Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok! gyári vezérműtengelyek érdekelnének a drz-hez. Állítólag 2 féle van, az erősebb, és a gyengébb! vásárolnék mind a 2-ből. ha valakinek van eladó.. Ja, és az a yoshimura is érdekelne, ha van valakinek! összehasonlítás végett gyűjtöm őket! köszi!
szeretem ha valaki szereti a motorját, és törődik vele!
Igen mert az e-s a verseny változat. De nem csak ez a különbség.
Köszi!
Tényleg az E-s típusnak műanyag tankja van az S-nek meg fém ?
Szia!
A Martin dobot 32 ezerért vettem az összekötő csővel együtt.Előtte szintén DRZ 400S-en volt.Egyébként tényleg jól szól!
Hello.Érdeklődnék,hogy valakinek van-e DR 600-ra eladó kipufogó dob?Egyik ismerősömnek lenne rá szüksége.Előre is köszi.
Nekem kellene a tükör,ha jobbos! Meg ha van index reléd,az is!
Valaki hasznal Yoshimura vezérmü tengelyeket?
Tapasztalat van róla? Előre is köszi!
Üdv Lacko!
Megkérdezhetem, mennyi volt a martin kipu?
Brutál hangja van!
Heló!
Még meg se terveztem.Nem tudom.6-7 ezer min.
Már én is elkezdtem.
sziasztok!

egy kis segítségre lenne szükségem! valaki ismeri ennek a motornak az előéletét?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hali.
Meg van még.
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Szia!
Értelek, azért másoltam be a leírást is, hogy megértsd. A csapágyat csak kézzel húzzuk meg, és utána 5x, 6x jobbra balra megforgatod a kormányt, hogy visszalazuljon a csapágy , ne rágjon. Ez a lényeg.. 45 Nm-el csak ezt az állapotot rögzíted. Hogy ne tekeredjen szét.. nem a csapágyat húzod ennyire le..
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni Suzuki DR 350 SHC vásárlás terén, mert eddig én nekem Yamaha DT 125-öm volt és átszeretnék nyergelni nagyobb 4T-felé.

Hogy mit kell tudni erről a típusról hogy vannak hozzá és milyen áron alkatrészek, milyen ereje van egy ilyennek, hol lehet jobban kihasználni használatosságáról stb...

Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.: Egy szezon előtt gondolkodó fiatal. :)
Hali emberek nem tud valaki eladó üzemképes DRZ-400 blokkot.?
nemtudom mert egybe van szőve szerintem 1 max 2
Na helló!
Összekevertelek Phoenix-el azt hittem ő csinál ilyeneket !
Hát ha valami nagyon jó áron adod
Mennyiért csinálnál egyet?
Szia,
hány gyapotozáshoz elég?
Váz lealapozva!
Majd festés után már majdnem összerakva! (Megy ez! )
Teló felújítva + 2cm-vel megtoldva!
Induljon a felújítás!
Nekem S van, és MOTUL 5100 10W-40-et használok bele! Ez a gyári olaj! Esetleg ha idősebb a mocid akkor tehetsz bele 15W-t!
Hali!

Bocsi, de nem értelek! Én nem egy nyeles körmös kulcsot csináltam, hanem egy dugó formájú körmös kulcsot, épp olyat amilyet a szereléshez kér a leírás. Pont azért hogy a leírást követve tudjam csinálni a javítást, és a megadott értékre lehúzni a csapágyat. Azt pedig a leírás szerint 45 Nm. És ha megnézed még egyszer a leírást és az ábrákat, akkor pont úgy megy a folyamat ahogy én anno csináltam, és leírtam.