ati-drz!Ezekkel a gumikkal sehol nem tudod műszakiztatni a motort!Gondolj bele,fékpadon a kross gumik mit művelnének!Valami sima enduró gumi,az jó,hogy mi rajta az írás, a kutya nem nézi!Legalább is itt nálunk,de gondolom máshol sem!Üdv!
Szia,én nagyon élveztem a Mecsek túrát,és a helyismeret hiány miatt (no meg a sebesség)1x le is csúsztam az ívről.De mikor beértünk Pécsre a 4 sávoson igazoltattak 1-ből.A prizmát hiányolták az összes motorról(3-an mentünk)és a függőlegestől csak 30 fokkal térhet el a rendszám tábla dőlésszöge.A forgalmikat el akarták venni,de a ktm-es srác rendőr így megúsztuk és eltekintettek a pénz bírságtól is.Ja a jó napot kívánok forgalmit-jogosítványt stb.után sziasztok jó utat vigyázzatok magatokra!Röviden ennyi!
Sziasztok!
Műszaki előtt állok(DRZ 400 S) és a véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Jelenleg Mitas C16/C17 gumik vannak fent. Ezekről azt írják "DOT and ES 75 approved, 80% dirt, and 20% road"
Tudja valaki mi az az ES 75? Illetve, ami fontosabb, ezekkel a gumikkal átmehet műszakin vagy nem?
Előre is köszi,
Attila
A nívón 1 deci olaj kb.: 1 cm-t jelent. DRZ-n az olajszint ellenőrzés amúgy is egy szopás, főleg ha hiányzik az olajszűrőről a kis "O" gyűrű.
Én is Motul 10W40-et használok, amióta nyitott dob van fent mintha kicsit jobban enné az olajat. 2-3 perc járatás majd 2-3 perc várakozás után kell az olajszintet nézni a gépkönyv szerint (ha minden igaz :)), bár olajszintet szerintem mindig tudni kell mérni akár egy kiadós motorozásról ér haza az ember, vagy ha csak boltig ment el.
Szivesen. Ha nincs rajta, és rendesen el vannak tömítve a csövek, ahová csatlakozott, akkor nem is kell az rá. Sokan azt írják hogy a nyitott dob felrakása után (gázelvételkor) tapasztalható visszadurrogás szüntethető meg a PAIR szelep leszedésével. Ezért sokan leszedik. Van egy másik extra kütyü is az EU-s gépeken, az meg a Solenoid. A Mikuni karbi alján van. Na azt most hirtelen nem tudnám megmondani mire is van, hülyeséget meg inkább nem mondok, de elég sok angol nyelvű cikk van fenn róla a neten, utána kell nézni. Itt a fórumon is volt szó ezekről régebben.
Az ott a PAIR szelep. Keress rá, "pair valve".
EU-s DRZ-ken van kizárólag, ez menti meg a föld népességét a szmoghaláltól.
Kár hogy a legtöbb káros anyagot a dízelek nyomják ki, de hát ez itt a föld, nem az értelmes lények bolygója.
Már 3 napja egy drz boldog tulajdonosa vagyok, viszont van egy kérdésem amire sehol se találtam még választ.
A képen bekarikázott cuccnak mi a szerepe a motoron?
Nem az én motorom, csak egy kép de a lényeg ugyanaz.
Nem nagyon, de a gáztartályt fogva tudom mozgatni 1-2 centit, és forog a rugó is. Ahol a rugó alja találkozik a himbával, ott nincs gond, mindjárt leszedem az idomot, hogy felul van-e gond.
Feltûnt volna ha a nyuszinak hiányzik a füle. Biztos nem erre gondoltál. De nem is olyan mély, rakok az idom meg a tartály közé szivacsot, hogy ne legyen több ilyen. Hosszabb ideig szállítottam utast, biztos o nyomta rá az idomot.
Műszaki előtt állok(DRZ 400 S) és a véleményetekre/tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Jelenleg Mitas C16/C17 gumik vannak fent. Ezekről azt írják "DOT and ES 75 approved, 80% dirt, and 20% road"
Tudja valaki mi az az ES 75? Illetve, ami fontosabb, ezekkel a gumikkal átmehet műszakin vagy nem?
Előre is köszi,
Attila
Én is Motul 10W40-et használok, amióta nyitott dob van fent mintha kicsit jobban enné az olajat. 2-3 perc járatás majd 2-3 perc várakozás után kell az olajszintet nézni a gépkönyv szerint (ha minden igaz :)), bár olajszintet szerintem mindig tudni kell mérni akár egy kiadós motorozásról ér haza az ember, vagy ha csak boltig ment el.
Többet nem megyek elől!
Még a végén rám fogjátok, hogy én végettem eszi az olajat a gépetek!
Basszus 260km alatt annyi olaj fogyott az S drz-ből, hogy csak betekerve éri el a nívó legalját!
Motul 5100 10W40, legalább is ezt fizettem ki...
06304170233
apriliarx125@gmail.com
Én úgy vettem hogy nincs rajta de külön egy dobozba a régi alkatrészek közt megtaláltam.
EU-s DRZ-ken van kizárólag, ez menti meg a föld népességét a szmoghaláltól.
Kár hogy a legtöbb káros anyagot a dízelek nyomják ki, de hát ez itt a föld, nem az értelmes lények bolygója.
Már 3 napja egy drz boldog tulajdonosa vagyok, viszont van egy kérdésem amire sehol se találtam még választ.
A képen bekarikázott cuccnak mi a szerepe a motoron?
Nem az én motorom, csak egy kép de a lényeg ugyanaz.
köszönöm előre is.
Nekem is van rajt Bombás doboz és azután is ki van dörzsölve...