Hellosztok! Újabb véleményt szeretnék kikérni. DRZ-E mindennapi használatba mennyire használható? Munkába járásra használnám, de hétvégén meg kell az erő. Ezt mennyire tolerálja a motor? S és SM típusokhoz képest szervizelésbe többet igényel vagy nem?
Ismét köszi a segítséget!
Miért kéne újracentírozni? Egy az egybe ugyanoda visszahúzza a csavar az újat a régi helyére.
Vehetsz tárcsát Suzuki szalonból, motoroswebaruhaz.hu, nagyvas.hu vagy Nagy Dávidtól itt a fórumon. Esetleg ebay.
ki, hol szokott beszerezni DRZ400SM- hez első 310mm-es féktárcsát? Van esetleg ami nagyon ajánlott, vagy kerülendő? Az új felrakása után kell-e esetleg a kereket újracentríroztatni? Köszi
Csak most olvasgattam az előző napok szerény fórumtermését,
Matokb, az a cső ott a képeden a karburátorból, azt nem kell sehova sem kötni, csak bemegy szépen a bordás kis elektromos cucc alá, ami a vázhoz van csavarozva. Legalább is az enyémen. Sejtésem sincs hogy hol csatlakozhatna a légszűrőházhoz, -amiről szerintem Phoenix beszélt, az egy másik cső, de szerintem már te is rájöttél. De persze az is lehet hogy mégse, tévedtem, és nálam van szarul.
http://gerecsemotor.hu/hasznal...
de ez biztosan drágább.
Apród.hu-n megtalálod GARMIN QUEST néven
Ismét köszi a segítséget!
Vehetsz tárcsát Suzuki szalonból, motoroswebaruhaz.hu, nagyvas.hu vagy Nagy Dávidtól itt a fórumon. Esetleg ebay.
DRZ 400-ra van alu haspáncélom, és első lánckerék védőm eladó.Új, méretpontos, a gyári felfogatási pontokhoz rögzíthető.
ki, hol szokott beszerezni DRZ400SM- hez első 310mm-es féktárcsát? Van esetleg ami nagyon ajánlott, vagy kerülendő? Az új felrakása után kell-e esetleg a kereket újracentríroztatni? Köszi
nem jó a link, megtennéd, h belinkeled megint.
köszi
majd jelentkezik ha kell neki
Matokb, az a cső ott a képeden a karburátorból, azt nem kell sehova sem kötni, csak bemegy szépen a bordás kis elektromos cucc alá, ami a vázhoz van csavarozva. Legalább is az enyémen. Sejtésem sincs hogy hol csatlakozhatna a légszűrőházhoz, -amiről szerintem Phoenix beszélt, az egy másik cső, de szerintem már te is rájöttél. De persze az is lehet hogy mégse, tévedtem, és nálam van szarul.
S, SM: 20 A