Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Új vagyok még itt.
Segítséget szeretnék tőletek kérni, mert két hete vettünk egy drz e-t 2004-est és az első, hogy az első lánckerék milyen menetes? mert nekem nem jön le sebességbe átfordítja hátsófékkel meg nem jönle.
A második hogy ma menni akartam vele és kifogyott a benzin. Öntöttem bele és azt csinálja hogyha hírtelen odahúzom neki fullad majd leáll. De ha szépen lassan húzon akkor pedig kipörög. Ugy nem lehet nagy baj?
Előre is köszi a segítséget!:)
Sziasztok!
Jön valaki Somogyvárra holnap?
Mi páran megyünk ha minden jól megy :)

http://dirtsport.hu/images/201...
Köszi,már megoldódott!
Hali!

40 fok alatt, nem mér, csak a három vonalt látod. Ha meleg motornál sem mutat semmit akkor próbáld meg hideg állapotba a hátoldalon lévő "reset" gombbal újra indítani.
Nagyon szépen köszönöm! :) Már csak kiválasztom és fel is rakom!
nyugodtan, egy képen vannak hátulról de ott is ki van takarva a rendszámunk
Köszönöm szépen a lájkot és a képet is! Láttam itt a fórumban még a 10 dörziről képeket , onnan lementhetnék egyet , hogy kirakjam a Klub borítóképének? Mert azok a képek nagyon ütősek és jól mutatna ott az egyik...
lájkoltam
Hello Sziasztok! Régen jártam ide a Fórumra csak másik felhasználónévvel meg ilyenek. Ákos vagyok Ibrányból , volt DRZ tulaj. Szeeretném figyelmetekbe ajánlani a DRZ Klub facebook oldalát! Gyertek , lájkoljatok legyünk minél többen! http://www.facebook.com/drzklu...
Kösz az infót, sokat segítettél.
igen teljesen Hardról visszafelé vannak ezek a számok. hát hogy aztán innen merre indulj nem tudom, próbálgasd keményíteni, lágyítani és teszt
Sziasztok!
Szét ment az első telómban ez a belső szimering.Valaki meg tudná mondani hogy mi ennek a pontos neve? vagy van valakinek erről egy robbantott rajza? Ennek a szimeringnek az a szerepe, hogy nem engedi össze a a belső rész olaját a külső résszel. De mivel nem tudom a nevét nem tudom megrendelni. Drz 400SM 2006-os.
Előre is nagyon köszönöm.
Tehát "H" irányba fullra keményítem és onnan vissza felül 12- őt, alul 13 tekerek vissza?
Ekkor vagyok gyári beállításon és ettől még lágyabbra kell állítanom, hogy utcán is fasza legyen?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ez a gyári beállítás
Üdv!
2001 E típushoz nincs valakinek futómű beállítási leírása?
Supermotosítanám, mert gondolom gyári kemény beállításon van és 100 felett nagyon könnyen beszitál.
Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy Dr650 komplett vázam, blokk nélkül, minden más megvan rajta! Egyben vagy alkatrészenként is elvihető! Érdeklődni itt, vagy pedig email-ben! husijano@freemail.hu
Köszönöm!
Most nézem a facebook-on a túra Részleteit! Gratulálok tényleg nem semmi. Gratulálok meg egyszer!
1. kép: Te jó ég már az őskorban is gyártottak DRZ- t!
Akkor most már tudom minek a rövidítése a három betűt:
D inoszau R us Z
A teljes túra 18750 km volt és 47 nap alatt teljesítettük :) RIDE TO MONGOLIA 2012
Na hat az nem semmi,és úgy megpakolva,1000 km-ternél többet menni egy nap az nem semmi főleg néha földúton is. En egy óránál többet csak néha ültem rajta, mikor pályán el néztem egy kutat vagy pihenőt aztán láttam a táblán hogy 50 km a következő:))De Mongóliából haza egy Drz-el szép élmény lehetett!
Hali
Vapor tulajok volt már olyan nektek hogy egyszer csak nem írja a víz hőfokát?
Egyszerűen csak a 3 csikót írja.
Csatlakozókat megnéztem,víz van benne rendesen,nem tudom mi lehet.
üdv