Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello meg tudja mondani nekem valaki,hogy 400E első lámpájába milyen izzó kell gyárilag?
Én 15000. - ért gyártom ezeket a konzolokat drz -re : https://picasaweb.google.com/p...
Nos igen,jólenne ha elmenne :)
Hali Dávid

Yoshimura rendszer megvan még ?
Ha igen akkor mennyiért adod ?
Mail az adatlapon
ez geciolcsó ennyiért ! csak ajánlom akinek kell ! van aki csak a hengert adja 60 ért
Hali.
Cseregj és megdumáljuk! :)
06-20-5-636-213
azt a kis gumikarikát minden olajcserénél cserélni kell az olajszűrőnél? Mi lesz ha nem cserélem?
Sziasztok.DRZ 400 E gyári henger, ujszerű , alig futott dugattyúszettel eladó,HIBÁTLAN állapotban.40.000 Ft.- :)
Senkit sem? :)

Érdeklődni karcsika92@live.com
Eladóvá vált a motorom! Akit érdekel vagy tud rá vevőt az szóljon! A motor 2005-ös, friss láncszett, vezérműlánc és gumik szezon elején cserélve, műszaki jövő júniusig! Autó vásárlása miatt válok meg tőle! Hirdetést hétvégén rakok fel profibb képekkel! 06305809203
Üdv Dávid!
A műszeregységet mennyiért adod?
Csak annyit ténnék hozzá, hogy a féktisztító spray-vel csak óvatosan, az szar ha egyszer rákerül egy festett felületre, szép kis foltot hagy. Pl. fekete keréktárcsát szépen össze lehet vele baszarintani. Én inkább denauturált szesz-t használok zsírtalanításra, vagy bármit, még a benzin is kevésbé tesz tönkre dolgokat, mint a féktiszító lötty.
köszönöm a gyors válaszodat! Nekem csak egy apróbb hajszálrepedésem van a bal deknimen amit próbálok 2 komponensű fém ragasztóval orvosolni, ez az üvegszáll nem is olyan hülye ötlet. Mihamarabb be kell szereznem egy deknivédőt mert könnyen formálódik...
Itt nézz szét!

Dekni védőt én színtelen Siloplast-tal ragasztottam, de valaki az FBS- re esküszik. Levettem mindkét oldalt féktisztítóval lemostam, rá a Sziló + valami súly amíg megköt.
Keresd a hozzászólásomat!
Segítséget szeretnék kérni az ügyben hogy mekkora szimering kell az olajszűrő szerénél a régi helyére (még nem szedtem szét de addig nem is akarom amíg meg nincs az új)

Deknivédőt hogyan tudom felszerelni? Erről lenne szó ---
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Az előző hozzászólásomban lévő kérdésekre nem tudtok valamit
A pizzéria és fagyizó parkolójában.
Szevasztok!

Suzuki DR-t szeretnék venni, de sajnos nem tudok dűlőre jutni, hogy a 250-es vagy a 350-es változatot érdemesebb-e megvenni. Tudnátok segíteni a kérdésben? Érvek/ellenérvek?
Írd meg hol találkozzunk, időpontot pontosítjuk.
Hello!

Ez a kettő van ami a képen, egyik se gyári DRZ sárvédő. de feltudod rakni.
Az ár adott+ posta.

Edem
Sziasztok ! Drz 400E karbin nem működik a gyorsító ... lenne 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban véleményem szerint a rugó is rosszul volt belerakva mert a membrán fölött volt :) átraktam a rugót lentre gondolom ott kell lennie így logikus. Jó-e ez így? A mási kérdésem pedig az hogy ezt a membránt be lehet fordítva is tenni mi a helyes berakási mód? a membrán közepén 1ik oldalt kintebb áll a körepén 1 kis pöcök ... ennek kell a lenyomórúd felőli oldalra kerülni ? Gondolom itt is el lehet baltázni a dolgokat ... a membrán egyébként nincs kiszakadva a fúvóka 65ös a gyorsító oldalon ez a gyári amúgy?
Szerintem meg pont a Metzeler és a Michelin a tuti! :)
úgy néz ki a dunlop lesz a nyerő. remélem be fog válni. 4,7mm a bordamélysége 13ezret kérnek érte. 160/60-as.
a dunlop még foltozva is jobb mint a másik kettő
Nem 100 %, de talán én is tudok menni. Recsken tudnék csatlakozni.
szerintetek melyiket érdemes feltenni drz-re hátra?

- michelin power
- dunlop roadsmart
- metzeler sportec M3

mind a három használt, csak különböző profilmélységgel. 3-4-5 mm-el. a dunlop foltozva volt.