Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az eddigi válaszokat. Örömmel látom, hogy még van élet itt a fórumon :)
1. bizonyos szintig normális
2. a DRZ gyári leömlője feketére festett, ezért nem szineződik, de a tied látom krómozott, azok szineződnek...
Szóval nyugi
Hali
Fék nekem is nyomja!
Kipuf nem színeződik el ,de asszem nekem gyár leömlő van.
üdv
Sziasztok,

2 kérdésem lenne:

1. Normális az, hogy ha tolom a motort, akkor enyhe súrlódó hangok jönnek mind az első mind a hátsó féktől? Ez mindenkinél így van?

2. Akinek nem a gyári leömlője van, nálatok is elkékült a henger felőli részénél a cső? Csak azért érdekel, mert nézegettem ezt a cuccot a neten, nem mintha zavarna a kékes szín, csak úgy utánaolvasgattam, és elvileg ugye a túl forró gázok miatt szineződik el a cső - amire azt írták hogy szelep probléma miatt lehet,na most nálam ez kizárt, viszont én arra gondolok hogy a PAIR szelep ugye ott égeti el a megmaradt éghető gázokat, valószínűleg, ezért forrósodik fel annyira. Nálatok mi a helyzet, szintén kékül?
Valakinek nincs véletlen egy eladó DRZ-je ?
25 KW-os forgalmival ?
Akit LTZ csere is érdekelne ?
még a szellőző csöveket is nézd meg nincs e eltömödve valamelyik, akkor is csinálhat iet
Csak poénból írtam!
Koszonom megprobalok mindent
5 eve van nallam es csak most kezdte el csinalni ezt a dolgot
lehet nem kap eleg levegot, probaltad kitakaritani aszurot? Levegoszurohaz fedel nelkul?

Jó állapotú alig használt ,megkímélt motor eladó!
Van benne valami kütyü,valami leszabályzó,hogy ne hajtsd szétt..
az őrangyalod befogja a főfúvókát, hogy a szüleidnek ne kelljen temetésre költeni........
Sziasztok segitsegeteket szeretnem kerni
az lenne a dond hogy amikor megyek a motorall nagyobb temponal 130-140 fele a motor elkezd szaggatni es van amikor meg is all de amikor viszabb engedem a gazt ujbol megy mi lehet az oka ? kerlek aki tud segitsen
koszonom
Akarom mondani: ezt azért tette el inkább az útból.
Persze, hogy ferde az első teknős miatt elesett, ezzel azért tette el inkább az útból.
respect neki, amúgy ferde a kormánya
O.K
Beszélhetünk róla,nekem se sürgős.úgyis énis csak jővőre terveztem a vételt,mert mégegyszer ki akarom használni a tél örömeit a quadal.
Egyébként milyen évjárat ? És mennyit kérnél érte ?

Én 2005 körülit Drz-t keresek és 500-600 E Ft között.
Vagy pedig csere. Az én quadom fullos minden van rajta 600 E Ft.
Kilépő,kézvédő,sport kipufogó, vadonat új 6 rétegű hátsó gumik,alsó páncélok stb.. Ja és tényleg rendszeresen karbantartott.
Ezt csak azért írtam le,hogy hátha lenne rá jelentkező.
Csak az úszóház alján lévő a túlfolyó. A másik 4 szellőző, és ha eldugul, akkor leáll a motor...
túlfolyó mind, a benzincsövet kell rákötni, a többi csak túlfolyó.
Vedd meg az enyémet!
Jövőre tervezem hogy eladom!
Köszönöm a válaszokat, akkor a 400-as Drz lett a befutó nálam.Már csak egy jót kéne találni.
FCR-en mind az 5 cső csak lóg lefelé, mintha túlfolyók volnának? A neten keresgélve képeken és videókon is úgy látszik, hogy csak lógnak le. Egyet sem kell bekötni sehova?

Pl ezen a videón:
http://www.youtube.com/watch?v...

vagy ezen a képen:
http://lh6.ggpht.com/_JhyIfP3L...
Köszi szépen!
Jó lessz így,ne küld az e.mailra.
Rá tudtam nagyítani.
üdv.:)