Segítséget szeretnék kérni ,suzuki dr 500 alap karburátor beállításhoz jó lenne valami szerviz könyv szerűség hozzá.
Neten néztem sehol se találtam szerviz könyvet .
Aki tud legyen olyan kedves segítsen ,köszi előre is!
Megoldható,nekem is ez van! link
Tud mindent amit kell: km/h,óra,víz hőfok,külső hőfok,fordsz. mérő,(összes megtett km,amit nem lehet nullázni)stopper,programozható hogy mikor villogjon a led,hőfokra és fordulatra is.
Lényeg hogy jó kütyü
de E-bayről olcsóbb kb 30.000ft itt meg sok a posta.
üdv
DRZ-E hez valahogy lehet km-órát, meg esetleg fordulatszámmérőt telepíteni? Vagy ez egy lehetetlen vállalkozás? Mert forgalomba is használnám ha már olyat sikerülne beszerezni!
akkor, ha koszos, poros offroad motorozáskor minden alkalom után. Nekem 2 szűrő van, mikor kimosom az egyiket beteszem a másikat amit már előző cserekor kimostam... igy nem kell várni amig kiszárad a szivacs....
Ma elektronikai rémálom történt a motoromon indítás után még visszafutottam a kulcsokért a lakáskulcsért a garázsba mire kiértem füstölt a motor elej na mondom bazdmeg ezt nem hiszem el, szétéegtt egy pár kábelkötegem. hála az elöző tulajnak aki gondolom villanyszerelőnek képzelte magát és szépen minden kábelt becsomagolt. nem vagyok otthon az elektronikában szóval nem tudom h hogyan járnék jobban, ha kciserélgetném a kábeleket vagy ha beszereznék egybe valami kábelköteget bontóból? Segítsetek
Dobsz róla 1 fotót?
nagy.david@kalocsakom.hu