Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem légszűrő olajat meg mosó folyadékot, az lenne a kérdésem hogy milyen időközönként kell mosni?
Köszönöm szépen!
Nagyon köszönöm a kutatómunkát!
Megtaláltam:
Husqvarna SM 510 R 2005-
Igaz 8.3-as a csavar lyukja de az a legkevesebb.Valahol 8.3-nak valahol 8.5-nek írja.
Lényegében ez Husqvarna felni!
Brembo Ebc-ben tudok segiteni! adatlap!
Ezt dobta a gép:
JTR 822-41
Na akkor ez most milyen felni?
Ha jól látom JT lánckereked van, rá van írva a típus,azt beírod googleba és ott kidobja a méreteit.
Ennek érdemes lesz utána nézni!
Drz lánckerék:klikk

exc 450: klikk
nekem ez van hátul.
Nekem Excel felnim van, de hogy gyári-e nemtom!?
Hello! Valaki tudna mondani egy címet, ahonnan tudnék valami normális fékbetétet rendelni? Thx!
Megkaptam!
Elküldtem még egyszer.Ha úgy se lesz jó ,akkor leírom ide:)
köszi a + infót ezzel is sokat segítettél!
Eladó a motorom,ha vkit érdekelne:http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hátsó nekem ktm felni tehát ami nekem van lánckerék az rendes drz felnire nem jó.
Szia
szabb47@gmail.com-ra küld,ha erre küldted nem kaptam még meg.
üdv
Ha esetleg van hátsó 41- estől nagyobb engem is érdekelne próbára!
Emailbe elküdtem. Nagyon szépen köszönöm.
Ok akkor küldj egy vadi új Gsr-t
Nekem csak lóg a szekrényben,ha kell dobsz egy címet elküldöm,a postát állod és használod egészséggel.
üdv
Ingyen? Manapság már semmi nincs ingyen:D Mondj egy árat:D
Köszönöm. Én most néztem nekem 13-50-es áttétel van. Így kb 110 a vége. Akkor lehet rakok rá egy 15-öst előre, úgy megnézem milyen:)
Szia! Nekem 14-50-van cross szettel, Sm-el pedig 14-40 és 44 között, azt nem tudom pontosan.

14-50-el a vége 120, 2.ban gázból kerék, 3.ban kicsit fel kell rántani, 4-ben hátrébb ülök nagy rántás és már jön is! Az enyém DR-Z 400E 2003!
Hali
Nekem minden gyári a gépen(E).14-40-el lazán kapja az elejét 1 -ben 2ben is kilehet, és 100körül van az utazó.15-40 el 120 körül utazó ott már neki kell rántani rendesen hogy kiszedje a pofáját,2 ben nemigen akar,mondjuk haver kitudja kapni 2 ben is 15-40 el az enyémet.De én mint kezdő nem merem annyira.Leszögezve ha városban mész inkább akkor 14-40 de én mostanában 200km alatt nemigen megyek vele ott kényelmesebb a 15-40 és pl 100nál még igen szépen tudok előzni,és a vége gps alapján 175 nem tiltva igen rendesen ráfeküdve.Persze néha előjön a vadulás érzés akkor felteszem előre a 13-as kereket,és ha nagyon akarok baromkodni akkor hátra a 44-est vagy a 47-est és akkor a vége 85 XD.
Érdemesebb első l.kerékkel játszani mivel sokkal olcsóbb.14-15 öm van itthon ami kb 50%os ha kell odaadom ingyen be.
Csákány!

http://www.gearingcommander.co...

Birkózz vele... Jó szórakozást!