Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hondához sem találtam oda csapágyat
pedig vagy 5 féle katalógust átnéztek
szerintem rendelj komplett szettet mert ha meghalt a csapágy akkor a porvédő is rossz, aztán ha beteszel új csapágyat akkor ugyanúgy meghal majd gyorsba
vagy esztergáltass műanyag perselyt a csapágy helyére aztán cseréled gyakrabban
Az konkrétan egy versenymotor.
Sziasztok!
Enduróra szeretnék váltani, és DRZ-ket nézegettem, meg ezt a fórumot is olvasgattam már, ezért is írok ide. Jelenlegi motoromért cserébe ajánlottak egy Sherco 4.5i-t. Valakinek van róla tapasztalata?
Köszi előre is.
Hali!
22e Ft a felújítószett. Voltam két majsai csapágyboltban, de kiröhögtek. Te hol bírtál venni?
Hali
Mit szólnátok 25-26.-ai hétvégén egy Balaton körúthoz? Sm partyra gondolok,tehát nem kötelező drz-vel!
üdv
jah de meg van. 20*27*15 a himbába ebből 4db van, és egy db 16*22*12, de a képen az előbbit jelölted meg.
Annak ami neked kell TA2015Z a száma, így keresheted, de nem minden csapágyboltban tudnak adni...
kérdezd meg, hogy mennyi a kitt, de szerintem 20 alatt nem úszod meg , igaz az az összes csapágyat tartalmazza.
Én télen csináltam, akkor úgy legóztam össze az alkatrészeket és kevesebb mint fele lett a vége
otthon kell megnéznem így fejből nem vágom, este írok!
Jöhetnek a méretek! Már menni akartam a Királyékhoz javítószettért! De akkor csak ezt rendelek. Persze szoktam zsírozni!
Köszi!
Helo,
elfekvőben nincsen sajnos, de méreteket tudok mondani, ha kell, hogy tudj rendelni.
Szoktad zsírozni őket?
hétközbe mindenki jobban ráér munka után, hétvége otthoni teendőkre van meg család
Keresek suzuki dr650 rse 1991 hengerfejet komplett ha valakinek van elérhetőség az adatlapon megtalálható
Miért nem hétvége?
Hali!
Én a sárga brigéciollal szoktam befújni 5 perc után kiöblítem.(kihoz mindent) Utána egy kis wu2-vel átnyomkodom addig, míg hó fehér hab nem jön belőle. Száradás után Putoline spray, vagy légszűrőolaj.
Üdv.
Hoppá a nyilak lemaradtak! Szóval ide!
Hali!
Van valakinek egy ide való csapágya elfekvőben? Az ősszel cseréltem mindet, de ez valamiért már lötyög.
Köszi!

! F I G Y E L E M !
jah igen, vele mentünk, 5en voltunk összesen.
Én is szeretnék még idén menni egyszer, de sajnos nem egyszerű ezt összehozni, hogy mindenkinek jó legyen...
körben voltam már én is
a rövidebb úton még nem voltam, nem tudok jól egyensúlyozni aztán gyors menetben az elengedhetetlen
nekem tetszett az is, bár sokszor nem az úton mentem hanem mellette vagy átvágva a kanyarok között
mondjuk arrafelé néha hetenete más a terep ami jó volt az simán lehet extraszar is később
Sziasztok!

Tudna nekem valaki küldeni drz-e-hez való szervízkönyvet. S-hez már találtam, de az nem az igazi.
e-mail címem: andris5346@freemail.hu

Köszi!
Itt érdeklődj, több szerencsével jársz:
http://dr350.bnet.hu/hu
Hali, szerintem igen. De hogy bírhatna másképp állni egyátalán? Benne van egy furatban.
Hello!
A mikuni bsr karbiban tök függőlegesen kell állnia a súbertűnek?
Mert az enyém nem az...
Ő inkább körbement. (ami szerintem nagyobb szopás!) Az első 100méteren nekem is lefagyott az arcomról a mosoly. Az utolsó (meredekebb) résznél megmakacsolta magát a szamár és lefeküdt, amikor felállítottam a jobb lábtartó leért a fűbe. (Döntsd oldalra a motort, hogy megnézd, hogy hány fokos dőlés, amikor a lábtartó kb.5-10centire van a földtől.)
a sanyi bezzeg nem mert itt felmenni :)))))))