Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A síktolattyút és annak a fedelét leveted?
Mosd ki a tankot!
meg mindig ugye ki a fúvókákat és kifújattam!
már szinte mindent kiszedtem és kitakarítottam!
a lélegző csöveket is ami egy csatornára csatlakozika karbi tetejénél a 2végére egy műanyag dugó megy és aztis kitakarítottam! mert ott ált a homok!és egyből letud onnan menni az uszóházba!kitakarítottam mondom az lessz a baj és most megint eldugult és van benne egy csipetnyi ujra az úszóházba!
most ujra szétszedtem és megint volt kicsi homok a műanyag dugónál amibe belemennek a csövek! most a csöveket is ujra kitakarítottam de nagyon tisztára!nemtudom mittegyek!
Csak az úszóházat szetted le?
Valaki okos ember mondja már meg hogy tud homok menni a karbi úszóházba?mindig eldugul már szétszedtem ez miatt 3szor!és mindig csipetnyi sár áll az alján!
valakinek ha van valami ötlete!
Drz 400E 05
ennyiért megérte
Körbekérdeztem boltokat,mindenfele 50E lett volna a karbi, lattam egy hirdetést,a srac komplett sx400 blokkot adott volna 90ért karbistól,írtam hogy nem adja-e külön a karbit, 35E ért megegyeztem vele, szerencsémre csak az alapjarat csavaron allítottam,nem fuldoklik,semmi gond, a fúvókakhoz nem is igen nyúlok... Szal a végösszegem 35E
menyibe került az átalakítás hogy fcr legyen ?
Hali
Sm kerekekben cserélek csapágyat. Milyen márkát ajánlatok?
2db 6005
1db 6003
1db 6203
2db 32x47x8szimering.
Ezek kellenek.
köszi
Üdv
Bowden kérdés megoldva, 600 Ft ból :)
Fcr karbi a helyén és a különbség nagyon kemény...
Mintha egy teljesen mas motorral mennék...
Mar csak a hengerfejemet kellene rendbe rakni,hol szoktak felújítani hengerfejet,valakinek van ilyen tapasztalata, vagy inkabb vegyek bele egy jó allapotú hengerfejet?
Szia Dávid.Irtam e-mailt,megkaptad?Nekem kellene az SM első teló.
Hali.
Nekem van eladó bovdenem hibátlan bontott.
mobilcentrum2001@gmail.com
20-5-636-213
en ebayrol vettem, persze szart, visszavettek, aztan itthon vettem bele honda crf gazbovdent, kicsit mokolni kellett a hosszaval, de megoldhato, ha valakit erdekel csinalok a reszletekrol kepet. Jah , a bovden 8500 volt parillaba.
ha olyan rendort fogszki aki buzizni akar akkor meg is buntet, engem elkerult eddig a baj de ordit az enyem is mint a sakal :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van olyan aki Leo x3-at használ? Kiszedtem belőle a db killert, és most a rövid vég van benne, de ezzel a dob nyitott, és elég hangos, viszont érezhetően jobban megy.
A kérdésem az lenne, hogy ez okozhat-e kényelmetlenséget a szervekkel? Előre is köszi a választ.
szuper akkor már ezt is tudom. valamiről már hallottam hogy ottvan!
de így biztos vagyok benne!
kecskeméten a régi teszkóval szemben van egy ipari park ott van egy hidraulika&bowdenkészítő
http://csoves.uw.hu/index.html
hol csinálták a bovdent?köszi
11 ezer a rodeoride nal Kecskeméten!
és az utángyártott!
nekem kb 1 óra alatt megcsinálta, tovább tartott az oda-vissza út(és drágább is volt) mint maga az akció
Van az a csavaros bogyó,amivel eddig is mókolva lett,akkor valószínűleg azzal megoldom-- nincs idő szakira, ma került a motorba az fcr karbi, minél hamarabb próbálni szeretném,meg amúgy is tanyán lakom,a legközelebbi érdemlegesebb bolthoz,vagy valami hozzáértőhöz is kb 40-50 km-eket kellene furikáznom,nekem meg az új bowden 15ezret nem ér,így megoldom magamnak :)
akkor keress egy bowdenest aztán tesz bele másik belső részt
nekem 2000ft volt a kuplungbowdenbe az új belső
Köszi,csak ugye hogy nekem eddig is "barmolva volt" a bowdenem, a tok teljesen jó,nincs vele bajom,de ha ennyi az ara,meg alig van valahol,akkor inkabb megoldom otthon,ahogy mondod! Köszi,akkor nem is keresem tovabb! Jó dolog ez a fórum, jó h mindenki segít,köszönöm!
Sztem =, de a Suzukinál tavaly 15000 Ft. volt!
Jobban jársz, ha egy 1000-ért veszel bowdenbelsőt+véget és megcsinálod magad, ha csaknem a tok rossz.