Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van nekem is eladó első lánckerekem ha érdekel :)
Szia 4.500 Ft
Szia te hol látsz a képen első fék kart ?

ha a Magura pumpára gondolsz akkor az 45 pénz
Szia Benzincsapot mennyiért adod?
Meg van még a 14-es lánckereked érdekelne!
Szia meg van még a 15-ös első lánckereked, a gyári? Ha igen nekem kéne!
DRZ Alkatrészek Eladók!
infó:
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Sziasztok! Nem tudjátok véletlen hogy hány kg van egy S acél tank és egy E műanyagtank között? Nekem S verzióm van acél tankkal és megfordult a fejemben hogy lecserélem egy könnyebre. Van értelme pénzt adni egy? Kompatibilis-e az E az S-el?
Köszi a segítséget.
Illetve ennek a DRZ nek az előéletét tudja valaki esetleg vélemények stb..

link

Ki mit tud erről a típusról mondani illetve hogy szerintetek mennyire egészséges a 300-as dugó?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_250-6517541
Szia!
Az első fékkar mennyi lenne?
Eladó megmaradt dolgok a DRZ-m ből....ha valakit érdeklne valami...

06 30 417 0233

apriliarx125@gmail.com
Miért ne lehetne lehetséges? Egy cimborámnak 3 éve áll egy DRZ-je egy Transporterben, 2004-ben velem együtt vette újonnan, kb 4000 lehet benne.
Szép gép, látszik hogy keveset ment. de azért azt a 300 km-es olajcserét nem mondod komolyan
1 szezon alatt többet megyek
valaki ismeri ezt a gépet,tud róla valamit,mármint az előéletéről?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Üdv! ÖÖÖÖ..akkor én hülye vagyok nekem 5 éves a doki és 3980 km van benn... Én az útra tartogattam például... de tény hogy sok a kokány,szemétláda..
haverom is vett 6000 e km volt benne ismerte a gazdáját . 20 e elvitték szervizbe azt dugót cseréltek . a motornak semmi baja nem volt ! tökéletesen üzemelt
HA 8000km van benne
évi 800km, ennyi sok hülye csak nincs a világon hogy vesz egy 0km-es motort és nem használja
endúrók fele 10 ezer alatti km-el vannak árulva
Még mennyit megy el nagyszerviz nélkül ha 8000 km van benne?
És mi is a kérdés?
Érdeklődnék kinéztem egy drz 400 t 2004/8 hó évjáratú első tulajos törzskönyvel eus rendszámos igaz műszakija 2008 ban lejárt a kilométer állása 8300 nagyon szép állapotban van elvileg még a gyári lánc szett van rajta kivéve az első fogaskereket még nagy szerviz nem volt rajta kb mennyi km után kellene megcsinálni rajta, csak síkságon használta maximum kisebb dombokon használta.
Értem de így vettem,és nincs másik kipufogó rendszerem,szép mély hangja van és jól működik vele, meg szerintem jól is néz ki. Pár hónapja vettem négyszáz km-t mentem még csak vele.Azért írtam hátha valakinek volt már a DRZ-je ilyennel tuningolva.
Nem az első tulaja vagyok, ezért ha ráismerne a volt motorjára aki felszerelte rá és olvassa a fórumot nagyon örülnék ha megadná az elérhetőségét.
Hello!

S-es drz-hez van valakinek eladó segédváza? Kb mennyi az ára?
Hátsó lábtartó miatt kell, E-s drzre.
universalmotor.hu-n árulnak ujba NO FEAR-t 9900.- ért
elég frankó