Linóleum csíkot, hőlégfúvóval nagyon szépen bele lehet hajtani, és jól véd. Az önmetsző csavarok gyengék lesznek, és nem lesznek hosszú élettartalmúak. Min. 8.8-as 6-os csavar kell, alátétekkel, önzáró anyával. Előre elég az 5-ös csavar is.
Vagy ez.
Ezért is írtam hogy ki mire használja,ha szinte csak városban mennék vele akkor biztos hogy 13-40et használnék. De környékemen nincs semmi nagy város.
üdv
Nem akarok száguldozni, nem is arra való, én a 14:41- el sem mentem 130- nál többet, azt is csak kigyorsításkor nem utazóban, inkább kicsit erősíteném.
Én is végigbogarásztam ezt a linket, így jutottam a 14:44= 3,14- es áttételhez. Neked az állatkodós 13:40= 3,07, akkor biztos beválik a módosítás.
Srácok rá lehet valahogy egy drz 400-ra matekolni egy rmz 450 hátsó sárvédőt? annak valahogy pofásabb a hátulja csak a a csavar helyek mások meg minden.... valaki ha már csinált ilyet segíthetne:)
Előre is köszönöm. Üdv
Szia
Kinek mi a megfelelő.
Nekem a 14-40 tökéletes itt a közelben furikázni,de igen sokszor jártam a drz-vel Ausztriába 4-600km-es túrákra Általában 120-körül mentem, oda meg szerettem a 15-40et hogy ne pörögjön annyira(nem rázza szét a valagam). 14-40-el volt 160 körül a végsebessége akkor 14-44-el kb 150 ez ugyanaz mint amit szoktam városban állatkodásra 13-40-et.
Közben szépen lassan tudatosult bennem hogy a drz nem arra való hogy letoljak vele egy 1000km-es túrát, ezért is fogok venni valami nagyobb hatótávú mocit.
Annyi hogy érdemes beírni a most használt áttételed és ha tudod hogy mennyi a vége így, akkor úgy beállítani a az oldalt mert nekem nem megy annyit amennyit ez az oldal áttételre ír.PL:15-40-re ír aszem 182km/h nekem a max gps szerint volt 175km/h 10041es fordulaton tehát éppen nem tiltót.
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok ha tudok!
Üdv
Helló, ha már senki nem válaszolt, aki tutira tudná hogy el-e fér egy 5.5 colos felni hátul a DRZ-ben, akkor én azt mondom, hogy szerintem nem. A gyári hátsó SM felni 4.25-ös vagy 4.5 colos.
Plussz 2.5 centi, az kicsit soknak hangzik.
A hátsó 4.25 col széles felnire mekkora gumi az optimális?
150-es jó rá vagy már keskeny?