Pannónia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros,fázik keze-lába,
Szentestére készül,a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó?Hú,az egész vagyon!
Csodálja a család: nem olajos a keze?
De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat.
Törheti a fejét,minek hol a helye?
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum!
Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum.
Segít a társaság bizony fűnek,fának,
Tanárnak,mérnöknek,soförnek,diáknak.
Boldog Karácsony!
Köszi!
Azt hiszem én ezt fogom egy az egybe belecsavarni = - Putoline -36 °C. Szerintem ez jó választás lehet, és ezt nem kell hígítani sem, pont optimális a -36 °C.
Azért megkérdem, hogy akik ilyet használnak meg vannak elégedve vele? Bármi negatív tapasztalat?
Köszi előre is!
Kellemes Ünnepeket!
jobboldalt a vízpumpánál kitekered azegyik csavart és lejön a víz, ha kifolyt akkor ugyanannyit visszatöltesz felül jobb oldalt, bal oldalt meg van egy légtelenítő csavar, azt addig hagyod nyitva amig nem kezd folyni a víz kifele belőle. nem nagy szám
Szia! El tudnád küldeni nekem is a karbi beállításokat! Mert nekem is van ilyen jellegű problémám! Gázadás után nem áll vissza egyből alapjáratra, hanem még pörög a motor aztán fokozatosan áll vissza! Köszi
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a témában, így érdeklődnék, hogy DRZ 400-ba milyen előre bekevert hűtővizet ajánltok pontosan (márka, hány fokos legyen)? Azt tudom hogy 1.25 liter kell bele. Nem tudom gyárilag milyen lehetett benne, a mostani zöldes színűt bemérettem 31 fokos, tehát télen nem kéne hogy gond legyen, viszont néhány évente cserélni kell, de a kenőanyag tartalom miatt nem tudom melyik lenne jó.
nem kell a szellőző csövekkel babrálni mert úgy könnyen eldugul és nem lesz jó a benzinszinted.
ezen kívül elképzelésem sincs hol mehet be a homok, ha csak nincs valami vakdugó kiesve a karbin
elnézést írok már mindent idegességemben!vagyis ilyen fekete pasztával kentem ami a blokk közepére is kell!akkor lekaparom
azért kentem be hogy hátha akkor nem megy bele a homok akárhol.
igen teljesen a gyári .központi rugóstag mellett egészen lejön fainul!
nem kizárt hogy most gyorskötözővel fogatok a csövek végére egy harisnyát!de mondjuk másik drzn érdekes akkor h nem megy bele!
értem mondjuk azt a legelső szétszedésnél bekentem fbssel vékonyan!de holnap leszedem a tetejét mert most lent van még a karbi! utánna összerakom!már lassan félek vele menni mert ugyanaz a tünet jön elő!
már hívogattam szerelőket is és csak lesnek hogy ilyen történhet
igen leszedtem a fedelet tömítés jó nincs szakadva se ott nem láttam semmi homokot!tűt kiszedtem ott se volt homok!a tolattyút nem nagyon bántottam viszont!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!