Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem igen olajpumpa gond lehet!vagy esetleg a műanyag kerék!de az olajpumpa ha karcos akkor eszi a fene a nyomást!
szerintem ha valaki esetleg 2-3évente meglesi és ha karcos akkor megéri lehetséges lecserélni! mert hajlandó menet közben megadni magát teljesen és szárazon nem sokáig tud menni
Mondjuk elég kemény az ár amit kompletten érdemes cserélni ujra 42környékén lehet!
Holnap menjünk! Ha eláll az eső akkor én menni akarok.
van a méreted is 43- 44 20000 ft
kellemens ünnepeket neked is hát remélem tavassal sokat megyünk majd ! misi emlegetett szilveszteri kerülést
Köszi, de újat nem veszek, főleg ennyiért, mikor a komplett dob, minden cullanggal volt 40k
Urak!

Ez haldokló olajpumpa lehet, vagy ez normális? :
Már többször jártam úgy, hogy beindítom a motort, 3 percet alapjáraton pöfög, leállítom, kicsi várakozás, és az olaj nívó full száraz. Demivelhogy én brutális állat vagyok, beindítom, pörgetem kb alapjárat háromszorosán, mondjuk 5-10 másodpercet, és lám, máris fennvan az olaj a tartályban.

Szerintem érdekes. Most írás közben jutott eszembe, hogy ki kéne próbálnom, hogy mikor már van fenn olaj a tartályban, akkor hagyom pár percet alapjáraton, meg kéne nézni hogy el tűnik-e. De ha nem tűnik el az olaj, akkor jó az olajpumpa, akkor hidegindításnál miért nem nyomja fel?

Mégvalami: szokták lecserélni a működő olajpumpákat bajmegelőzős szempontjából?
szia,
nekem is van egy 47-es csizmám! Eladó!
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok minden motoros kollégának! Remélem a következő szezonban több motorozást tudunk összehozni mint idén, mert az idei szezon siralmas volt (csak 90 üz.óra)
Majd jövőre!
Szia.
Légyszi küldj képet a csomagtartóról.
berezvay.daniel@gmail.com
kösz, üdv:
Danez
Szia Dávid,
Először is Boldog Karácsonyt, sőt llassan BUÉK!
Másodjára, kérdezem, hogy van-e S-hez eladó csomagtartód? Jó állapotú használt is érdekel(ne).
Tavaly rendeltem tőled, meg voltam elégedve, ezért téged kérdezlek először.
Üdv.
Danez
Eladó Ferodo 892P első fékbetét DR650SE (1996-2000), DR-Z 400/E/S/SM-be csupán 4790 Ft-ért.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
szia köszi de nem élek ekkora lábon :-)) 43 mas kellene
Sziasztok
Véleményetekre lennék kíváncsi!
Gumi vásárlás előtt állok (ha addig nem adom el a gépet) :D
A lényeg hogy egy drz-e re kéne valami gumma kb 6000km megyek vele sm szettel 1 szezonban és azért szeretem dönteni is tehát tapadhatna is. Írjatok már nekem véleményeket ki mit használ hogy vált be.....
Amit eddig néztem az a Michelin Pilot Power TL...olvastam róla jót is rosszat is, nem tudok dönteni.
Üdv
Eladó Ferodo FDB 673P első fékbetét DR600R/S-be (1985-1989) csupán 5290 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Eladó Ferodo 631P hátsó fékbetét DR800 Big (1991-99) csupán 4790 Ft áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Eladó Ferodo 606P első fékbetét DR650R/RE/RS/RSE (1990-1996), DR750 (1988-89), DR800 Big (1990) csupán 5890 Ft áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Eladó Ferodo 497P első fékbetét DR350/S/SE/SH-ra (1990-1995) csupán 4490 Ft áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Eladó Ferodo 481P első fékbetét DR800 Big-re (1991-96) csupán 4690 Ft áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
szombathelyen a pzs motorban tudnak rendelni olaszországból eredeti karbon lonzolt x3 hoz távtartókkal együtt 24 ezer lealábbis tavaszal nekem enyit mondtak rá szerintem csinálj saválló lemezből én is inkább csináltam mint annyiért vegyek
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Van egy eladó suzuki racing-es,merevítős kormányra való szivacsom,fóliás verzió,2500ért vihető.
Nem a gyári tartója az!
A tiedhez nem volt?
van egy 47 es csizmám eladó Forma ha érdekel ÍRJ
Suzuki DR-Z 400 S
Eladó a képeken látható Leo Vince X3 Dob + összekötő cső + tartozékai.

1 éve vásárolt, számlája is meg van.

Tartozékok.:

-Dob
-Összekötő cső
-Felfogató cuccok
-4 féle szűkítő
-Szikrafogó
-Rugóbeakasztó
-Engedély, Engedélymatrica
-Leo Vince X3 pót matrica
-Használati utasítás

Ára.: 53.000Ft- Postázni tudom.