Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az úgy lehetséges, hogy az gyárilag úgy ki van dörzsölve az összes drz-n, nem az idomod dörzsölte ki.
Enyém is olyan!
Hamarosan esik az eső
Az este mikor hazaértem, észrevettem a drz-n egy furcsaságot. Ha hátsó rugóstag gáztartályát kidörzsölte elég mélyen a mellette lévő idom. Hogy hogy lehetséges ez? A komplett rugóstag forog a vázban tartályostul, mindenestől. Normális ez?
A majsai út és az 5-ös kereszteződésénél a sarkon az smotorshopnál. Francba! Hétvégén nem melózok,meleg sem lesz, mehetnék motorozni,de szét van szedve ez a vacak!
2250 ccm, az nem gyenge!
nekem mákom volt mert még volt raktáron egy korábbi rendelésből IKO, ami 1000 körül volt, fél év alatt majdnem a 3* lett az ára... tudom mert egyet rendelnem kellett még újat +ba, de összességében a himba, lengőkar felújítás esztárgálaással és mindenn el együt a kittek felében állt meg és mindenből újat raktam bele...
de ezeken az árakon már tényleg nem éri meg legózni. mondjuk a 17500 is nagyon baráti ár 20 alatt már nem igen látni.
Kitől veszed félegyen?
Én "600"-as (625) után vettem 2 250-est is, aztán meg megint egy "600"-ast (625)...
egy jó párszor már leírtam miért estem el.. köze nincs a váltáshoz sok szerencsét hozzá
mondjuk jogos.. a 125 után jött a 600 as és el is dobtad a gépet :D én már a 990 re spórolok.. remélem hamar meglesz..
egyszer esnék el vele és kéne felkaparni az útról.. fel is gyújtanám
tudom hogy igazi erőművek, de ha az én kezembe kerülne kinyírnám magam... most még... majd ha felnövök hozzá szóba jöhet
mennél 1 ilyennel vagy 1 990 superduke al vissza se akarnál ülni semelyik 600 asra.. A:SD
mert csak nekem nem kell ilyen nagy böhöm dög +50kg, isten ments..
minek 1 600 as után még 1 600as? ráadásul 1.5 millióér mikor 1.7 ér itt van ez és biztos engedne belőle mert már jó régóta árulja.. http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_990_supermoto_sm-6050114
gondolom vitték mint a cukrot nem baj egy ideig azért még elleszek ezzel hátha addig megtanulok motorozni
nemrég volt egy. 1,6M
nem rossz ajánlat, de már a 690 van kiszemelve mire összegyűlik rá a pénzem lesz is eladó
add el gyorsan a 640 és vidd el az enyémet
így mondjuk már megértem
nem gyenge, csak én vagyok telhetetlen amióta kipróbáltam az SMC-t nem hagy nyugodni hogy milyen vad volt a legkisebb gázra
tudod milyenek ezek a nők.....
a nagy nem sokáig nagy nekik
na máris gyenge az lc4 hogy kell rá az fcr?
köszi írtam neki
tesvír! ettől kérdezd meg az fcr41et:
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
egyszer kínálgatott olyasmit
no problem, én még úgy is el volnék tiltva, vagy mi a szösz lesz még alkalom