meg mindig ugye ki a fúvókákat és kifújattam!
már szinte mindent kiszedtem és kitakarítottam!
a lélegző csöveket is ami egy csatornára csatlakozika karbi tetejénél a 2végére egy műanyag dugó megy és aztis kitakarítottam! mert ott ált a homok!és egyből letud onnan menni az uszóházba!kitakarítottam mondom az lessz a baj és most megint eldugult és van benne egy csipetnyi ujra az úszóházba!
most ujra szétszedtem és megint volt kicsi homok a műanyag dugónál amibe belemennek a csövek! most a csöveket is ujra kitakarítottam de nagyon tisztára!nemtudom mittegyek!
Valaki okos ember mondja már meg hogy tud homok menni a karbi úszóházba?mindig eldugul már szétszedtem ez miatt 3szor!és mindig csipetnyi sár áll az alján!
valakinek ha van valami ötlete!
Drz 400E 05
Körbekérdeztem boltokat,mindenfele 50E lett volna a karbi, lattam egy hirdetést,a srac komplett sx400 blokkot adott volna 90ért karbistól,írtam hogy nem adja-e külön a karbit, 35E ért megegyeztem vele, szerencsémre csak az alapjarat csavaron allítottam,nem fuldoklik,semmi gond, a fúvókakhoz nem is igen nyúlok... Szal a végösszegem 35E
Bowden kérdés megoldva, 600 Ft ból :)
Fcr karbi a helyén és a különbség nagyon kemény...
Mintha egy teljesen mas motorral mennék...
Mar csak a hengerfejemet kellene rendbe rakni,hol szoktak felújítani hengerfejet,valakinek van ilyen tapasztalata, vagy inkabb vegyek bele egy jó allapotú hengerfejet?
en ebayrol vettem, persze szart, visszavettek, aztan itthon vettem bele honda crf gazbovdent, kicsit mokolni kellett a hosszaval, de megoldhato, ha valakit erdekel csinalok a reszletekrol kepet. Jah , a bovden 8500 volt parillaba.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van olyan aki Leo x3-at használ? Kiszedtem belőle a db killert, és most a rövid vég van benne, de ezzel a dob nyitott, és elég hangos, viszont érezhetően jobban megy.
A kérdésem az lenne, hogy ez okozhat-e kényelmetlenséget a szervekkel? Előre is köszi a választ.
Van az a csavaros bogyó,amivel eddig is mókolva lett,akkor valószínűleg azzal megoldom-- nincs idő szakira, ma került a motorba az fcr karbi, minél hamarabb próbálni szeretném,meg amúgy is tanyán lakom,a legközelebbi érdemlegesebb bolthoz,vagy valami hozzáértőhöz is kb 40-50 km-eket kellene furikáznom,nekem meg az új bowden 15ezret nem ér,így megoldom magamnak :)
Köszi,csak ugye hogy nekem eddig is "barmolva volt" a bowdenem, a tok teljesen jó,nincs vele bajom,de ha ennyi az ara,meg alig van valahol,akkor inkabb megoldom otthon,ahogy mondod! Köszi,akkor nem is keresem tovabb! Jó dolog ez a fórum, jó h mindenki segít,köszönöm!
már szinte mindent kiszedtem és kitakarítottam!
a lélegző csöveket is ami egy csatornára csatlakozika karbi tetejénél a 2végére egy műanyag dugó megy és aztis kitakarítottam! mert ott ált a homok!és egyből letud onnan menni az uszóházba!kitakarítottam mondom az lessz a baj és most megint eldugult és van benne egy csipetnyi ujra az úszóházba!
most ujra szétszedtem és megint volt kicsi homok a műanyag dugónál amibe belemennek a csövek! most a csöveket is ujra kitakarítottam de nagyon tisztára!nemtudom mittegyek!
valakinek ha van valami ötlete!
Drz 400E 05
Sm kerekekben cserélek csapágyat. Milyen márkát ajánlatok?
2db 6005
1db 6003
1db 6203
2db 32x47x8szimering.
Ezek kellenek.
köszi
Üdv
Fcr karbi a helyén és a különbség nagyon kemény...
Mintha egy teljesen mas motorral mennék...
Mar csak a hengerfejemet kellene rendbe rakni,hol szoktak felújítani hengerfejet,valakinek van ilyen tapasztalata, vagy inkabb vegyek bele egy jó allapotú hengerfejet?
Nekem van eladó bovdenem hibátlan bontott.
mobilcentrum2001@gmail.com
20-5-636-213
Segítséget szeretnék kérni, van olyan aki Leo x3-at használ? Kiszedtem belőle a db killert, és most a rövid vég van benne, de ezzel a dob nyitott, és elég hangos, viszont érezhetően jobban megy.
A kérdésem az lenne, hogy ez okozhat-e kényelmetlenséget a szervekkel? Előre is köszi a választ.
de így biztos vagyok benne!
http://csoves.uw.hu/index.html
és az utángyártott!
nekem 2000ft volt a kuplungbowdenbe az új belső
Jobban jársz, ha egy 1000-ért veszel bowdenbelsőt+véget és megcsinálod magad, ha csaknem a tok rossz.