erre már gondoltam énis egy párszor, a csavarhelyeket könnyen meg lehet oldani, de én attól félek hogy az ülés nem fogja úgy takarni az idomot mint az rmz-é, illetve a két oldalidom nem illeszkedne..
Helló!
Akartam, csak a szerb sünök nem akarták...megbüntettek+3 órát szívattak. 4-re értem haza, akkor pedig már késő elindulni.
Holnap? Tarthatnánk egy szezonzárót....
Nála sem biztos. Én a netről rendeltem, a múltkor kitárgyaltuk. 10 ezer a tartály, 2 a posta. Megjött, de még nem szereltem be, törött, lukas tartállyal endúróztam a héten összesen majd 200 kilómétert, nem is kell az a tartály :D
Ez a mocit a paksi márka motor hirdeti.Én náluk vettem anno a drz-met elég jó áron és soha semmi problémám nem volt vele,garanciát adtak rá.Bár a szerelőjük(ha ő van még)kicsit kókler figura.
https://www.youtube.com/watch?...
Egy kis meglepetéssel készültem nektek DRZ-s barátaim! :) A DRZ klub keretein belül a tagok küldtek be nekünk videot és én pedig ezt a kisfilmet állítottam össze a videoanyagokból... Ha tetszett a video és kedvet kaptatok a DRZ Klubbunkhoz akkor gyertek lájkoljatok és csatlakozzatok. Szépségversenyek , rengeteg esemény és ha minden jól megy akkor nyáron egy DRZ Klub találkozót is szervezünk! ! Üdvözletem és Boldog Új évet mindenkinek! http://www.facebook.com/drzklu...
Persze hogy elbírja.
Én úgy csináltam meg,hogy az akkutól indultam el a vezetékekkel,és egyből tettem a + vezetékbe egy 10 amperes biztit.
A tank alatt fut el ,a tank elött lent van rögzítve kábelkötegelővel a fedeles aljzat..
Jó munkát.
Remélem tudtam segíteni.
üdv : csaba
nincs véletlenül valakinek szétszedve E karbija? Hálás volnék, ha valaki megtudná mondani az alapjárati csavar menetét és méretét 30as csavar. Megpróbálnék szerezni/esztergáltatni egyet, hátha megúsznám az új menet vágást.
sziasztok kérdésem lenne a vizpumpám és a blokk között néha szivárog a fagyálo mekkora mütét a hiba elháritása és mikel hozzá?én a homotorozáshoz 2,5 méter kisszemü láncot használok minden második bütyöknél áttekerve a külök közöt.a véget öszecsavarozom nagyon brutál fog mint a zöld festék.
!
Akartam, csak a szerb sünök nem akarták...megbüntettek+3 órát szívattak. 4-re értem haza, akkor pedig már késő elindulni.
Holnap? Tarthatnánk egy szezonzárót....
csak hogy a por ne menjen a rendszerebe
Egy kis meglepetéssel készültem nektek DRZ-s barátaim! :) A DRZ klub keretein belül a tagok küldtek be nekünk videot és én pedig ezt a kisfilmet állítottam össze a videoanyagokból... Ha tetszett a video és kedvet kaptatok a DRZ Klubbunkhoz akkor gyertek lájkoljatok és csatlakozzatok. Szépségversenyek , rengeteg esemény és ha minden jól megy akkor nyáron egy DRZ Klub találkozót is szervezünk! ! Üdvözletem és Boldog Új évet mindenkinek!
http://www.facebook.com/drzklu...
Remek,akkor bekötöm és kell csinálnom egy rendes tartót a gps-nek és mehetek is!
üdv
Én úgy csináltam meg,hogy az akkutól indultam el a vezetékekkel,és egyből tettem a + vezetékbe egy 10 amperes biztit.
A tank alatt fut el ,a tank elött lent van rögzítve kábelkötegelővel a fedeles aljzat..
Jó munkát.
Remélem tudtam segíteni.
üdv : csaba
nincs véletlenül valakinek szétszedve E karbija? Hálás volnék, ha valaki megtudná mondani az alapjárati csavar menetét és méretét 30as csavar. Megpróbálnék szerezni/esztergáltatni egyet, hátha megúsznám az új menet vágást.
Szerintetek ha rákötnék a dörzire egy szivargyújtót hogy tudjam tölteni a gps-t menet közben azt elbírja az elektromos rendszer?
köszi
Cimborám szemezget ezzel a géppel,esetleg ismeri valaki az előéletét?