Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a csövet a levegőszűrőházba kell kötni.
Sziasztok
Lenne egy fontos kérdésem. Menetirány szerint a bal oldalon a karburátor tetején a fekete vákumtető aljánál becsatlakozik egy cső a karburátorba. Az a cső egy túlfolyó, vagy valahová be kell kötni? A képen pirossal jelöltem :D
THX
Sziaztok!

Megnéztem ma egy Suzuki DR 350 R típusú gépet.

A kérdésem az lenne: Mennyit esznek ezek az R (azaz a versenyenduro) modellek 100 km-en?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!

Most lettem dr600 tulaj, és lenne egy kérdésem felétek.
Szeretnék előre 17es felnit tenni, pálya gumival. Van olyan felni ami változtatás nélkül felmegy, vagy inkább szerezek új ráfot és küllőztessem rá a régi agyra?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv Gabi
Írtam tegnap, megkaptad?
Valaki aki már csinált vezérműlánc cserét nem tudná leírni vagy teloszámot adni és felhívnám egy kis segítségért
köszi a segítséget Supermoto 77. Nem tudom mi a baj vele de nekem csak egy 9 oldalas fájl és egy 14 oldalas fájl töltődik le de abban nincs a motorblokkról semmi. Az érdekelne hogy lehet leakasztani a vezérlést ill. hogy kell jelre állítani?
Na igen az ilyen emberek miatt adom és adtam ,és vettem is csak úgy a gépet hogy leteszi az asztalra a pénzt és mehet vele próbakört,nincs szükségem arra hogy valami HVCS összetörje és nem is veszi meg,utána meg javíthatom saját költségen.
Úgy égett a fejem mint a Rejsztág!
hát a tulaj helyében nem lettem volna boldog
Én sógoromat vittem és haverját akinek már volt sok endúrója, csak többet lát alapon elvittük, a gond azzal volt hogy rábíztam a próbakört. A tulaj mondta hogy egy ujjas az első fék (320 mm- es tárcsa), de az a fasz az utcában 3-dikig felpakolta nyélgázon az utca végén meg persze rámarkolt a fékre- persze hogy perec lett.
Szerencsére a gépnek nem lett baja egy- két horzsoláson kívül, de azt már nem tudtam belealkudni.
Például multiméterrel töltés ellenőrzés ajánlott, amikor vettem enyémnek se volt ,hazaértem vele, mutatnám meg a családnak de fasza gépet vettem és már nem indult csak tolásra, meg is kaptam: " jó nagy szart vettél fiam!"- a kedves tulaj gondolom annyira feltöltötte hogy kiérjek vele a látóhatárból!
újra tekercselés 13 rugó + tömítés és meló= 20 ezret egyből alkudhatsz.
Hűtők, oldal deknik sérülékenyek érdemes ellenőrizni.
A gyújtás csavarjai, bár csak szétszedve tudod ellenőrizni, ha már megvetted legyenek beragasztva, mert fellazulva nagy kárt tehet!
Más most nem jut eszembe.
Hali
Én amikor vettem a dörzit vittem szerelőt magammal az a legegyszerűbb! Iga ő se lát bele a blokkba,de mivel ő már nem 1 drz-t szerelt így jobban értett hozzá mint én.
ui.:valószínű én is eladom majd,persze nem a géppel van bajom hanem jobban bejönnek a nagyobb túrák műúton,amivel ez kivitelezhetetlen.
Hellosztok! Most szeretnék venni egy 2004es Drz-400 at. A kérdésem a következő: mik azok a dolgok amikre figyeljek mikor elmegyek megnézni a motort? Nem vagyok teljesen vakon, de még nem volt ilyen motorom. Bármilyen + infót szívesen meghallgatok. Segítsetek kérlek titeket!
Most vetem egy E-s drz-t. Utcán használnám 80%-ban , 20%nagyon lájtos terep. Még egy ideig enduro szettel, 110-120 utazóra gondoltam ,de azért kerékre is kapja , ilyen paraméterekhez ti milyen áttételt ajánlanátok?
Hali!
Van valakinek egy a karbi aljában található membránja? A gyorsító membránja. Rohadt drága a suzukinál, mert csak gyári létezik. Nem igaz, hogy nincs valami más megoldás!
Hali.
Van.
Dobj 1 e.mailt és küldöm a fotót.
nagy.david@kalocsakom.hu
********ELADÓ!********

**ACERBIS cross bukó** L-es méret!

A képen látható kitűnő, szinte karcmentes (asszem 2 darab mini karc van rajta)
Nincs kitágulva, vigyázva volt rá.
Kivehető, mosható antibakteriális bélés.
+Ajándék hozzá a képen látható Progrip szemüveg áttetsző, páramentes (UVA / UVB) lencsével.

13500Ft- az ára. Fix ár.

Postázás megoldható!

Érd.: kgktm@citromail.hu
Köszi
Csak egy kis ideig füstölt. nem folyamatosan, de ma leellenőrzöm ezt is. Tegnap még arra is gondoltam, hogy véletlenül nem e dízelt tankoltam :)., de nem.
Hali
Havernak hasonló volt,akkor összefolyt a víz a mindennel,neki akkor fehéren füstölt.De ez persze nem 100...reméljük nem komoly.
Sziasztok.
Tegnap a tűzijátékra szerettem volna eljutni mocival.:) Az üzemanyagot keveselltem, ezért bementem egy OMW kútra tankolni. A kútról elindulva kb 500 méter után egy nagy durranásra és fehér füstre lettem figyelmes, és a motor elkezdett erőtlen lenni, majd megállt. Indításra egy darabig alapjáraton pötyögött, de gázra azonnal lefulladt. Aztán már el sem indult. Haza kellett trailereznem. Járt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg valami tipp, hogy mi lehet a probléma?
Olaj van a motorban, az állórész csavarjai le vannak ragasztva.
Arra gondoltam, hogy a benzinbe lehetett egy kis víz vagy szennyeződés, de ilyen még sosem fordult elő. Vagy lehetséges, hogy az olajpumpa műanyag fogaskereke ment tönkre és a moci éppen besülő félben van ? :)
Király
Köszönöm szépen előre is!
Azóta van másik.
Holnap megnézem és jelzem este felé.
üdv.
Lehet, hogy te vagy az akit haver kérdezett már, az 1ik kicsit szorul a másik meg magától lejár?
Mert nem nekem lenne, hanem csak segítek havernak keresni