Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
O-Gyűrű D67.1x2.6
De szerintem nagyot nem tévedsz ha 67x2.5est teszel bele, nemigen szabványos az a tört méret.
Robbantott
ok köszi. amúgy mi a pontos megnevezése annak az alkatrésznek?
bocs, jobbra
ha elfekteted balra akkor nem fog kifolyni az olaj
ha leszedem gondolom kifolyik onnan az olaj... ha megdöntöm jobbra az már úgy jó? esetleg vkinek elfekvőben ilyen tömítése? ha nincs erre milyen címszóval keressek?
Értelek köszönöm szépen a választ!
Széles utat!
mondhatod, de 435ös athena hanger van meg FCR karburátor. áttétel 14-39
szerintem kicsit húzol a csavarokon el fog állni, ha nem akkor O gyürü csere
a képen piros- zölddel bekarikázott részen olaj szivárgást észleltem.

elég egy tömítés csere vagy mi lehet a hiba?
Anélkül nem ilyen vidáman ugrál?vagyis jelentős a változás?
Hali
Van más is aki Vaport használ?
Kérdésem az lenne hogy mostanában azt csinálja hogy mikor leveszem a gyújtást teljesen kikapcsol,mintha kivennéd az elemet. Gondoltam lemerült az elem ,cseréltem benne pár napig nem csinálta tegnap megint elkezdte,és most bese tudtam kapcsolni csak ha ráadtam a gyújtást.Valakinek hasonló?
Athena 440
Nem tudom ki-éééé
Szia!Ha jól látom S Drz vel vagy.Mondhatnám,hogy itt az élő példa,hogy 2 ben gázra simán jön kerékre?
Persze, nyugodtan hagyjad. Én is annyit szoktam belecsurrantani. Olajszűrő csere esetén 1.9 l-t szoktam belenyomni olajcserénél, de sokan 2l-t is beleteszik, semmi baja nem lehet attól.
Semmi baja nem lesz, mi is mindig 2 litert rakunk bele.
Attól nem lesz baja, valaki esküszik a 2 literre, 1,8 L helyett!
1 deci olaj tényleg elég lett volna, kb. akkor állna a maximumon. Kicsit megszaladt a kupa, így 1,5 decit sikerült bele önteni, kb 5 milivel van feljebb a maximumnál.
én meg ezt Fuchs Silkolene Pro 4 SX 15W50
én csak ezt rakom bele, soha semennyit nem fogyasztott belőle, bár én kb 1000ként ledobom.
Én ezt használom:
Helósztok E-s DRZ-be ki milyen olajat használ,mert azt tudom hogy az S-esbe jó a félszintetikus is,E-s be lehet rakni fél szintetikust,vagy abba csak a fullszintetikus a jó?
hol tudok drz sm-re ilyen elsö lámpát venni? tudom h. az E-s nek a lámpája,de ezen a gyári sm matricázás is rajta van,meg sárga is
Rendben, köszi!
Igen az enyémen is nyitott dob van.
Viszont ezt a kínlódást én sem értem. Mennyivel egyszerűbb lenne egy kis ablakon megnézni a szintet, mint a DT-n, meg sok másik motoron...

Egy másik kérdés:
Amikor a hűtő még nem meleg, de a henger oldala igen, akkor melegnek számít a motor? Vagy addig amíg nem fordul meg a víz, addig hidegként kell kezelni? A henger 2 perc járatás után süt. A hűtő sokkal később melegszik át.