Bár azt azért nem értem, hogy egy berágódott csapágyat, hogyan lehet oldószeres tisztítással, meg zsírral nem berágottá tenni.
gondolkodjunk
ami szétszedés után szar lett az már előtte is szar volt
szóval akármikor beállhatott volna útközben
tehát így is úgy is cserélni kell csak nem idény közben áll a gép 2 hetet feleslegesen
mondjuk ilyennel még nem találkoztam, olyannak igen hogy kicsit akadt és ócskák voltak a görgők, de átzsírozva átmozgatva kibírt még 2 évet
ha szétszeded és már látszik berágódás a csészéken akkor már össze se rakd, mert akadni fog, nem tudod ugyanabba a pozícióba visszajátszani ahogy bekopott a csapágy, én is igy jártam még tavaly, a végén vettem egy új csapágyat inkább
rezonál.....
hát mipicsát csináljon az az 1 szegény henger egymagában?