Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen vastag gyárilag?
Sziasztok Drz 400 e-hez keresek első láncvezetőt valaki nem tud ebben segíteni hol tudok ilyet rendelni?
köszi!
továbbítom, haver keresett ilyen
Hello!
18 az alja, csavarom van hozzá, de csak használt, be lehet rakni azt is, de azért én újat vennék (nagyobb csavarboltban pár száz forintért kapsz hozzá való 6 db süllyesztett fejű imbuszt, a motorboltos 1-2000 Ft-os ár helyett)
és az utolsó eladási ár?
esetleg csavar van hozzá?
310 mm-es szinte kopásmentes SM első tárcsa eladó!
irányár: 20.000 Ft
Biztos túl sűrű volt az olaj és nem bírta a kerék!
Sziasztok
Fájó szívvel megválnék szeretett DRZ-mtől. Az adatlapomon megtaláljátok, ha kérdés van hívjatok írjatok.
Itt a link is: link
De miért? teljesen körbeértünk... Melyik része nem okés?
Feladom.
A megszűnt olajnyomás meg azért volt mert eltört ez a műanyag. De ez már lerágott csont. itt egy ilyen megoldás, használt-e már ilyet valaki?
De az lehet, hogy a megszűnt olajnyomás miatt volt!?
Tény, hogy nem lenne rá rossz egy olajnyomás ellenőrző!
Ebben biztos vagy? Többen írtak itt komplett felújításról emiatt
De, nem csinál még többet!
hello nekem van egy dr350-em én meg drz-én gondolkodok ha találok olyat ami tetszik nekem akkor az enyém eladó lesz.
De ha ez törik, akkor is baj van...
Azért készül műanyagból gyárilag, hogy ha baj van, az törjön és ne minden más!
Sziasztok,

tett már be valaki ilyet a drz-jébe?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

tényleg stimmel minden?

Köszi,
Üdv,
Gy.
Mert néztem egy hirdetést amiben dr 350 es 250 es matricával van de az eladó azt mondta hogy 350 es csak a forgalmiba 250 es van és azért maradt az rajta.... nem tudom hogy van ez kicsit segítsetek kérlek.

http://www.jofogas.hu/szabolcs...
Üdv!

Hogy lehet legkönyebben a DR 350-és 250 est megkülönböztetni.
Kellet még index relé,meg hátsó láncvédőt.. relé 4.000,láncvédő 7.000 be kapom...
Nem tudom...2 hónapja vettem...a relét nem tudom gyári e a búra gyári sztem,csak átlátszó a burkolat rajta,és narancs az izzó...igen 60-120 a szám..már nyomom a teszteket,és van benne ilyen kérdés is.
szerezz be egy elektronikusat, aztán az mindig jól villog
aztán ha ledes indexeket akarsz arra is jó lesz
amúgy ha jól emlékszem 60-120 villogás/perc a jó
nem értelek akkor, ha gyári a relé is meg az index is akkor nem villoghat gyorsan....