Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ez van, én nem tudok menni, a böszörményi sráccok meg traktorhúzóra mennek mert most vmi traktoros napok van Böszörményben
moszgásban vagyunk, mert ha te hallasz a rendőrök is [O16
akkor se linkaska se én nem tudunk menni esetleg szeptember..
na legalább te tudod hallottalak titeket, de mire kiértem nem láttam senkit
Szia
Herendről csak én,hogy menyien jönnénk össze az még képlékeny.
Szia,küldtem üzit szombaton este mikor hazaértem.Hárman mentünk és k... jó volt!Igazoltatással együtt!
jóvóhéten tervezzük, ma voltunk csapatni és jövöhét jobb lenne mindenkinek
á, azzal sose nem lesz jó az alapjáratod...
158-65 fő, és 40-45 alajárati
Szia,és hányan jönnétek?
Darabja 2860! Ha kell bele 4+1 meg a szimeringek, meg a tengelyek, akkor összességében jobban megéri a szett. Igaz nekem csak egy helyre kell (2db) de a maradék majd jó lesz csúzligolyónak!
A telóba állítólag 7,5 óránként kellene olajat cserélni! Szerintem nekem még soha nem volt cserélve.
most nézem,van himba meg lengővillafelújító szett is, mindkettő 20körül az már húzós kicsit
nekem is volt amit rendelni kellett, de 1 héten belül megjött minden...
mondjuk a 17500 nem rossz a szettért, bár 2860nál azért több...
no majd írd meg, hogy milyen lett a teló, kiváncsi vagyok.
Köszi! Felhívtam őket, de nem sok értelme volt. Két féle van, egy 700Ft-os ami nem rendelhető, meg egy 2860-ért IKO, de azt nem tudja megmondani, hogy mikorra érkezik meg! Ezért úgy döntöttem, hogy félegyházán rendelek egy szettet. Ott a Prox 17500Ft. Jövő 7 szerdára van itt. Ezért kimarad a hétvégi túra!
Jövő héten viszem a telókat felújíttatni a Csikához.
165 main, 25 pilot. ilyet láttam párat neten, kiindulásnak jó lehet. tapasztalatom nincs
Ha nem "reagál" senki,akkor mérges leszek!
Szia! köszönöm szépen az információt,próbálom értelmezni is :)
Bár egyenlőre nem nagyon megy.esetleg tudnál dobni 1-2 képet is róla?
köszönöm szépen
Én szimmeringeket és O gyűrűt vettem most a váltókar és a lánckerék mögé 390 Ft- ot fizettem.
Ja és nem hagytam le nullákat!
Supermoto fórumon linkaska bükki túrát tervez esetleg a mostani hétvégére, aki részt venne az SM fórumon jelezze, sok szeretettel várjuk a debreceni DRZ- s bandát is!
"Egy nagy közös Bükközést nem terveztek még a nyárra?
Mátrához képest az aszfalt:
-fényévekkel jobb a minősége (a 30km-es szakaszból 3km-van amin szar, de ott végig mindkét sáv közepén húzódik egy repedés)
-nincs szanaszét foltozva (sőt egyáltalán nincs foltozva) nemrégen lett újrahúzva
-picit keskenyebb
-nem olyan tempós de a lábtartót azért lelehet tenni pár helyen aki bátrabb.Supermotonak lett tervezve
-nem süt rád a 40 fokos nap, mert árnyékban mész végig
(nekem a mostani hétvége és 3 hét múlva hétvége jó)
Egy kis izelitő kép:
A bolt címe és elérhetősége:
Arcus 95 KFT
3200 Gyöngyös, Országút utca 25.
Tel: +36/37 300-683, +36/37 500-651
Én innen vettem.
Vártam is,hogy szólj Bélabá...... :/
Hali
Herendről!
Sok bontott alkatrészt nem fogsz találni hozzá, de lehet gyárit se!
Szia,véletlen nem Fonyódon vetted?Én Motul 5100 10w40-et használok!
Én benne vagyok,és vagyunk 1 páran.Mi már 2x megkerültük idén,és most voltunk a Mecsekbe is.Te honnan jössz?
Hali!Valakinek van Dyno az E-s ben?Melyik fúvókákkal megy jól nyitott dobbal?Megspórolnám a kisérletezést!Köszi!