Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó sm szett
én biztos nem mék 12 ezret elbasztam benzinre lábam meghúzódott alig birok váltani .. most pihenek egy jó darabig
!
erre már gondoltam énis egy párszor, a csavarhelyeket könnyen meg lehet oldani, de én attól félek hogy az ülés nem fogja úgy takarni az idomot mint az rmz-é, illetve a két oldalidom nem illeszkedne..
Felőlem mehetünk 1 órakor !Tamás Norbi nem hiszem,hogy jönnének már 4 napja kenik neki és azt mondták h csak jövőre motoroznak !
Helló!
Akartam, csak a szerb sünök nem akarták...megbüntettek+3 órát szívattak. 4-re értem haza, akkor pedig már késő elindulni.
Holnap? Tarthatnánk egy szezonzárót....
És meny motorolaj kell?
Helló!Egy suzuki drz 450 milyen motor olaj kell?
fél literes pet palack nem fér oda?
csak hogy a por ne menjen a rendszerebe
Nála sem biztos. Én a netről rendeltem, a múltkor kitárgyaltuk. 10 ezer a tartály, 2 a posta. Megjött, de még nem szereltem be, törött, lukas tartállyal endúróztam a héten összesen majd 200 kilómétert, nem is kell az a tartály :D
Nagy Dávid-nak
Kösz az infót!
Nincs valakinek eladó drz-400-hoz kiegyenlítő tartályt?
Köszi
Ez a mocit a paksi márka motor hirdeti.Én náluk vettem anno a drz-met elég jó áron és soha semmi problémám nem volt vele,garanciát adtak rá.Bár a szerelőjük(ha ő van még)kicsit kókler figura.
Egy pár kép a hétvégi motorozásból!Sár+agyag+homok= izgalmas motorozás és 1500Ft otthagyása a mosóban!
Jani ma motorozás ?
https://www.youtube.com/watch?...
Egy kis meglepetéssel készültem nektek DRZ-s barátaim! :) A DRZ klub keretein belül a tagok küldtek be nekünk videot és én pedig ezt a kisfilmet állítottam össze a videoanyagokból... Ha tetszett a video és kedvet kaptatok a DRZ Klubbunkhoz akkor gyertek lájkoljatok és csatlakozzatok. Szépségversenyek , rengeteg esemény és ha minden jól megy akkor nyáron egy DRZ Klub találkozót is szervezünk! ! Üdvözletem és Boldog Új évet mindenkinek!
http://www.facebook.com/drzklu...
140/70 v 150/60
Szia
Remek,akkor bekötöm és kell csinálnom egy rendes tartót a gps-nek és mehetek is!
üdv
Persze hogy elbírja.
Én úgy csináltam meg,hogy az akkutól indultam el a vezetékekkel,és egyből tettem a + vezetékbe egy 10 amperes biztit.
A tank alatt fut el ,a tank elött lent van rögzítve kábelkötegelővel a fedeles aljzat..
Jó munkát.
Remélem tudtam segíteni.
üdv : csaba
Sziasztok,

nincs véletlenül valakinek szétszedve E karbija? Hálás volnék, ha valaki megtudná mondani az alapjárati csavar menetét és méretét 30as csavar. Megpróbálnék szerezni/esztergáltatni egyet, hátha megúsznám az új menet vágást.
sziasztok kérdésem lenne a vizpumpám és a blokk között néha szivárog a fagyálo mekkora mütét a hiba elháritása és mikel hozzá?én a homotorozáshoz 2,5 méter kisszemü láncot használok minden második bütyöknél áttekerve a külök közöt.a véget öszecsavarozom nagyon brutál fog mint a zöld festék.
Hali
Szerintetek ha rákötnék a dörzire egy szivargyújtót hogy tudjam tölteni a gps-t menet közben azt elbírja az elektromos rendszer?
köszi
Üdv mindenkinek!
Cimborám szemezget ezzel a géppel,esetleg ismeri valaki az előéletét?