Nana! Átmegy az! Nekem ők adtak tükröt is a fényképezéshez. A fékpadot pedig lábbal is fékeztük, hogy végre határértéken belül legyen, mert a c10 ill c11 gyorsan megcsúszott a görgőn!
A vizsgáztató drz fan volt, az elnök, pedig ktm-mel versenyezgetett. Ott ujjongtunk mindannyian, hogy, de q...va jól szól a LeoV a motoromon!
Idén Májusban ismét vinnem kell, remélem még mindig ott dolgoznak!
A DR-t pesten a Vas Gereben utcai NKH-s vizsgaközpontban vizsgáztattam ,mint itthoni első forgalombahelyezés. Semmi csókos ismerős /pedig ott van egy két businessman /, lefotózták az azonosítószámokat, a gumikat figyelgették (nem tudom minek mert vizsga után vettem észere ,hogy az egyik radiál a másik meg diagonál ) ,és megmérték a fékeket. Még gyújtást sem kellett ráadnom, szóval szerintem dobok nélkül is vihettem volna
Egy kecskeméti ismerősömtől hallottam,hogy parkírlámpát,fény kürtöt visszajelző lámpákat,gyári kipufogót kérnek.Az enyémen eredeti fejidom van fent, amin refi és tompított van,meg elégé hangos a kipufogóm és nem eredeti.
Sziasztok! Alapméretes hengert keresek DRZ/LTZ -re! óccsó megoldás érdekel, és ha esetleg dugó is van hozzá, mégjobb!Nem baj ha kicsit kopott, csak ne legyen karcos, meg sérült! Köszi!
páhin sem, de szerintem motorokkal nemigen szoktak szívózni
crossgumival meg tükrök nélkül vagy ilyesmi úgysem engedik át sehol
elég sok az ellenőrzés és a kf simán látja mit tolsz be a vizsgahelyre, szóval bármikor nyomhatnak egy stop gombot
Sziasztok!
Megmértem édesanyám konyhamérlegével az "S" fém tankját. 3,1 kg. Nem látom túl sok értelmét műanyagtankra cserélni. Az sem lehet sokkal könnyebb. Vagy? Tud valaki képet készíteni az "E" tank felfogatásáról? Szabi, sikerült megmérned? Köszi
páhin voltam legutóbb
de szabadszállásra jártam előtte
féket néztek, 2 tükör, e betűs gumi
kiskőrösre nem viszem mert ott úgy hallottam hogy elég lehúzós banda
vadkertieket is megutáltam sok éve mert beszivattak a zsigulival
Szia!
Valamelyik oldalon olvastam,hogy motort vizsgáztattál.
Hol Kecelen.Kiskőrösön, vagy S vadkerten?Menyibe került?
Könnyen ment nem szaroztak?
Köszi.
A vizsgáztató drz fan volt, az elnök, pedig ktm-mel versenyezgetett. Ott ujjongtunk mindannyian, hogy, de q...va jól szól a LeoV a motoromon!
Idén Májusban ismét vinnem kell, remélem még mindig ott dolgoznak!