Darabja 2860! Ha kell bele 4+1 meg a szimeringek, meg a tengelyek, akkor összességében jobban megéri a szett. Igaz nekem csak egy helyre kell (2db) de a maradék majd jó lesz csúzligolyónak!
A telóba állítólag 7,5 óránként kellene olajat cserélni! Szerintem nekem még soha nem volt cserélve.
nekem is volt amit rendelni kellett, de 1 héten belül megjött minden...
mondjuk a 17500 nem rossz a szettért, bár 2860nál azért több...
no majd írd meg, hogy milyen lett a teló, kiváncsi vagyok.
Köszi! Felhívtam őket, de nem sok értelme volt. Két féle van, egy 700Ft-os ami nem rendelhető, meg egy 2860-ért IKO, de azt nem tudja megmondani, hogy mikorra érkezik meg! Ezért úgy döntöttem, hogy félegyházán rendelek egy szettet. Ott a Prox 17500Ft. Jövő 7 szerdára van itt. Ezért kimarad a hétvégi túra!
Jövő héten viszem a telókat felújíttatni a Csikához.
Supermoto fórumon linkaska bükki túrát tervez esetleg a mostani hétvégére, aki részt venne az SM fórumon jelezze, sok szeretettel várjuk a debreceni DRZ- s bandát is!
"Egy nagy közös Bükközést nem terveztek még a nyárra?
Mátrához képest az aszfalt:
-fényévekkel jobb a minősége (a 30km-es szakaszból 3km-van amin szar, de ott végig mindkét sáv közepén húzódik egy repedés)
-nincs szanaszét foltozva (sőt egyáltalán nincs foltozva) nemrégen lett újrahúzva
-picit keskenyebb
-nem olyan tempós de a lábtartót azért lelehet tenni pár helyen aki bátrabb.Supermotonak lett tervezve
-nem süt rád a 40 fokos nap, mert árnyékban mész végig
(nekem a mostani hétvége és 3 hét múlva hétvége jó)
Egy kis izelitő kép:
Herendről csak én,hogy menyien jönnénk össze az még képlékeny.
158-65 fő, és 40-45 alajárati
A telóba állítólag 7,5 óránként kellene olajat cserélni! Szerintem nekem még soha nem volt cserélve.
mondjuk a 17500 nem rossz a szettért, bár 2860nál azért több...
no majd írd meg, hogy milyen lett a teló, kiváncsi vagyok.
Jövő héten viszem a telókat felújíttatni a Csikához.
Bár egyenlőre nem nagyon megy.esetleg tudnál dobni 1-2 képet is róla?
köszönöm szépen
Ja és nem hagytam le nullákat!
"Egy nagy közös Bükközést nem terveztek még a nyárra?
Mátrához képest az aszfalt:
-fényévekkel jobb a minősége (a 30km-es szakaszból 3km-van amin szar, de ott végig mindkét sáv közepén húzódik egy repedés)
-nincs szanaszét foltozva (sőt egyáltalán nincs foltozva) nemrégen lett újrahúzva
-picit keskenyebb
-nem olyan tempós de a lábtartót azért lelehet tenni pár helyen aki bátrabb.Supermotonak lett tervezve
-nem süt rád a 40 fokos nap, mert árnyékban mész végig
(nekem a mostani hétvége és 3 hét múlva hétvége jó)
Egy kis izelitő kép:
Arcus 95 KFT
3200 Gyöngyös, Országút utca 25.
Tel: +36/37 300-683, +36/37 500-651
Én innen vettem.
Herendről!