sziasztok !
A lényeg az ,hogy olajcsere közben az olajszűrő alatti csavar menete elszállt ahol ellenőrizni tudjuk az olajat, valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy lehet e ide menetet vágni ? mert mindjárt felrobbanok az idegtől .. Valaki járt már így ?
Volna egy olyan problémám hogy a váltó mellet találtam egy hajszál repedést kb 1cm hosszú és nagyon lassan szivárog belölle az olaj, mit tudnék csinálni ilyen esetben?
Há hogy a viharba ne lenne!
ÉS Aki még nem tudja DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN! http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
Mi volt aza retek matrica,hejjj Hozzáért a mosóanyag ,azt nem volt rajta semmi Kikukázom neked a darabjait,azt elküldöm azt is. Ha kell a beléről kép,keress meg, odaadom katasztrófa volt mutattam a szőrör bának,de az nem ért hozzá,ide max akkor teszem,ha kéred.A hátsót már valami okos csinálta ezelőtt,az olaj abban pedig egy igazi massza volt,azért nem folyt,mert már nem tudott folyni Az eleje meg ,de jó lett
Hello, az franko, szerintem hirdetsd meg biztosan el tudod adni!
Milyen gumit teszel hatra? Nekem is esedekes lesz lassan!
Sajnos most hetvegen elutazok de utana beszelhetunk rola!
OK!
A 17500-as szett 18900 lett mire ideért! Igaz ajándékba kaptam hozzá egy, a teló aljánál található csapágyat is. (ami nincs benne a himba felújítóban eredetileg) Feleslegesen vettem meg a felújító szettet, mert amit a képen bejelöltem, az a csapágy csere után is UGYANÚGY LÖTYÖG, ha oldalra megrángatom. A teló tetejében lévő csapágy lógott. 19e kidobva! Most összeraktam, holnap ráteszem az új hátsó gumit és lehet próbálni!
Lekaparták az elsó telómról a matricákat és rátette a sajátját!
Hétvégén gyere el erre motorozni!
Szilikon zsírt Veszprémben csak az autóbusz pályaudvarnál tudsz venni a motoros boltban [Jellemzően ETZ/MZ/Simson alkatrészeket forgalmaznak.](azon az egyirányú úton, ami a Balaton Pláza mögé visz fel annak az elején van). 5-600 HUF.
Hali! Teleszkó olajat milyen időközönként kell cserélni? Hány liter kell hozzá? Mit ajánlotok? Motor olaj is érdekelne, Castrol 10w 50 max 2500forintig. Hol vesztek a legjobb áron olajat?
Én is pont most vettem egy ilyet csak feketét, az a probléma hogy nem eredeti fék van rajta, letudnád fényképezni te hogy oldottad meg azt a lemezes témát a telóvédőhöz? Tudnál róla esetleg képet csinálni?
A lényeg az ,hogy olajcsere közben az olajszűrő alatti csavar menete elszállt ahol ellenőrizni tudjuk az olajat, valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy lehet e ide menetet vágni ? mert mindjárt felrobbanok az idegtől .. Valaki járt már így ?
köszi üdv ..