Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
prox dugattyút honnan lehet rendelni, nem tudod véletlenül? Nem találtam a neten magyar lehetőséget.. Egyébként úgy néz ki nem a főtengelyem zajos, hanem vm más csapágy(vízpumpa, generátor) vagy vezérműláncnál valami...
http://www.markamotor.hu/magya...
a link lemaradt bocsi :)
ezzel a motorral szemezgetek,csak nem tudom eldönteni,hogy valóban e verziójú lehet e,mert van a segédvázon felfogatás a lábtartónak,ráadásul 2 lyukú,amilyet még nem láttam csak minden vázon egy lyuk látszik.
Dávid!
Fém tank milyen árban mozog?Nem most kell,csak érdeklődöm.
Passzol rá szépen szerinted?
köszii
+ a sok hajigálástól, nem bánok vele kesztyűs kézzel
most még utoljára behegesztettük, de ha legközelebb lyukad hívlak
köszi,,
Hali.
Nekem van műanyag tankom Eladó!
Törzsvásárlói kedvezménnyel kapsz!
Hívj vagy írj!
üdv.
kilyukadt a rezgéstől ilyenről nem is halottam még sosem...
:)
szerintem rákell mennie,
én sokat endurozok mostanába azért kéne műanyag, egy az h. könyebb; 2. a fémtank már 3 helyen lyukadt ki a rezonanciától meg a sok motor hajigálástól.... toldozgatom foltozgatom, de a megoldás egy műanyag lenne számomra
és rá megy szerinted minden átalakítás nélkül?endurózni jobb a müanyag tank,csak ha sm szettel mész ide oda akkor jobb a zárható tanksapi meg szebb ha nem hójogos a matrica :)
Eladó a képen látható pár dolog.

DR-Z 400 S/SM/E hátsó Féknyereg protektor.: 3000Ft-
Gumibelsők 21", 18" 1500Ft- darabja.
DR-Z 400 gyári tükör.: 1500Ft-
DR-Z 400 gyári index párban.: 1500Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
én meg pont műanyagra cserélném az enyémet
SUZUKI DR650RS generátor illetve kuplung dekni HENGER TALP tömítés van hozzá gyári másolat profi technikával készített
Sziasztok!
Müanyag tankot ki tudom cserélni fémre szerintetek minden átalakítás nélkül fém tankra?

Az a bajom,hogy fel hótagosodik a matrica az átengedett benzingőztől ugye...

köszi
nekem mindegy de én tudom nem-et mondani a hegynek.
aztán ha nagyon csúfoltok majd megiszom a sörötöket
Nem kell út! Kinézzük a legnagyobb hegyet és tűz felfelé! Aki utoljára ér fel, az a záptojás!
sanyi a vezér, én csak eltévedni tudok.
majd én az úton megyek ti meg mellette
Csak extra durva hard enduró túrát vállalok! A soft-ot hagyjuk meg a kislányoknak!
Egyáltalán hova akartok menni?
Dobj egy linket róla,könnyebb lenne az azonosítás.
nekem jó, csak nyomjuk lájtosan, mert elpuhultam és megdagadtam
majd janit mindig előreküldjük felderíteni hogy kellőképp ki tudjon fáradni
ténérével meg nem vadulok, még a végén lejön a festék róla
Szevasztok!
:-)))))

Jobb az új!
Ma csapattunk Husással itt egy enduró nyomon.
Jó vót, de rövid.

Még nincs kondi!

Május 1 akkor Erdély?

Ini! XR nem Tenere!
BUÉK!

Nagyon úgy tűnik, hogy a jövő héten DRZ tulaj leszek. Segítsetek egy picit:
- 2007-es évjáratú mennyiben különbözik a többitől?
- Mire figyeljek, ha supermoto szettet akarok beszerezni?
- Mindenképpen kell rá a hűtővédő? (Mert elöl van műanyag, az oldalára meg ott a burkolat, szinte alig látszik ki alóla!)
- Vajon ez milyen változat lehet? S/E/SM? SM nem nagyon, mert az gyárilag sm-kerekekkel jön, ha jól tudom?! Önindító van rajta... kék színű (nem , mintha számítana), de semmi felirat nem árulkodik (azon kívül, hogy DR-Z), hátul van rajta egy táska gyárilag szerszámmal, kötszerrel és izzókészlettel.

Köszi a válaszokat!
Boldog újat mindenkinek!

650-eshez keresek komplett váltót, illetve szelephimbát! Valaki esetleg? Tudomásom szerint a 600-asé megegyezik vele.

Ha valakinek van, és minden vágya hogy megszabaduljon tőle, ne tartsa magában...

Köszi!