Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Sanyika!
Az én tartályom is el van repedve,csinálok egy újat aluból.
Kell neked is?
.......ezek után használod.... öö izé.. diszpláziásos vagyok? hhehe.. nem csak hülye:) bocs
ezke után hasnálod a speciális szerszámod arra, hogy ne mozduljon el az előbbi beállítás, a rögzítőcsavar 45nm-es lehúzásánál.. Itt hibáztál.
Turn the steering stem lower bracket above five or six times to left and right so that the bearing seat properly. Loosen the steering stem nut 1/4-1/2 of a turn.
Note:
This adjusment will vary from motorcycle to motorcycle.
oh jeee!
Én Castrol power 1 racingot teszek bele!
2litert, szűrő cserével persze!
Üdv!
Tud nekem valaki segíteni, hogy drz-400 E-be milyen olaj kell és mennyi?
Köszönöm!
ugyan nincs mit! az adatlapomon van telószám, bátran tárcsázd, hétköznap du 3 után 7végén mindig műhelyben vagyok. Spanyol DRZ-ket csinálgatok :))
Köszönöm srácok a segítéget!
juicecooler, köszönöm a lehetőséget, majd egyeztessünk egy időpontot!
Általában az összes motorkereskedő a pinkmotorstól szerzi be ezeket a cuccokat...náluk van mindenféle márkájú dugó+ezaz...
gyere el egyszer hozzám, és megmondom neked mi zajong...
ha igazán jó dugót akarsz a gyári méretű hengeredbe, akkor a vertexnek van drz kópia dugója! nagyon jóóóóó! úgy ment tőle a motorom, mint az állat! Olyan gázreakciója lett tőle, hogy bekaki! ha érdekel megvan még a doboza, lenézem a tipusát! hajszálvékony gyűrűk is közrejátszanak szerintem hogy annyira harap!
bizony, a pink-nél van minden... lánc, hajtókar, dugattyú! Hívd őket bátran, és mindenben segítenek! asszem még tömítéskészlet is van DRZ-hez nekik..
Helló Dávid!
Megvan még a kipufogó amit nemrég linkeltél,egy kék színű drz-n volt és olyan barnás vagy bronzos színe volt?
3+ posta ok ?
Hogyé a gyapot?
De van Wössner- ük is!
Köszi!
ja és még egy profi kipuff gyapotom is van :)
sziasztok van 2 eladó hátsó lánckerekem drz-ről megmaradt
az eggyik 44-es vas a másik 50-es alu 8000 lenne a kettő
BUÉK
Vigyél el magaddal olyan személyt akinek van-volt már DRZ-je,de a blokkba ő se fog belelátni
értem,és mire érdemes figyelni ennél a tipusnál?motorjára gondolok,mert a többire ugyanúgy kell,lánckerekek lánc fék stb.
Képeket nézve ez az E-s csak valószínű hogy S-s segédvázat tettek rá,blokkról ha volna közeli kép+a karbiról az még segítene.